Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-17, 09:18 PM   #9726
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
係喎,好似岩岩出天意果陣冇咩用,好快就出胸鳥大SF藍骨果堆俾佢組隊

今次可能黎緊又會狂出勁拳機,其實應該都係時候

天意果堆勁射,岩岩就盾KS果堆勁盾,黎緊應該成堆勁拳
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 09:19 PM   #9727
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實交響個BUFF係點﹖要點改先可以令真31食唔到BUFF﹖佢又唔係計行動SKILL

同埋其實真31食唔到姐,分分鐘你本身已經有其他機食到仲勁過真31既,咁你都唔會嘈架,1陣佢改左全部機都食到但變廢BUFF咪又係冇用 XD
個BUFF條件太複雜食到既機唔多, 其中一隻加埋安琪可以BUFF真31 2000行動力, 仲有其他效果, 勁機入面食到呢個BUFF主要係真三一同金師, 其他食到BUFF既大器多數絕佐版, 小器BUFF完都未必有用, 金師食埋另一隻交響BUFF上佐天花板, 成個PVP生態又變哂, 盾閣作用大大削弱

此篇文章於 09-22-17 09:28 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 09:36 PM   #9728
ShinDou

其實都估到會出勁拳黎打盾閣下,盾閣下已經霸佔左9成千7,8分陣 XD

我都係好彩中完射閣下再中盾閣下先好D,盾閣下真係好正,1挑5都試過贏到 XD

不過其實盾閣下係佢搞出黎架喎,上修前個性能正常好多,而家真係太神

90號食唔食到BUFF﹖如果都係加2千行動我諗會勁過真31,好似而家V2個情況咁,力係大過90號但行慢咁多,90號招必太屈機,唔知點解獎品都可以出到咁神

此篇文章於 09-22-17 09:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-22-17, 09:56 PM   #9729
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

D BUFF 9成機都食唔到既, 係少數幾架BUFF完上天花板, 但又話會改技...
舊 09-22-17, 09:56 PM   #9730
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
要本身技能殘廢先食到膠buff,呢類buff點出網球嬌娃都冇可能食到
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 10:34 PM   #9731
ShinDou

真31同金師傻應該唔算技能殘廢呀﹖@@ 好多機本身已經俾佢秒,金師傻仲要下下直擊又大大力打落去
舊 09-22-17, 11:11 PM   #9732
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
想問好耐,網球即係邊隻?

3.0又加新野,即係每大UPDATE都可以返兜哂咁多機

同埋個氣力抽咩玩法,正常而家有幾多張?我完全唔記得件事換得一兩張

舊 09-22-17, 11:21 PM   #9733
ShinDou

https://wiki.dengekionline.com/srw-x...:チコ)

呢隻,獎品勁過V2既神機

而家好似易左好多升分,定係因為個個都加分快左好多﹖而家1631都係排188,不過有盾閣下真係爽好多,秒同被秒都快好多唔駛慢慢咁磨,臨結算果個鐘爆水應該比以前殺快好多,以前有時俾D衰陣HOLD成十分8分鐘仲要易輸又易HANG

EX飛中左雷電,不過淨係BUFF射既CRI @@ 暫時我好似用唔著

此篇文章於 09-22-17 11:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-23-17, 09:18 AM   #9734
ShinDou

1612都係排237,而家個個都勁高分 @@ 而家有5珠,留珠等反擊先,而家多數都係千7,8分既人打我,雖然滿江紅,但反佢地加成17分都試過,蝕死佢,好過自己搵D高得果少少分既人打,仲有廿幾支水等爆 XD
舊 09-23-17, 03:07 PM   #9735
ShinDou

開左年代POOL了,原來係部野唔加CRI率行動同擋率先有得BUFF,睇下我有乜機食到先

不過隻盾EUREKA應該1俾人掂到就秒左
舊 09-23-17, 03:09 PM   #9736
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

好野, 人人黑白交響+金師, 仲唔快D抽?
舊 09-23-17, 03:12 PM   #9737
ShinDou

我D大器得愁哥食到 @@ 應該唔射了,而且得111石保唔到底
舊 09-23-17, 03:14 PM   #9738
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
點解你會覺得愁哥食到

