Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-07, 08:53 AM   #76
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 信長 查看文章
大陸m記,kfc 好似好多hk 無
hk的成日果幾款重複又重複...
D 野食又愈來愈縮
又成日加價 又咁多死小子去幫襯
果下先死

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 12:26 PM   #77
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 信長 查看文章
大陸m記,kfc 好似好多hk 無
hk的成日果幾款重複又重複...
D 野食又愈來愈縮
呢D全球式既大型連鎖快餐店, 只會將佢地D "創意" 放嚮D進攻緊既市場.

而香港, 係一個早就攻陷左既"據地". 作用係俾佢地賺取穩定收入去攻其他地方. 所以香港只會不斷加價, 同埋得到D食完會 "與別不同" 既醒晨通粉 , 陳奕迅講極我都唔明有乜特別既至尊漢堡.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-07, 08:47 PM   #78
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
呢排勸大家唔好去海港城間KFC住, 間野唔知係換晒職員定係就摺, 立立亂咁, 一向去食都無事,
尋日夜晚8點幾去食, 炸雞竟然要等廿分鐘, 個個客都係要等, 又無湯, 又無葡撻, 晚餐有2款又係無,
D雞出左又唔回俾客, 要自己出去拎, 班員工一句"唔好意思"都無講, 個個懶懶閒咁, 最重要係個地下好鬼污漕.

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 02:07 AM   #79
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
海港城?係咪有個經理走左跟住d細又走左 換晒人呀
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 02:36 AM   #80
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
海運大廈?

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 09:24 AM   #81
二伍

註冊日期: Sep 2002
海港城有雞記o既咩?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 11:50 AM   #82
GR614
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 二伍 查看文章
海港城有雞記o既咩?
好似係玩具反斗城附近?
GR614 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 12:52 PM   #83
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 二伍 查看文章
海港城有雞記o既咩?
應該係海運地下反斗城隔離~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 05:35 PM   #84
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
都係鐘意食之前的羅馬同香茅燒雞翼...
快d回來吧

舊 05-20-07, 07:01 PM   #85
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Seppie 查看文章
都係鐘意食之前的羅馬同香茅燒雞翼...
快d回來吧
邊有咁快番黎
雲尼撻出左咁耐都冇人知
舊 06-10-07, 12:14 AM   #86
天使之國
Banned
^0^

KFC有新飯新咖啡
終於香港都有喇
好正呀
舊 06-10-07, 12:15 AM   #87
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
而家新城市原本有kfc果個位裝修緊, 攪到冇乜機會食kfc...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 03:27 PM   #88
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: kin~kin 查看文章
而家新城市原本有kfc果個位裝修緊, 攪到冇乜機會食kfc...
瀝源咪有kfc囉

今日去食改左月玻璃杯裝汽水, 好似大杯左

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 07:18 PM   #89
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: HIM 查看文章
瀝源咪有kfc囉

轉左好耐
舊 06-11-07, 07:48 PM   #90
龍之子
Game Master

引用:
作者: HIM 查看文章
瀝源咪有kfc囉

事實上係個杯長o左同窄o左
錯覺來的

出位? 笑話 真係笑話
舊 06-11-07, 10:19 PM   #91
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
KFC d炸雞...
食3件已經滯住個胃似的...
你地係咪咁情況...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 10:20 PM   #92
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
原味定係?
我以前後生個陣..一桶食一晚..當然唔係一次過食啦..食完 口痕再食..
舊 06-11-07, 10:27 PM   #93
龍之子
Game Master

引用:
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
唔會
多數叫個餐+5件炸雞翼先會
引用:
作者: 天使之國 查看文章
原味定係?
我以前後生個陣..一桶食一晚..當然唔係一次過食啦..食完 口痕再食..
真係睇唔出
以前一個桶真係好多野...

出位? 笑話 真係笑話
舊 06-11-07, 10:37 PM   #94
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: 龍之子 查看文章
唔會
多數叫個餐+5件炸雞翼先會

真係睇唔出
以前一個桶真係好多野...
話你知..我讀ive個陣..lunch食kfc..放學做健身..
一年大隻左好多
由細到大都好鐘意食kfc
我有次阿媽去買桶..收工最後一桶..個桶野有廿件雞
食左2日 收原價..
以前一桶 真係好多..9件雞..4個薯溶..好似仲有格格,仲有2個飯..唔係細飯喎仲要搵個碟裝住..肯定多過2個細飯加埋..好味好多........ 以前4條友食都夠..
而家唔得啦..少咁多野..
我而家買kfc 次次都買雞包餐+2件雞

佢外賣好熱^^ 而家懶既話會叫外賣食
舊 06-18-07, 03:18 PM   #95
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
我覺得佢個專享晚餐唔錯喎,半隻燒雞同雞扒意粉果個餐都好食,但焗雞飯就麻麻
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-07, 03:18 PM   #96
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
引用:
KFC d炸雞...
你地係咪咁情況...
我會,所以兩件夠晒數,巴辣雞翼就可以食倒十隻八隻
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-07, 03:50 PM   #97
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: nobu-k 查看文章
我會,所以兩件夠晒數,巴辣雞翼就可以食倒十隻八隻
太乾唔好食WOR
舊 06-18-07, 07:46 PM   #98
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 天使之國 查看文章
原味定係?
原味...
因為偶唔多食辣

舊 06-18-07, 07:46 PM   #99
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

del.......................

舊 06-18-07, 08:32 PM   #100
龍之子
Game Master

而家出果d咖啡
唔係幾好味
另買+幾多錢?

出位? 笑話 真係笑話

主題工具