Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 290 340 380 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 400 440 490  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 09:18 PM 09-22-17
係喎,好似岩岩出天意果陣冇咩用,好快就出胸鳥大SF藍骨果堆俾佢組隊

今次可能黎緊又會狂出勁拳機,其實應該都係時候

天意果堆勁射,岩岩就盾KS果堆勁盾,黎緊應該成堆勁拳
ryvius123 09:19 PM 09-22-17
作者: ShinDou:
其實交響個BUFF係點﹖要點改先可以令真31食唔到BUFF﹖佢又唔係計行動SKILL

同埋其實真31食唔到姐,分分鐘你本身已經有其他機食到仲勁過真31既,咁你都唔會嘈架,1陣佢改左全部機都食到但變廢BUFF咪又係冇用 XD
個BUFF條件太複雜食到既機唔多, 其中一隻加埋安琪可以BUFF真31 2000行動力, 仲有其他效果, 勁機入面食到呢個BUFF主要係真三一同金師, 其他食到BUFF既大器多數絕佐版, 小器BUFF完都未必有用, 金師食埋另一隻交響BUFF上佐天花板, 成個PVP生態又變哂, 盾閣作用大大削弱
ShinDou 09:36 PM 09-22-17
其實都估到會出勁拳黎打盾閣下,盾閣下已經霸佔左9成千7,8分陣 XD

我都係好彩中完射閣下再中盾閣下先好D,盾閣下真係好正,1挑5都試過贏到 XD

不過其實盾閣下係佢搞出黎架喎,上修前個性能正常好多,而家真係太神

90號食唔食到BUFF﹖如果都係加2千行動我諗會勁過真31,好似而家V2個情況咁,力係大過90號但行慢咁多,90號招必太屈機,唔知點解獎品都可以出到咁神
ryvius123 09:56 PM 09-22-17
D BUFF 9成機都食唔到既, 係少數幾架BUFF完上天花板, 但又話會改技...
LordofNightmare 09:56 PM 09-22-17
要本身技能殘廢先食到膠buff,呢類buff點出網球嬌娃都冇可能食到
ShinDou 10:34 PM 09-22-17
真31同金師傻應該唔算技能殘廢呀﹖@@ 好多機本身已經俾佢秒,金師傻仲要下下直擊又大大力打落去
6078 11:11 PM 09-22-17
想問好耐,網球即係邊隻?

3.0又加新野,即係每大UPDATE都可以返兜哂咁多機

同埋個氣力抽咩玩法,正常而家有幾多張?我完全唔記得件事換得一兩張
ShinDou 11:21 PM 09-22-17
https://wiki.dengekionline.com/srw-x...:チコ)

呢隻,獎品勁過V2既神機

而家好似易左好多升分,定係因為個個都加分快左好多﹖而家1631都係排188,不過有盾閣下真係爽好多,秒同被秒都快好多唔駛慢慢咁磨,臨結算果個鐘爆水應該比以前殺快好多,以前有時俾D衰陣HOLD成十分8分鐘仲要易輸又易HANG

EX飛中左雷電,不過淨係BUFF射既CRI @@ 暫時我好似用唔著
ShinDou 09:18 AM 09-23-17
1612都係排237,而家個個都勁高分 @@ 而家有5珠,留珠等反擊先,而家多數都係千7,8分既人打我,雖然滿江紅,但反佢地加成17分都試過,蝕死佢,好過自己搵D高得果少少分既人打,仲有廿幾支水等爆 XD
ShinDou 03:07 PM 09-23-17
開左年代POOL了,原來係部野唔加CRI率行動同擋率先有得BUFF,睇下我有乜機食到先

不過隻盾EUREKA應該1俾人掂到就秒左
ryvius123 03:09 PM 09-23-17
好野, 人人黑白交響+金師, 仲唔快D抽?
ShinDou 03:12 PM 09-23-17
我D大器得愁哥食到 @@ 應該唔射了,而且得111石保唔到底
dragonar226 03:14 PM 09-23-17
點解你會覺得愁哥食到

