Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-07, 09:50 AM   #176
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
行版支槍真係橙色....
我覺得有d樣衰...如果係黑色咪好lor...

舊 11-17-07, 10:47 AM   #177
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: nefrezx 查看文章
WE 22號出, TC4 20號出都唔算同期
差2日啫
唸唸下有少少衝動想訂
但驚會奶野(唔知出成點)
或者出日版先買

此篇文章於 11-17-07 10:58 AM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-07, 11:47 AM   #178
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: DC 97 查看文章
呢期乜q都炒
我估tc4都無走雞=_=
唔系同we同期,都想買
呢隻野本身又唔係平.....雖然話連槍
炒的話一定唔會幫親

d商人一邊就打擊番版,一邊就將d正版遊戲炒起搶錢,真係非常可惡
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 03:54 PM   #179
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
Guncon3(美版槍,盒好似有中文字)星星已經到貨,好似係$360
game好似未見有
問過連game要預六百幾

但佢地話Sony要佢地遲D先賣得
同第一日唔可以抄俾行家(聽到老闆娘同行家的對談時知的)

巴打們,又要破財了

此篇文章於 11-19-07 03:58 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 04:01 PM   #180
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
想2p要1k埋單
一陣落黃金cc先

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 04:56 PM   #181
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
頭先問左先達盈高,6點幾有貨,等等都出去睇下

此篇文章於 11-19-07 10:05 PM 被 kowloon 編輯。
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 09:58 PM   #182
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
盈高629入手 仲有好多貨,不過支單槍就唔清楚 個接收器好細 不過支槍有線

此篇文章於 11-19-07 10:03 PM 被 kowloon 編輯。
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-07, 10:31 PM   #183
eddy
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
有冇散買game?
eddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 12:00 AM   #184
pierrekwok
Crazy Gamer

一見把橙槍, 即刻頹晒...
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 12:19 AM   #185
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
睇到枝槍同的包裝, 令我諗起開心樂園餐0的玩具
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 12:31 AM   #186
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
雖然把鎗係樣衰左少少。(無法啦鬼叫係美版game,所以支鎗都要跟美國法例咁做出黎)。

隻game一個家形容 - 爽!(不過我重未過到第一排 @@)。

支鎗左手面個把手令到支鎗好好。
sensor方面雖然係大粒左小小,
不過接收度同友廠大熱既游戲機個sensor不皇多樣。
最估唔到就係粒sensor果俾膠帶,、居然可以唔使用膠紙就可以固定到個sensor係個電視上面。
支鎗同個sensor條USB線起碼有5尺長,
一般黎講唔雖要加長都可以玩得好爽。

總括黎講,呢隻game係買得過既!

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 09:35 AM   #187
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: verdy_returner 查看文章
雖然把鎗係樣衰左少少。(無法啦鬼叫係美版game,所以支鎗都要跟美國法例咁做出黎)。

隻game一個家形容 - 爽!(不過我重未過到第一排 @@)。

支鎗左手面個把手令到支鎗好好。
sensor方面雖然係大粒左小小,
不過接收度同友廠大熱既游戲機個sensor不皇多樣。
最估唔到就係粒sensor果俾膠帶,、居然可以唔使用膠紙就可以固定到個sensor係個電視上面。
支鎗同個sensor條USB線起碼有5尺長,
一般黎講唔雖要加長都可以玩得好爽。

總括黎講,呢隻game係買得過既!
我也忍不住買了....(雖然口講又貴又唔想買)

但琴日夜歸,今日先得閑玩
支槍的確樣衰,不過講真玩game個game正唔正同支槍個color 好似無咩關係
黑槍好似都要等好鬼耐先出,不如早買早享受

等到黑槍出,隻game都唔知仲有幾多人玩緊
好似而家先唻玩無雙5,身邊d fd 都以經開始玩厭了,又得自已一個玩咩

試game先...嘿嘿
舊 11-20-07, 09:54 AM   #188
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
無玩開TC.....想問下支槍有無得震.....

