Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-18, 08:52 AM   #11826
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
vs25繼續古鐵夫婦無雙...純白射爽爽的///

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 08:53 AM   #11827
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
玩到去29
又卡了w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 08:54 AM   #11828
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
冇古鐵得純白

唔駛盾筆淨係古鐵夠爆咩?

好似成日都係精1出新版果個月就即刻出部通行證new comer?過左就冇?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 09:05 AM   #11829
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
當然落埋盾筆同白nu....不過一半輸出都係純白....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 09:06 AM   #11830
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: GN00508771 查看文章
玩到去29
又卡了w
贊卡加4炮灰auto過29
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 12:23 PM   #11831
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
無真31omg、大前卡、斷空我omg

終於捱過左征VS28,之後一take過完成今個月既功課
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 12:36 PM   #11832
Crazy Gamer

引用:
作者: h0023874 查看文章
無真31omg、大前卡、斷空我omg

終於捱過左征VS28,之後一take過完成今個月既功課
其實一直唔知師兄咩id
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 12:46 PM   #11833
h0023874

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
其實一直唔知師兄咩id
小人物,在夾縫中生存。大家應該未見過

id: 大原大次郎
舊 02-09-18, 12:49 PM   #11834
ShinDou

有打喎,高分人黎架喎以前成日俾呢個名打,呢排少左,係咪星期六日改名?XD

舊 02-09-18, 12:52 PM   #11835
Crazy Gamer

我好似個個星期都比呢個名打爆XD
舊 02-09-18, 12:56 PM   #11836
h0023874

應該唔會掛..... 你地有掛HKG我實唔打

樓上神童以前有打過,後來知道係自己人都無打了

定其實我認錯人?
舊 02-09-18, 12:59 PM   #11837
ShinDou

就係呢排冇咩點俾呢個名打,不過我多數都係等反擊,係星期1至4冇乜人打我先求其打人清晒d珠先,不過我淨係會打高分過我既人

舊 02-09-18, 01:02 PM   #11838
Crazy Gamer

引用:
作者: h0023874 查看文章
應該唔會掛..... 你地有掛HKG我實唔打

樓上神童以前有打過,後來知道係自己人都無打了

定其實我認錯人?
講笑啫。
其實我都係呢兩個月先再認真啲打pvp咋

此篇文章於 02-09-18 01:08 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 02-09-18, 01:21 PM   #11839
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
贊卡加4炮灰auto過29
え....

又真係得左⋯⋯⋯⋯⋯⋯

此篇文章於 02-09-18 01:30 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-09-18, 01:24 PM   #11840
Crazy Gamer

引用:
え....
但一定要加夠40cit率必cit

必爆之下贊卡唔會死只係鬥磨,唔開auto唔得,因為太悶同on9

此篇文章於 02-09-18 02:02 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 02-09-18, 03:10 PM   #11841
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
但一定要加夠40cit率必cit

必爆之下贊卡唔會死只係鬥磨,唔開auto唔得,因為太悶同on9
又真係得左@@
咁V30 第3WAVE隻野要點搞

舊 02-09-18, 03:24 PM   #11842
Crazy Gamer

冇高防腐嘅線用白nu減氣,中線用贊卡或無限甲兒之類唔會麻嘅機,再破甲放血
舊 02-09-18, 03:54 PM   #11843
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
冇高防腐嘅線用白nu減氣,中線用贊卡或無限甲兒之類唔會麻嘅機,再破甲放血
唔識點破甲@@

見到好多人用結晶體獨角獸。佢識?

舊 02-09-18, 03:57 PM   #11844
Crazy Gamer

引用:
唔識點破甲@@

omg贊卡6珠技咪破特甲,我記得你有

此篇文章於 02-09-18 04:01 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 02-09-18, 04:12 PM   #11845
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
唔識點破甲@@

唔係破甲,係破特殊甲,暫時得omg 化軍神和結晶uc兩隻必殺有..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 04:17 PM   #11846
ShinDou

唔明點解分2個活動pool抽完d橙飛咪又係抽肥? 不如佢delete晒d uc機啦,要賣好煩,出道具算啦

舊 02-09-18, 04:27 PM   #11847
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
omg贊卡6珠技咪破特甲,我記得你有
引用:
作者: J+1 查看文章
唔係破甲,係破特殊甲,暫時得omg 化軍神和結晶uc兩隻必殺有..
由手機版發出
明白 今晚再試

舊 02-09-18, 04:57 PM   #11848
Crazy Gamer

我用盾杯buff白nu,寧願爆珠nu都普攻唔比盾杯行敵人攻擊

之後就盡出有裝甲無效攻擊嘅機,破咗特甲就做爆佢,有白nu基本上佢回到氣時贊卡已經可以再omg佢
舊 02-09-18, 06:29 PM   #11849
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
如果有黑白滑板可以輕鬆殺,只有尾boss出到手,而且未到佢儲滿珠已經比nu轟爆

由手機版發出

此篇文章於 02-09-18 06:33 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 06:32 PM   #11850
Crazy Gamer

因為得3wave隻boss唔食減氣

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:09 PM

手機版 | APP版