Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 04:21 PM 04-15-12
作者: W!LL:
那些年 已見$159
因為香港大把貨....

相反台灣唔多貨.....
W!LL 10:43 PM 04-15-12
尋日入手全新周慧敏演唱會BD, 應該斷哂貨了~
同場追加18年前既CD, 以前露小蠻腰, 而家就Deep V

Deep V

HON HON 10:48 PM 04-15-12
尋日入手全新周慧敏演唱會BD, 應該斷哂貨了~
同場追加18年前既CD, 以前露小蠻腰, 而家就Deep V

Deep V

我都要出去撲呢隻碟......
破戒僧 10:56 PM 04-15-12
Deep V演唱會堅正
黎明演唱會堅垃圾
W!LL 10:57 PM 04-15-12
作者: HON HON:
我都要出去撲呢隻碟......
希望你仲搵到, 我都係正價入,
原本復活節假前仲見有貨都不為意, 放完假後即刻無哂
三大連鎖店問過都無貨, 大眾、商務都無
呢隻係IFC入手, Last隻
AshleyYan 11:44 PM 04-15-12
話說得利隻港版IMAX Under the Sea 3D根本唔係3D Blu-ray...
各位有興趣都唔好買住..
HON HON 12:32 AM 04-16-12
希望你仲搵到, 我都係正價入,
原本復活節假前仲見有貨都不為意, 放完假後即刻無哂
三大連鎖店問過都無貨, 大眾、商務都無
呢隻係IFC入手, Last隻
應該有貨既, 但可能無時間去撲......
破戒僧 12:58 AM 04-16-12
應該有貨既, 但可能無時間去撲......
原本bluray係限量出1000隻, 而家話會加印...

http://www.vivianchow.asia/zh-cht/notice
作者: :
周慧敏DEEP V.25演唱會DVD及Blu-ray銷量理想, 徇眾要求現已進行加印. 為答謝樂迷支持, 新一批DVD會送出多款POST CARD, 而封面亦會與第一批不同. 敬請留意官網公佈推出日期. 謝謝!

W!LL 01:19 AM 04-16-12
DVD版好多地方仲有貨, 咁都出新版
HON HON 08:46 PM 04-17-12
作者: 破戒僧:
原本bluray係限量出1000隻, 而家話會加印...

http://www.vivianchow.asia/zh-cht/notice
好事, 希望平d仲好...
W!LL 09:21 PM 04-17-12
BD版應該一模一樣啦~
HON HON 11:17 PM 04-17-12
內地靚鐵盒bd一隻.....又平又靚.

irismong 11:48 PM 04-17-12
見到D簡體字就已經破壞哂成個美感
HON HON 12:04 AM 04-18-12
作者: irismong:
見到D簡體字就已經破壞哂成個美感
嗰張紙條黎咋, 可以掉左佢....

套戲有繁體字幕.
joeypong 12:06 AM 04-18-12
嗰張紙條黎咋, 可以掉左佢....

套戲有繁體字幕.
隻碟絲印都係有殘體字
middledragon 12:09 AM 04-18-12
內地靚鐵盒bd一隻.....又平又靚.

how much?
HON HON 12:22 AM 04-18-12
作者: middledragon:
how much?
200有找, 只限淘寶或其他大陸SITE賣, AMAZON CN好似無得賣

套戲一來未睇過, 二來黃色鐵盒好靚.
middledragon 11:27 PM 04-18-12
200有找, 只限淘寶或其他大陸SITE賣, AMAZON CN好似無得賣

套戲一來未睇過, 二來黃色鐵盒好靚.
皇上絕對係好戲!
W!LL 07:11 PM 04-20-12
周慧敏DEEP V新貨已出, 可惜紙套印刷Fail
verdy_returner 03:19 PM 04-25-12
Mission Impossible - Ghost Protocol 已出
鐵盒版BR HMV價$299
並通版BR HMV價$269
sunhikari 03:44 PM 04-25-12
作者: verdy_returner:
Mission Impossible - Ghost Protocol 已出
可恨
我同女友第一次睇戲就係睇呢套
好想買返去收藏但又無乜錢
joeypong 05:32 PM 04-25-12
作者: verdy_returner:
鐵盒建議零售價為例$268,普通版$248,而普通版分少量紙套及無紙套版
Marco 10:23 PM 05-08-12
有冇朋友知道邊度有 DOLBY Lab. 的 The Sound of HD3 ? a
AshleyYan 10:31 PM 05-13-12
我的Blu-ray database
http://c.mymovies.dk/ashleyyan

用"wall"方式睇好過癮
W!LL 10:03 PM 05-14-12
最近兩套鐵盒幾抵買, 只係貴過膠盒幾十, 又孖碟
不過龍紋身鐵盒底只係貼紙
MI果隻就真係幾靚
...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面