Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-17, 06:11 PM   #36326
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
恭喜師兄
已經諗唔起對上一次呼符中「金卡」係什麼時候了

舊 05-28-17, 06:25 PM   #36327
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
歐洲人什麼的最討厭了

話說紅A好似已經全家都變成從者了

剩係頂住學妹臉的依期已經有3個,連將佢變成黑人,明明好辛苦先趕得走既前炮友都因為gd手痕就call埋黎

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-28-17 06:29 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 06:36 PM   #36328
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
佢家姐(?)都變左英靈

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 06:40 PM   #36329
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
佢老○係飛_杯、佢家姐都係_機杯

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 06:43 PM   #36330
細路翔
The One

佢既巨乳老婆仲要一次出三隻亞種滿足3種口味

然後初戀情人都比gd夫ntr埋

英國說大家抱團死
舊 05-28-17, 07:36 PM   #36331
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
歐洲人什麼的最討厭了

咁應該好多人討厭你
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 07:40 PM   #36332
細路翔
The One

元帥大崩潰

英國說大家抱團死
舊 05-28-17, 10:09 PM   #36333
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
歐洲人什麼的最討厭了

話說紅A好似已經全家都變成從者了

剩係頂住學妹臉的依期已經有3個,連將佢變成黑人,明明好辛苦先趕得走既前炮友都因為gd手痕就call埋黎
引用:
作者: axe1292 查看文章
咁應該好多人討厭你
最難過係要討厭自己

舊 05-28-17, 10:15 PM   #36334
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
最難過係要討厭自己
每次洗左幾千銀抽完都會發動依個SKILL架啦

英國說大家抱團死
舊 05-28-17, 11:29 PM   #36335
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 11:50 PM   #36336
蛋撻王子
功德完滿

神嘲諷任

齊格飛強化任

第一關 - 全部龍 (但騎職的)

第二關 - 全部龍 (但都是騎職的 外加一隻清姬)

第三關 - 全部龍 (都是都是騎職的 最後總算來了黑槍王 不過用飛哥進場真的捱到去尾關嗎 )

舊 05-28-17, 11:53 PM   #36337
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
神嘲諷任

齊格飛強化任

第一關 - 全部龍 (但騎職的)

第二關 - 全部龍 (但都是騎職的 外加一隻清姬)

第三關 - 全部龍 (都是都是騎職的 最後總算來了黑槍王 不過用飛哥進場真的捱到去尾關嗎 )

呢個時候有請龍殺小次郎上場XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 11:54 PM   #36338
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
呢個時候有請龍殺小次郎上場XD
完全係惡意編成

運營根本就係玩佢

†舞い降りし最強の魔竜 †

舊 05-29-17, 12:03 AM   #36339
gingq7

註冊日期: May 2008
聖甲虫關和之前一樣,又係拉二+船長或征服王一回殺
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 03:15 AM   #36340
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
三公有寶解, 解完倍率和B叔一樣 (藍卡900%vs紅卡600%)
鮮血傳承10級加30%, 怪力A+10級加31%, 都係打和
ATK 12489 vs 11645, 三公贏
三公狂化EX(紅卡加12%)亦贏B叔狂化B(紅卡加8%)
但B叔紅寶具食倒狂化B, 三公藍寶具食唔倒狂化EX,
所以紅卡平砍三公會高d(贏白值+狂化EX), 寶具就B叔高d
B叔一直被稱為假4星唔係無原因

C狐可以令三公鮮血傳承由CD5變CD4, 即係攻防buff down time只有1回合, 長期戰會穩好多
不過短期決戰用術閃應該無乜分別
我印象中我B叔Lv80寶1,技1 Lv10+孔明技3 Lv10有7萬幾
我而家三公都係Lv80寶1,技2得Lv6,+孔明技3 Lv10 得5萬幾所以先覺得細力
可能Lv90會好返D
我都知C狐support會好D,最重要係佢有回血術閃無,不過我都係鍾意速食所以應該都係用孔明多

舊 05-29-17, 08:24 AM   #36341
細路翔
The One

把C狐大公和孔明都抽了然後SUP擺隻梅林係後排最好(?

英國說大家抱團死
舊 05-29-17, 09:09 AM   #36342
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
看本周聖晶片mission, 看來本周應該沒有活動的樣子...
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 11:33 AM   #36343
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
看本周聖晶片mission, 看來本周應該沒有活動的樣子...
而且亦唔似無啦啦會出1.5-2

舊 05-29-17, 05:13 PM   #36344
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
玩台版一星期多,每天刷金種火
部隊用以下覺得幾好:
前排:聖喬治+學妹+好友B叔
後排:B狐(寶石翁)+B叔(寶石翁)+幸運E

saber練lily覺得不好打,求3星或以下推薦?
assassin又練誰好?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 05:18 PM   #36345
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: freemanl 查看文章
玩台版一星期多,每天刷金種火
部隊用以下覺得幾好:
前排:聖喬治+學妹+好友B叔
後排:B狐(寶石翁)+B叔(寶石翁)+幸運E

saber練lily覺得不好打,求3星或以下推薦?
assassin又練誰好?
saber如無3星以上的, 就練凱薩吧, 滿實用的

assassin就小次郎吧...
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 05:28 PM   #36346
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
assassin仲有咒腕推薦

舊 05-29-17, 05:51 PM   #36347
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
殺真係...我用狂同アルターエゴ代打算

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 06:01 PM   #36348
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
assassin仲有咒腕推薦
係唔係2星山中老人?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 06:19 PM   #36349
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
台版撐唔撐到去ccc event都成問題
如果真係之前解包d event咁亂咁黎就等殺式

劍冇計3星得凱撒可以用
貝狄要第6章
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 06:42 PM   #36350
細路翔
The One

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
快d跟我一齊餵杯比兩姊妹算啦

隻大波練起左根本又係一隻假四星成員,個技3廚到

營運快d出合體寶具比meltlilith變成第二隻自爆弓

台版就緊係等抽黑貞殺全場算啦,為左賺錢我肯定台版會提早出

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-29-17 06:52 PM 被 細路翔 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:01 AM

手機版 | APP版