Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-11, 02:58 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5

官網
http://www.j-hunterhunter.com/

http://www.shonenjump.com/j/rensai/hunter/index.html

新Anime官網
http://www.ntv.co.jp/hunterhunter/

過去の揭示板
Vol.4
Vol.3
Vol.2
Vol.1

此篇文章於 05-21-14 10:31 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-11, 06:08 PM   #2
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-02-11, 11:24 PM   #3
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
最後個頁咁樣係咪即係已經進入左可以 "許願" 的狀態?!
另外如果真係實現唔到的話都幾麻煩 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 12:00 AM   #4
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
想問下之前果兩期單行本係咪未出中文版?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 12:47 AM   #5
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 12:51 AM   #6
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
又係令大家諗多左

舊 11-03-11, 07:20 AM   #7
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌
好得意~萌倒了~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 10:35 AM   #8
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
西索o個嘆氣(?)樣, 減少左佢既邪氣feel

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:24 AM   #9
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
feel到畢索加:大佬,我唔想咁樣死

同埋阿仁係畢索加背後經過了
由手機版發出

此篇文章於 11-03-11 12:07 PM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 12:17 PM   #10
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
冇野講,富堅今次真係真係用2檔!?(keep住呀!)
可能佢自己都受到條款限制(真實的"念"!!)
少年jump比佢連載,出返未出嘅單行本,又有新動畫谷人氣,遲d應該又有figure呀,game呀咁
係咁比錢佢洗,分分鐘比幾個勁助手佢用,只要佢今次努力連續就得,一破約就賠錢之類~

舊 11-03-11, 12:40 PM   #11
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
富奸真無番來啦,之前蟻編最後都未冇未係,而加真係好她睇

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 12:59 PM   #12
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
本人格只出現在哥哥面前
另有3個人格?
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 01:27 PM   #13
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
可能不是指人格,只是在要求時的四妹是無意識的
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 01:28 PM   #14
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
有冇人可以講下小剛到底落左乜野比自己?
忘記了
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 03:09 PM   #15
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
本人格只出現在哥哥面前
另有3個人格?
睇到呢句,
我會諗個頭飾的喜怒哀樂
會唔會TOTAL 有4個人格

舊 11-03-11, 03:40 PM   #16
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
睇到呢句,
我會諗個頭飾的喜怒哀樂
會唔會TOTAL 有4個人格
強求人
黑面

a

舊 11-03-11, 03:42 PM   #17
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 三四 查看文章
強求人
黑面

a
估啫, 唔好當真

舊 11-03-11, 03:42 PM   #18
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
原來妹個頭飾係喜怒哀樂
好萌
乜唔係仔來的嗎?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 04:14 PM   #19
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
冇野講,富堅今次真係真係用2檔!?(keep住呀!)
可能佢自己都受到條款限制(真實的"念"!!)
少年jump比佢連載,出返未出嘅單行本,又有新動畫谷人氣,遲d應該又有figure呀,game呀咁
係咁比錢佢洗,分分鐘比幾個勁助手佢用,只要佢今次努力連續就得,一破約就賠錢之類~
可能真係好似伊路米咁講, 基路亞搵人請求亞路嘉將大岡還原, 之後就自己接強求
跟住強求失敗, 所有主角, 殺手家族, 幻影軍團全部陣亡, Hunter 完

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 05:08 PM   #20
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: kain_plus 查看文章
可能真係好似伊路米咁講, 基路亞搵人請求亞路嘉將大岡還原, 之後就自己接強求
跟住強求失敗, 所有主角, 殺手家族, 幻影軍團全部陣亡, Hunter 完
依種ending~富奸堅做得出~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 07:14 PM   #21
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: mikemike 查看文章
乜唔係仔來的嗎?
基路亞話佢係妹麻
咪當住先.
返正富奸畫女唔係阿婆, 就係女金剛,
都冇好結果

舊 11-03-11, 08:03 PM   #22
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實希索加同伊路米係咪扮緊公仔?? (阿路卡個堆)
因為根據對話,佢要求希索加係 "適當時侯" 殺左阿路卡,而有幾格佢地個樣得返塊面 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 10:15 PM   #23
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
其實希索加同伊路米係咪扮緊公仔?? (阿路卡個堆)
因為根據對話,佢要求希索加係 "適當時侯" 殺左阿路卡,而有幾格佢地個樣得返塊面 ...
好好笑, 佢2個"誒"

估唔到伊路米話基路亞最愛係伊路米唔係小崗

選舉突然間唔好睇

舊 11-03-11, 10:28 PM   #24
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
如果要死成本HUNTER出過既人應該都會死咁滯
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:21 PM   #25
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
有樣野唔明
點解基路亞要自己食個代價?
因為唔想無辜既人死?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 06:35 AM

手機版 | APP版