Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-07, 01:29 PM   #76
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005

一塊gei手掌...........
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 02:14 PM   #77
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: tylau 查看文章
嘩!! 另一期待作...!! 呢隻真係必玩 (仲會買兩支鎗果隻)

(總好過期待D無實際畫面既FF13 + MGS4...HAHAH)
MGS4 show過o個o的係實際畫面o黎o架(我相信小島 而且之前都做過real time demo)

新Guncon若果單手拎會唔會唔順手?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 02:36 PM   #78
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
官網
http://namco-ch.net/timecrisis4/index.php
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 02:49 PM   #79
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: *小榮* 查看文章
贊成,我就係唔明點解仲有人會認為Wii會有Bio 5,
就算見到有人咁講我都懶得去講,因為肯定冇結論,等時間證明
如果真係要玩,最多咪買個部機,洗乜糟

睇左d圖,好明顯強化左,都係要準備出血了
咩你唔知咩
而家D人係鐘意係唔係都囉Wii出黎講,當Wii萬能又得Wii先好玩架嘛
你睇下清談區有個美軍囉手掣做野既,大家人連美軍點解要有個手掣都未肯定就講左句「咁用Wii手掣好似好D喎」啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 03:02 PM   #80
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
支持弱勢機係要受呢氣架啦
你地慢慢會習慣
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 07:19 PM   #81
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: wsx360 查看文章
支持弱勢機係要受呢氣架啦
你地慢慢會習慣
以前有風洗得盡,而家咪到佢地feel下囉,始終針唔刺到肉唔知痛

舊 06-15-07, 07:29 PM   #82
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: wongja0708 查看文章
某程度上好多人覺得隻game 出得係ps3, xbox360 就要出隻係wii, 而且一定好玩過其他兩部機
如fps wii 版唔可能無, act game 又可以體感出招, 依家連bio4 都出埋, 好似好無敵咁..

我明白各位都用真金白銀買部wii 番黎固之然想佢好多game 玩, 但wii 真係咁得架話, 好多game 一早有佢份啦...

甚麼 "唔出wii咪唔出囉
唔係出唔倒,係唔肯出,寧願洗多d錢造一批槍同sencor,
都唔肯係本身己經先天有齊晒裝備既主機度出.....ok,fine...."

睇到真係笑爆嘴... 咁講法, vf5 又要出落wii 度? bio 5 , dmc4, lost planet 都要 , virtual tennis 都要? wii 仲多人一個sensor bar 添 XD

人地意思未必單一方面係指ps3同wii,
\用價格既講ps3作為一部遊戲機係貴,
但要玩靚畫面game唔一定要ps3可以選360,
至少微軟有錢360都冇咁易死,sony對住呢個吊her鬼都有排煩,sony仲得閒理wii咩....
唔好剩係以為ps3對手得wii先得架.....
至少畫面同價格360都唔錯,wii利用體感玩槍game亦都正常,
傻啦,wii到真正普及第三廠就曉do架啦,為賺錢仲同你講ps3畫面出唔到wii/360咁咩
到時咪一樣多人玩

舊 06-15-07, 07:47 PM   #83
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: ambrose35hk 查看文章

一塊gei手掌...........
街機咪又係咁
本身隻game係整成咁,無計

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 08:05 PM   #84
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
街機咪又係咁
本身隻game係整成咁,無計
問題會唔會再花 時間/成本 cut多d polygon + Mesh smooth
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 08:44 PM   #85
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
PS3比街機靚好多, 街機版o的畫面真係垃圾到喊...(當然啦, PS2亙換板喎...)
但應該唔會買了, 成個系列最正都係1同2...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 08:53 PM   #86
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
PS3比街機靚好多、街機版o的畫面真係垃圾到喊...(當然啦、PS2亙換板喎...)
但應該唔會買了、成個系列最正都係1同2...
點解唔買呀? 開頭見你咁 " "果喎.
PS3版靚在又有新FPS/MINI MODE, 無奶油玩VF5 玩過世, 當幫下NAMCO手, 幫襯下, 槍GAME買小見小
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 09:03 PM   #87
破戒僧