食到個BUFF最有力侯補就金MAS真31同地藏,應該都無其他架啦
金MAS有部擺係度俾你換BO
ShinDou 03:23 PM 09-23-17
係喎愁哥殺人都加行動,即係我冇勁機食到BUFF

金師傻30降臨就有 @@

不過唔知個活動會唔會跌/派降臨,會既話可能可以再慳D石喎﹖聽日睇下佢個活動點先決定射唔射
ryvius123 03:24 PM 09-23-17
兩部BUFF都食到既有金師, 盾師, 仲有幾架小器EVA, 但初號機應該會改到食唔到

食到而家出呢部主要係真31, 拳超力同紅迷, 加埋安琪應該好屈

最重要係金師而家30降臨CHIP有得換, 你肯抽就人人都有
ShinDou 03:30 PM 09-23-17
唔係得1部BUFF咋咩﹖仲有另1部﹖

但30降臨即係要抽9次,要 10+30+30 +90+90 = 250石 @@ 邊有咁多石射佢﹖唔知個活動有冇得派降臨 @@
dragonar226 03:33 PM 09-23-17
另一部BUFF講緊水樹

地藏今次都係pvp修正對象入面,唔駛咁快下定論bo
部野又唔似會落手腳搞到佢食唔到
ZeroChow 03:34 PM 09-23-17
集eureka 食唔食到普通池個隻?
ryvius123 03:37 PM 09-23-17
過兩日仲有部NEW COMER THE END同呢隻TYPE ZERO玩COMBO, 佢又係限定條件BUFF, 兩隻BUFF食哂再加埋水樹BUFF同金師應該會玩哂PVP
ShinDou 03:58 PM 09-23-17
隻盾TYPE 0 同拳果隻個名1樣,應該食到啦

THE END個BUFF同TYPE 0 1樣﹖

地撞即係邊部﹖

見冇人打我1口氣清晒D珠打左上1704排131 XD 都係要等多D高分人洗我先可以加快D分
dragonar226 04:06 PM 09-23-17
望下部eureka技能構成應該會覺得違和感好重吧

地藏我講緊既係ヴァイタル・ガーダー・アインヴァルト
ryvius123 04:14 PM 09-23-17
兩隻BUFF唔同野, 可以講呢兩隻放埋一齊先完整
ShinDou 04:21 PM 09-23-17
部EUREKA真係淨係BUFF人,擋100%有咩用﹖又冇罩同特甲,避送珠同補50%HP有咩用﹖自己完全唔識避,出必先加果70%回,人地1個必中都100%,感應埋再加100%實死,應該淨係可以用黎攻,用黎守應該會俾人屈機,暫時食得盡BUFF果D機都冇全場招,企位好D90號1野就拍死EUREKA,之後就輸得

隻地撞唔知點解之前可以整到咁廢,普通MODE冇用,鬥雞更加係未郁到已經俾人秒左

THE END BUFF唔同野即係應該加命回100%﹖會唔會加埋攻/HP/甲﹖XD

其實諗番以前鬥雞1開波果陣大器=廢機個年代平衡幾好,起碼可以用下D非大器機,而家搞到冇勁既大器就冇人權其實都幾悲哀
qqabc 04:25 PM 09-23-17
公告有講event唔會跌chip, 最多有10張, 咁即係抽(10+30+30)+(30+30+30)=160石就得?
石唔多, 但夠160石既, 咁抽160石有2隻大器好似抵過等2週年?
但3.0又唔知幾時出, 一出依家D機D buff幾勁都好都可以廢哂...
ShinDou 04:26 PM 09-23-17
3點0應該2周年出啦﹖2點0好似都係1周年果陣出﹖

3點0唔係淨係加鬥滅MODE咩﹖應該唔會點大改鬥雞D技﹖

我建議等埋THE END先決定,分分鐘THE END個BUFF好用過EUREKA果個 XD
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 290 340 380 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 400 440 490  ... 最後

返回主題版面