舊 11-20-07, 10:14 AM   #189
Crazy Gamer

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
無得震!
不過對準個反應都算好快!
手感比1及2代更好(個人認為),
因為真係好似拿住輕機咁。

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 10:14 AM   #190
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: AshleyYan 查看文章

而家仲安裝緊....未玩得

相信係無
舊 11-20-07, 10:20 AM   #191
肥澤#

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDFAT_CHAK
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
睇到枝槍同的包裝, 令我諗起開心樂園餐0的玩具
X2

無論包裝同個質感都好似...

好地地做乜用橙色AR.... 用黑色咪幾好....
肥澤# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 10:34 AM   #192
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead

岩岩比人落左令
唔准買

舊 11-20-07, 10:45 AM   #193
Crazy Gamer

引用:
作者: 肥澤# 查看文章
X2

無論包裝同個質感都好似...

好地地做乜用橙色AR.... 用黑色咪幾好....
呢個係因為美國法例規定玩具鎗械不能做到同真鎗一樣,
就算係台灣(唔知而家重係唔係咁)你都會發覺佢地d氣鎗原版係有一部份要用其他顏色,
唔可以做到成支真鎗咁。

舊 11-20-07, 11:34 AM   #194
吉村小音郎
Game Master

試左陣.....

畫面正過街機,不過好多時流暢度會減低左,由其係畫面多野o個陣(街機唔會)
戰鬥畫面16比9幾舒服,真是重新制作
cg過場片睇睇下覺得同街機無分別,好似無左上下邊...變左16比9
唔知係咪我唔夠力水,有時會噤唔實個a掣....變左閃番入去開唔到槍
3 screen 戰 唔知點解唔可以"搖擺槍頭"去轉screen,要用槍前面o既analog左右掣轉,怪怪的(定係我唔識)

只玩左一鋪,感覺也是不錯的....
琴日有fd 話mk某大商場見到 賣緊5xx.....o係深水步買628.....
舊 11-20-07, 11:47 AM   #195
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章
試左陣.....

畫面正過街機,不過好多時流暢度會減低左,由其係畫面多野o個陣(街機唔會)
cg過場片睇睇下覺得同街機無分別,好似無左上下邊...變左16比9
唔知係咪我唔夠力水,有時會噤唔實個a掣....變左閃番入去開唔到槍
3 screen 戰 唔知點解唔可以"搖擺槍頭"去轉screen,要用槍前面o既analog左右掣轉,怪怪的(定係我唔識)

琴日有fd 話mk某大商場見到 賣緊5xx.....o係深水步買628.....
睇你咁講, 初頭好有衝動買埋部機同呢隻game玩, 但用analog做左右擺動, a制可能怪怪地同無震之後, 打消晒個念頭lu~

有一樣野想問, 就係佢會唔會好似以前ps/ps2 d game咁會影響部lcd tv呢?

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 11:49 AM   #196
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
試左陣.....

可以就咁搖鎗轉畫面

舊 11-20-07, 11:50 AM   #197
Crazy Gamer

引用:
試左陣.....

可以轉架!
不過用制會唔會快d呢?
同埋我支鎗個A制無問題喎!

此篇文章於 11-20-07 11:51 AM 被 verdy_returner 編輯。 原因: 打錯野!
舊 11-20-07, 11:51 AM   #198
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
睇你咁講, 初頭好有衝動買埋部機同呢隻game玩, 但用analog做左右擺動, a制可能怪怪地同無震之後, 打消晒個念頭lu~

有一樣野想問, 就係佢會唔會好似以前ps/ps2 d game咁會影響部lcd tv呢?
應該唔會影響電視,都冇以前咁樣"斬"下"斬"下
可以就咁左右擺動轉左右,不過無振同輕身左d就真

舊 11-20-07, 11:51 AM   #199
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
好可惜....如果有震一定仲正.......

舊 11-20-07, 11:53 AM   #200
肥澤#

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDFAT_CHAK
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
呢個係因為美國法例規定玩具鎗械不能做到同真鎗一樣,
就算係台灣(唔知而家重係唔係咁)你都會發覺佢地d氣鎗原版係有一部份要用其他顏色,
唔可以做到成支真鎗咁。
多謝晒你既資訊

小弟又學到野啦
肥澤# 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:24 AM

手機版 | APP版