引用:
作者: square-enix 查看文章
PS3版靚在又有新FPS/MINI MODE, 無奶油玩VF5 玩過世, 當幫下NAMCO手, 幫襯下, 槍GAME買小見小
問題係...佢係TC4
如果佢remake TC1, 炒幾多錢都照入 (早兩年換左電視, 套Guncon已經成為永遠封印之物 )
(小的當年實在太迷TC1了 )

舊 06-15-07, 11:18 PM   #88
*小榮*
Insane Gamer
遊戲獵人

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDShiroWeng
引用:
作者: square-enix 查看文章
我考慮買,都係為左想試下佢所謂既FPS模式

舊 06-15-07, 11:33 PM   #89
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
PS3比街機靚好多, 街機版o的畫面真係垃圾到喊...(當然啦, PS2亙換板喎...)
但應該唔會買了, 成個系列最正都係1同2...
第4集真係好悶,無乜難度位(易到街機d人一個人雙槍都打爆機)
打大佬好多位未出招都可以cut走,由其故事真係得啖笑
由其第2板大佬,captain真係極低能(都唔知邊個designer諗出黎)
我都覺TC1,2最好,最有誠意係TC1家用板條新路線(酒店),真係好好玩,剩係要玩5條分支都玩左成個月

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 11:43 PM   #90
*小榮*
遊戲獵人

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDShiroWeng
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
第4集真係好悶,無乜難度位(易到街機d人一個人雙槍都打爆機)
打大佬好多位未出招都可以cut走,由其故事真係得啖笑
由其第2板大佬,captain真係極低能(都唔知邊個designer諗出黎)
我都覺TC1,2最好,最有誠意係TC1家用板條新路線(酒店),真係好好玩,剩係要玩5條分支都玩左成個月
我記得當年玩TC1連d敵人既出現位置都背熟曬 (唔係特登去記,係因為係屋企就玩PS版,出街就打街機版)仲試過一舖爆機,真係懷念

唔知你地有冇玩PS既Project titan?我記得當時係因為好難玩所以都冇爆機...鬱悶

舊 06-15-07, 11:53 PM   #91
破戒僧

引用:
作者: *小榮* 查看文章
唔知你地有冇玩PS既Project titan?我記得當時係因為好難玩所以都冇爆機...鬱悶
我只係記得呢隻game有個mode, 畫面會左右調轉...

舊 06-16-07, 07:03 AM   #92
romrom2004
Game Master

註冊日期: Feb 2004
中文版FAMITSU

† you've never seen biohazard this before ( 今までとは違う )
romrom2004 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-07, 11:01 AM   #93
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
果時TC 機關鎗都好玩

TC2最迷. 成日去街機打
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-07, 12:59 AM   #94
cylmccoy
心情沈重, 再上征途

PSN  IDdigiReyes
- del -

舊 06-18-07, 01:00 AM   #95
cylmccoy
心情沈重, 再上征途

PSN  IDdigiReyes
引用:
嘩!! 另一期待作...!! 呢隻真係必玩 (仲會買兩支鎗果隻)

(總好過期待D無實際畫面既FF13 + MGS4...HAHAH)
MGS4 果d堅ga

舊 06-18-07, 03:41 AM   #96
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
果時TC 機關鎗都好玩

TC2最迷. 成日去街機打
我都係最迷第二集,
之後很少去玩街機,所以第 3 及第 4 集都只玩過數次罷了。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 07:15 PM   #97
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Minor homepage update
http://namco-ch.net/timecrisis4/index.php

引用:

記事情報 + 大量圖片
新たなる武器「ガンコン3」と新ステージを引っさげて
『タイムクライシス4』登場!

http://blogs.yahoo.co.jp/gemaga1985/10204591.html
http://www.dengekionline.com/data/ne...ac5353d32.html

此篇文章於 06-22-07 07:24 PM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 09:35 PM   #98
eddy
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
左邊果D制有咩用??
eddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 09:47 PM   #99
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: eddy 查看文章
左邊果D制有咩用??
相信係新mode 控制方向~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 11:16 PM   #100
eddy
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
唔知兩樣加埋幾錢呢.....
eddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:29 PM

手機版 | APP版