Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
細路翔 04:27 PM 10-06-15
前兩日打過beta一場raid

死靈出頭天

資料片一堆怪食condition多過直傷,應該話要請佢地食完condition先有直傷,然後死靈/幻術/返魂者都一堆condition技
特別係新職返魂者用剌客mode時仲可以每招skill都可以一邊疊condition一邊疊might

戰士你返屋企玩腳趾啦

banner放置架
david 04:50 PM 10-06-15
WARRIOR報廢了?
細路翔 07:08 PM 10-06-15
作者: david:
WARRIOR報廢了?
其實無改弱

係個大環境改晒同其他職都強化,一路以來始終如一老味咁放百刃既戰士就顯得應對能力低下

幻術好似真係從來無改弱過

話時話有無人用過遊俠新果幾隻恐龍,好似好j勁
佐佐木莊尼 02:51 PM 10-07-15
咁戰士都仲有單手劍 bleeding 流哩回事o既
還好我隻戰士有一 set TA condition 甲

... 係衰在冇整 ascended 單手劍
細路翔 10:23 AM 10-08-15
作者: 佐佐木莊尼:

... 係衰在冇整 ascended 單手劍
80金唔洗就一把

快d j幾把啦

我四日就整左6把(ry
佐佐木莊尼 03:30 PM 10-12-15
作者: 細路翔:
80金唔洗就一把

快d j幾把啦

我四日就整左6把(ry
長期冇乜刷野, 窮到瞓街, 得百幾 gold 係身
搖搖 07:32 PM 10-13-15
得3G係身
ヴィタさんさんKS☀ 09:48 PM 10-13-15
DEV 表示: 往後地城會賺少好多 GOLD a
拆裝會減少材料 income a
ヴィタさんさんKS☀ 09:49 PM 10-13-15
突然唔知講咩好
為左推大家去玩 hot , dev 可以去到幾盡 aaaaaaaaa
細路翔 08:10 AM 10-14-15
我覺得減dungeon reward好事黎,依家班所謂老手9唔搭8連AP有3000-5000都踢,間接害死隻GAME

問題係如果佢無增加其他賺錢途徑既話就超低能

比如80lv map event一早就應該改成打完會跌一兩粒t6料或者10幾20銀
如果唔係我真係唔知佢地當初浪費時間整依堆野為乜
細路翔 08:16 AM 10-14-15
A社說他們一直都很密切在關注經濟之類的...
恩恩...簡單來說就是之後的經濟會大改版囉~~~
有2點比較重要的就是:
1. 分解得到的物品他們會重新分配看看
2. 副本的獎勵會改變, 他們希望副本變成單純給你獨特skin的地方, 金錢那些什麼的應該會移動到fotm和raid之中, 簡言就是: 之後會齊心發展fotm和raid, 舊副本們維持現狀放水流...<<

好彩我不嬲都得閒就屎忽痕去刷下FOTM
細路翔 08:22 AM 10-14-15
副本被nerf那段有一點沒提到,以後會有新的野外地圖獎勵,先前看到的獎勵包含giant'eye、silver Doubloon、T6雷石之類的
^第三點是地圖獎力的變動, 一個重點被我忽略了, 抱歉
bwe的時候也可以體驗到, 不同地圖會給地圖等級差不多階段的獎勵, 只有1-15等級的地圖沒有, 從bwe幾次看來, 初中階T1-3和高階T6的材料是最被影響到的樣子?! 中高階T4-5的倉庫都爆了...<<

比我估中左
搖搖 12:23 PM 10-15-15
一直唔玩FOTM的我GG了

睇黎RAID都唔駛玩
david 01:07 PM 10-15-15
作者: 細路翔:
副本被nerf那段有一點沒提到,以後會有新的野外地圖獎勵,先前看到的獎勵包含giant'eye、silver Doubloon、T6雷石之類的
^第三點是地圖獎力的變動, 一個重點被我忽略了, 抱歉
bwe的時候也可以體驗到, 不同地圖會給地圖等級差不多階段的獎勵, 只有1-15等級的地圖沒有, 從bwe幾次看來, 初中階T1-3和高階T6的材料是最被影響到的樣子?! 中高階T4-5的倉庫都爆了...<<

比我估中左
咁100%佐O既有無得回補獎勵?無咪蝕到入肉...
細路翔 09:20 AM 10-16-15
咁100%佐O既有無得回補獎勵?無咪蝕到入肉...
肯定無

擺明叫你開過隻人

Q:降低獎勵是不是想要讓副本變得更不吸引人? A:對

佢地連咁都答得出仲有咩做唔出,擺明將d錢扔晒落個100層fotm
david 11:02 AM 10-16-15
咁搞法又再減低我入EXP O既意欲,雖則只係仲有一個禮拜就開波...
6eo 09:46 PM 10-16-15
預計會轉戰WITCHER III
無時間玩HOT
細路翔 11:03 AM 10-17-15
咁搞法又再減低我入EXP O既意欲,雖則只係仲有一個禮拜就開波...
其實我覺得好事黎
只係佢地答得好低能

d所謂老手為左個1金成日一見新人就又踢又講粗口遲早整死隻game,再加埋依家新人想跑下world map連打隻金邊想搵個人幫拖都無www

但改到老手打dungeon乜春回報都無真係堅白癡
改成每日打完固定送相關既core然後其他途徑極低機率出core咪得

順便控制返物價,因為依家錢太易賺令到買gem都難左900倍
加上之後d新傳奇好似全部無得係TP買,迫你搵/識D老友陪你一齊跑圖同周街條儲料
zerker直傷被大劈一刀唔再係絕對既pve主流,打raid就直傷同condition都係必要,三隻boss有一隻係唔食直傷www
就依兩點其實我覺得算改好左既地方

玩完beta見到個新map咁多高低差同暗位就知道其實anet今次就係sell依個路線

一直都覺得應該令玩家主動返去跑下WORLD MAP同加多D好似TA 80lv線果類解謎成份較高要上山下海既副本
因為gw2唯一勝過依家其他mmo既地方其實真係得睇風景同周街跳w
ヴィタさんさんKS☀ 08:39 PM 10-17-15
>>因為gw2唯一勝過依家其他mmo既地方其實真係得睇風景同周街跳w
頂睇到呢句笑左
ヴィタさんさんKS☀ 08:41 PM 10-17-15
終於!!終於!!
我希望既野成左真

guild wars2 可以改名做 gear wars2
fps view hot 來了

http://www.mmo-central.com/2015/10/1...art-of-thorns/

好吧買 hot 啦
ヴィタさんさんKS☀ 09:13 PM 10-17-15
好正啊
終於可以 engi 用 mouse 禁實來掟 grenade

switch target 中,skill shot 識得跟住 mouse 移動中心點來射
搖搖 11:47 PM 10-17-15
https://www.guildwars2.com/en/news/a...s2-pro-league/

終於正式(?)搞電競, 希望搞得起啦
david 07:01 AM 10-18-15
FPS VIEW其實係GW1原生固有產物,用O係GW2都係好O既...有無片睇?或者睇完片我會課...

而家真係無衝動去課...
搖搖 07:18 AM 10-18-15
http://dulfy.net/2015/10/16/gw2-guil...s/#more-131794
佐佐木莊尼 03:26 PM 10-20-15
fotm 變重點
咁我咪又係被逼玩 war -_-

我 d agony resist 係晒隻 warrior 度
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面