Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後
攻略及心得交流區>Metal Gear Rising: Revengeance 攻略及心得交流區
Montague 12:52 PM 02-26-13
琴日試MONSOON NO DAMAGE試黎試去都試唔到....去都邊個階段都總係比佢HI中.....
煙霧彈閃身有時閃中畫面會好難擋....
STRIFE 01:10 PM 02-26-13

約30小時
シェンムー 01:13 PM 02-26-13
神!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hawk 01:15 PM 02-26-13
要clear哂啲vr missions已經難,要全第一更係極極極難…
シェンムー 01:18 PM 02-26-13
雖然我平時打機唔理d 杯, 但我都會睇下
呢隻如果要我白金, 我諗掉爛晒d 手掣都唔掂
シェンムー 01:23 PM 02-26-13
其實買左200000 果把刀係唔係真係易打好多????
STRIFE 01:31 PM 02-26-13
作者: Hawk:
要clear哂啲vr missions已經難,要全第一更係極極極難…
VR18,19我RE左各不下2百次
鐵之侍 02:08 PM 02-26-13
斬擊MODE的控制我很苦手

不過這類動作遊戲真是久違了,很爽又使人有心機玩二周目打不同的BOSS的歌也很好聽

雖然最後BOSS我認為是遊戲的敗北啦(個人來看啦)
Dyhalt Rushifar 02:30 PM 02-26-13
作者: 鐵之侍:

不過這類動作遊戲真是久違了,很爽又使人有心機玩二周目打不同的BOSS的歌也很好聽

老闆好型呀。
雖然在下唔知點解佢地個時代D運動健將可以好打到成咁,防禦都仲解得通,POWER WAVE真係…
whassupbun 02:42 PM 02-26-13
作者: Dyhalt Rushifar:
雖然在下唔知點解佢地個時代D運動健將可以好打到成咁,防禦都仲解得通,POWER WAVE真係…

Dyhalt Rushifar 02:44 PM 02-26-13
作者: whassupbun:
在下知,所以咪防禦解得到囉。
當然,都仲可以用佢吸收咗METAL GEAR既能量既,不過又唔衰退果下精彩喎。
同埋反正佢本人好打過部METAL GEAR,整咁大部野做藝術品呀
whassupbun 02:46 PM 02-26-13
在下知,所以咪防禦解得到囉。
我唔係認真答你 喺外國哩句野已經成為笑點 根本佢一屈你哩句對白已經唔需要解釋任何野
Dyhalt Rushifar 02:53 PM 02-26-13
作者: whassupbun:
我唔係認真答你 喺外國哩句野已經成為笑點 根本佢一屈你哩句對白已經唔需要解釋任何野
OPPS,又改。
係白心,不過入面似係血…
強化人間ですの~★ 02:55 PM 02-26-13
作者: Dreamcast肥仔:
其實買左200000 果把刀係唔係真係易打好多????
Gray fox刀?其實都唔係易好多
但如果你用多100000來開封就真係易好多
Kain 02:56 PM 02-26-13
當然,其實佢有幾多成係人都成問題,雷電挖佢個心出黎都唔係正常心臟黎既。
果個唔係心,係賢者之石
Sito 02:58 PM 02-26-13
作者: 鐵之侍:

其實我打到o個度不斷諗呢條友邊度走出黎架?
Dyhalt Rushifar 03:03 PM 02-26-13
作者: Sito:
其實我打到o個度不斷諗呢條友邊度走出黎架?
之前有提過架喎…
whassupbun 03:04 PM 02-26-13
作者: 強化人間ですの~★:
Gray fox刀?其實都唔係易好多
但如果你用多100000來開封就真係易好多
開左Fox Blade根本成隻game變得唔好玩, 亦都玩黎都冇乜意思, 所有人都一刀斬開(除左大佬)
我只係解獎杯收集野想快速過版果時先用佢, 平時(一周目後)都係用紅刀或者木劍, 木劍打人噗噗聲幾有趣 好似體罰緊班敵人咁
keijoey 03:35 PM 02-26-13
有大大對VR7心得嗎?
第3 WAVE果3隻重裝兵過唔到
由手機版發出
Hawk 03:56 PM 02-26-13
作者: keijoey:
有大大對VR7心得嗎?
第3 WAVE果3隻重裝兵過唔到
由手機版發出
第三波我係咁擋到出counter同劍mode, 不過我死咗係第四波…
shinnogard 04:11 PM 02-26-13
想問斬甩左手有咩特別?
斬左幾隻, 但冇乜特別野發生既?
得 Dr. 得閒出黎講2句咁
Hawk 04:23 PM 02-26-13
作者: shinnogard:
想問斬甩左手有咩特別?
有Collection ID 同 bp 獎勵的
whassupbun 04:39 PM 02-26-13
作者: shinnogard:
想問斬甩左手有咩特別?
請睇:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=280
shinnogard 04:44 PM 02-26-13
作者: Hawk:
有Collection ID 同 bp 獎勵的
oh, 明白, 唔該哂

在玩家释放人质后,迅速冲向人质并攻击他能脱光他的衣服……雷电的后勤组还会因此指责你。
GAOGAIGAR 05:36 PM 02-26-13
識分開身體個忍者要點打好難打中距
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後

返回主題版面