Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-06-13, 04:20 PM   #801
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
有冇人刷暴力輸送?
刷既麻煩留個id
請加我吧~
左面PS3
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 04:24 PM   #802
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
請加我吧~
左面PS3
加了 仲有冇人刷?
(呢度公會full左所以只好係度搵人,請見諒)
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 04:27 PM   #803
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
加了 仲有冇人刷?
(呢度公會full左所以只好係度搵人,請見諒)
其實最同公會
因為會再多10%rp

以下我都會刷
都河泛濫
暴力輸送
舊 10-06-13, 04:29 PM   #804
SUNLOK

引用:
其實最同公會
因為會再多10%rp

以下我都會刷
都河泛濫
暴力輸送
我都知 唯有等有位先申請
舊 10-06-13, 04:48 PM   #805
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
有冇人刷暴力輸送?
刷既麻煩留個id

Danielfantasy

舊 10-06-13, 04:52 PM   #806
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
其實最同公會
因為會再多10%rp

以下我都會刷
都河泛濫
暴力輸送
感覺暴力輸送最正...多exp 多$, 又近
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 04:57 PM   #807
Powerkong
Junior Member
KONG

註冊日期: Sep 2013
PSN  IDPowerkonG
引用:
有冇人刷暴力輸送?
刷既麻煩留個id
PLZ加我
PSN: PowerkonG
Powerkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 04:59 PM   #808
SUNLOK

引用:
作者: 利家 查看文章

Danielfantasy
打你id話未登入

不如你add我

kinfung1225
舊 10-06-13, 05:21 PM   #809
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
感覺暴力輸送最正...多exp 多$, 又近
暴力唔知係邊條橋底接
泛濫熟手1:30完成

-----
困難暴力好多意外
個場太黑 好易出事
我等緊支29lv買步槍支電筒....

此篇文章於 10-06-13 05:46 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-06-13, 06:11 PM   #810
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
今日見到很多CREW的C兄,特別有兩位我從他們身邊經過都開槍打死我....
同CREW的也這樣,反宜我走去和外人玩都不會...
咁我入CREW黎托咩
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 06:12 PM   #811
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
對 online 實在好反感, 連開單人都會失敗
唔知係咪 xbox 先係咁

舊 10-06-13, 06:16 PM   #812
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: wailala19 查看文章
今日見到很多CREW的C兄,特別有兩位我從他們身邊經過都開槍打死我....
咁我入CREW黎托咩
記名自己留意
+通報
我都想搵純gaf人,亦想入多活人幫會 LOL

-----

原來都有得襟r2重新開始 Orz

此篇文章於 10-06-13 06:35 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-06-13, 06:36 PM   #813
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: Rez 查看文章
原來我已被踢出CREW
我暫時踢人既原因只有一個,就係加入左我地crew但實際唔係用我地crew玩既人,因為crew長期爆額,既然哩D人係玩其他crew, 咁無謂霸住個位,踢走佢放番個空位出黎比其他真係想用我地crew玩既玩家join。
所以一係我踢錯你 一係我見你已經有另一個固定crew玩緊(search到, 見你join左TWONIL),如果你冇,非常歡迎你join番
引用:
作者: wailala19 查看文章
咁我入CREW黎托咩
咩名?
琴日同今日已經有幾個人被舉報,我social club send message警告左,諗住比一次機會,但依家考慮緊好唔好一次即踢?大家意下如何?我驚踢錯人啫有時可能佢冇留心睇教學,以為殺粉紅色玩家有獎勵之類 同埋驚有人虛報

此篇文章於 10-06-13 07:17 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 06:48 PM   #814
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
已入gaf hk 2013
見到HKGU既邀請,不過無位入。

兩個公會係咪入一個就得?
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 07:10 PM   #815
利家
Game Master

暴力連輸真的洗很快

會唔會被修正

舊 10-06-13, 07:13 PM   #816
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 利家 查看文章
暴力連輸真的洗很快

會唔會被修正
真係超快
菠蘿戰術

一個菠蘿爆曬車>衝入去
舊 10-06-13, 07:18 PM   #817
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: whassupbun 查看文章
我暫時踢人既原因只有一個,就係加入左我地crew但實際唔係用我地crew玩既人,因為crew長期爆額,既然哩D人係玩其他crew, 咁無謂霸住個位,踢走佢放番個空位出黎比其他真係想用我地crew玩既玩家join。
所以一係我踢錯你 一係我見你已經有另一個固定crew玩緊(search到, 見你join左TWONIL),如果你冇,非常歡迎你join番

咩名?
琴日同今日已經有幾個人被舉報,我social club send message警告左,諗住比一次機會,但依家考慮緊好唔好一次即踢?大家意下如何?我驚踢錯人啫有時可能佢冇留心睇教學,以為殺粉紅色玩家有獎勵之類 同埋驚有人虛報
PM你了
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 07:28 PM   #818
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
Tik x4 是誰?
剛才有人無啦啦打我,反射性打死左佢,
抱歉抱歉。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...

此篇文章於 10-06-13 07:35 PM 被 clanyuen1 編輯。
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 07:52 PM   #819
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
尋晚同人賽艇話我破左世界紀錄
上social club睇無我record既
空歡喜一場

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 08:28 PM   #820
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: lwl 查看文章
點解ONLINE成日都聽到其他人講野架
有無得關左佢?
Thx
我都想知點off地圖上其他玩家嘅Mic...
成日有西洋契弟一邊玩一邊對住支咪"啪啪啪"好煩!!! (唔知係咪堅打緊飛機??)

jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 08:32 PM   #821
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: lwl 查看文章
點解ONLINE成日都聽到其他人講野架
有無得關左佢?
Thx
引用:
作者: jamcat 查看文章
我都想知點off地圖上其他玩家嘅Mic...
按實PS3: Select制 / X360: Back制, Voice Chat > 自己揀想聽到咩人

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 08:35 PM   #822
Sonickingcorn
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDSonicKingCorn
引用:
作者: whassupbun 查看文章

咩名?
我都係入左 HKGU Crew, 但 ingame 幫會爆左 join 唔倒,而家 join 左 GAF 另一幫會玩緊。

舊 10-06-13, 08:41 PM   #823
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 08:50 PM   #824
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: jamcat 查看文章
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
係任務入面入最安全
舊 10-06-13, 09:01 PM   #825
利家
Game Master

搶街車被通緝, 要點樣解?>_<

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 05:38 AM

手機版 | APP版