食到個BUFF最有力侯補就金MAS真31同地藏,應該都無其他架啦
金MAS有部擺係度俾你換BO
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 03:23 PM   #9739
ShinDou

係喎愁哥殺人都加行動,即係我冇勁機食到BUFF

金師傻30降臨就有 @@

不過唔知個活動會唔會跌/派降臨,會既話可能可以再慳D石喎﹖聽日睇下佢個活動點先決定射唔射

此篇文章於 09-23-17 03:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-23-17, 03:24 PM   #9740
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

兩部BUFF都食到既有金師, 盾師, 仲有幾架小器EVA, 但初號機應該會改到食唔到

食到而家出呢部主要係真31, 拳超力同紅迷, 加埋安琪應該好屈

最重要係金師而家30降臨CHIP有得換, 你肯抽就人人都有
舊 09-23-17, 03:30 PM   #9741
ShinDou

唔係得1部BUFF咋咩﹖仲有另1部﹖

但30降臨即係要抽9次,要 10+30+30 +90+90 = 250石 @@ 邊有咁多石射佢﹖唔知個活動有冇得派降臨 @@

此篇文章於 09-23-17 03:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-23-17, 03:33 PM   #9742
dragonar226

另一部BUFF講緊水樹

地藏今次都係pvp修正對象入面,唔駛咁快下定論bo
部野又唔似會落手腳搞到佢食唔到
舊 09-23-17, 03:34 PM   #9743
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
集eureka 食唔食到普通池個隻?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 03:37 PM   #9744
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

過兩日仲有部NEW COMER THE END同呢隻TYPE ZERO玩COMBO, 佢又係限定條件BUFF, 兩隻BUFF食哂再加埋水樹BUFF同金師應該會玩哂PVP
舊 09-23-17, 03:58 PM   #9745
ShinDou

隻盾TYPE 0 同拳果隻個名1樣,應該食到啦

THE END個BUFF同TYPE 0 1樣﹖

地撞即係邊部﹖

見冇人打我1口氣清晒D珠打左上1704排131 XD 都係要等多D高分人洗我先可以加快D分

此篇文章於 09-23-17 04:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-23-17, 04:06 PM   #9746
dragonar226

望下部eureka技能構成應該會覺得違和感好重吧

地藏我講緊既係ヴァイタル・ガーダー・アインヴァルト
舊 09-23-17, 04:14 PM   #9747
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

兩隻BUFF唔同野, 可以講呢兩隻放埋一齊先完整

此篇文章於 09-23-17 04:20 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 09-23-17, 04:21 PM   #9748
ShinDou

部EUREKA真係淨係BUFF人,擋100%有咩用﹖又冇罩同特甲,避送珠同補50%HP有咩用﹖自己完全唔識避,出必先加果70%回,人地1個必中都100%,感應埋再加100%實死,應該淨係可以用黎攻,用黎守應該會俾人屈機,暫時食得盡BUFF果D機都冇全場招,企位好D90號1野就拍死EUREKA,之後就輸得

隻地撞唔知點解之前可以整到咁廢,普通MODE冇用,鬥雞更加係未郁到已經俾人秒左

THE END BUFF唔同野即係應該加命回100%﹖會唔會加埋攻/HP/甲﹖XD

其實諗番以前鬥雞1開波果陣大器=廢機個年代平衡幾好,起碼可以用下D非大器機,而家搞到冇勁既大器就冇人權其實都幾悲哀

此篇文章於 09-23-17 04:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-23-17, 04:25 PM   #9749
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
公告有講event唔會跌chip, 最多有10張, 咁即係抽(10+30+30)+(30+30+30)=160石就得?
石唔多, 但夠160石既, 咁抽160石有2隻大器好似抵過等2週年?
但3.0又唔知幾時出, 一出依家D機D buff幾勁都好都可以廢哂...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-17, 04:26 PM   #9750
ShinDou

3點0應該2周年出啦﹖2點0好似都係1周年果陣出﹖

3點0唔係淨係加鬥滅MODE咩﹖應該唔會點大改鬥雞D技﹖

我建議等埋THE END先決定,分分鐘THE END個BUFF好用過EUREKA果個 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:54 PM

手機版 | APP版