Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
日本動漫畫討論版>牙狼-GARO- 集中討論區(News:"白夜の魔獣" 前編 12月15日放送)
Suda 12:54 AM 06-01-13
餓左好耐嘅本格打鬥回

尊士動作仲型過第一季コダマ,有功夫底真係打得特別好睇

三條狼總戰力都只係抽到一兩招水
動漫遊戲迷 09:42 PM 06-01-13
作者: Suda:
餓左好耐嘅本格打鬥回
尊士動作仲型過第一季コダマ,有功夫底真係打得特別好睇
三條狼總戰力都只係抽到一兩招水
東北新社總算善用倉田保昭,他在《轟轟戰隊》的電影版可是甚少一展身手(當初我以為他會暫代明石曉而擔任短暫的冒險紅)。

Mark武藏(コダマ)也有功夫底子。不過,倉田保昭的功夫造詣確高,精通柔道、合氣道及空手道,倘若尊士如有變身能力,我希望變身後的尊士也由倉田保昭飾演便好。
Suda 11:06 PM 06-01-13
選得倉田做コダマ定位就係等呢集showoff
變完身用GC甲動作雖流暢但冇左厚重感,呢點好致命

マーク武蔵本身就做開替身演員,佢係Sh15uya嘅表現仲正過牙狼
Suda 12:57 AM 06-22-13
今集報晒仇,剩低十幾集用來清洗魔導horror
下集應該轉OP
zero22 12:24 PM 06-22-13
下集烈火炎裝
唔知幾時出座騎
axe1292 01:36 PM 06-22-13
作者: zero22:
下集烈火炎裝
唔知幾時出座騎
如果佢有座騎好有可能隻馬仲強過本人!
axe1292 01:06 AM 06-27-13
今季D預算好少咩?

唔請替身,

D小兵連變身都唔變,化左灰就當打左,

有幾話敵人連變身都唔有就比隻CG狼秒左,

仲要連由變身CG到秒殺都唔夠10秒.....
Suda 01:15 AM 06-27-13
變身跟住收工呢d第一季做開已經冇乜感覺

敵人唔變身+CG膠甲就真係接受唔到

前者令呢套作品變得更單調,後者搞到戲肉部份好大違和感
stevenfan 10:15 AM 06-27-13
作者: Suda:
變身跟住收工呢d第一季做開已經冇乜感覺

敵人唔變身+CG膠甲就真係接受唔到

前者令呢套作品變得更單調,後者搞到戲肉部份好大違和感
第一季變身都會耍下帥
會用唔同鏡頭拍下主角,俾觀眾有種強的感覺
而且變身打鬥肯定多過今季好多
Suda 08:09 PM 06-27-13
睇得出佢想劇情行先,不過有心無力

玩膠甲唔可以好似以前咁打得耐,而流牙本身就俾唔到人嗰種又專業又強嘅感覺
stevenfan 10:45 AM 06-29-13
轉貼

1.變身穿鎧數秒結束
2.無皮套 全CG
3.陰我駭魔沒造型(除第三話) 全裂嘴
4.魔導駭魔雜兵全部量產 幹部有造型
5.女人露點床戲(假)叫床樣樣來
6.無毛筆字(除了法師用的符咒)
7.新騎士登場沒有氣場耍帥(沒有雨宮老師贊助)
8.尊士:汝個史上最無能騎士
9.新OPED只換歌沒換畫面 業界史上OPED一秒未剪兼用卡 << 10.烈火炎裝變成戰隊合體必殺技<<
Suda 11:29 PM 06-29-13
開始反擊幾好睇,眼鏡前後心境變化w

JAM新曲好聽過上季
Suda 12:59 AM 07-06-13
久違嘅素體horror

由魔導horror變番人類嘅方法

そんな方法わけねーだろ馬鹿

Suda 08:42 PM 07-20-13
黑幕同當初預期嘅差唔多,所以先會搵隊長做魔導horror
Suda 12:59 AM 07-27-13
同樣係總編集,今集好睇好多,解釋返之前d古怪位

臨尾又俾人屈多劑,今次係全員食死貓

下集有一幕滔星隊支魔導horror種落去流牙身上(!?)

axe1292 10:48 PM 07-30-13
預告隊長個未來戰士LOOK XD
Suda 02:12 PM 08-03-13
18話....成班友仲係戇居居走去踩雷,莉杏真係累人累物
axe1292 09:37 PM 08-13-13
一個爆眼,
一個斷手,
一個重傷,
玩殘兵XD?
鷹柳 11:13 PM 08-13-13
問題係玩具舖嚴重劇透...
今回都幾好睇 但點解要捉莉杏既
axe1292 11:31 PM 08-13-13
作者: 拉打龍騎:
問題係玩具舖嚴重劇透...
多數是復活大佬用,

你說的是那隻SHF牙狼?
Suda 11:38 PM 08-13-13
搵佢做ゼドム娘親

下集好明顯個蘿莉就係波奏,尊士同預期一樣原本係魔戒騎士(之前啲對白成日漏咁一兩句)
鷹柳 11:40 PM 08-13-13
謝解答, 唔係SHF
唔知仲有幾多集淨
ALEX CHOW 11:49 PM 08-13-13
謝解答, 唔係SHF
唔知仲有幾多集淨
Next:
10/04播

axe1292 11:54 PM 08-13-13
作者: HONDA:
Next:
10/04播
看那個眼中的火......
這不是努力超人嗎?
Sito 12:25 AM 08-14-13
作者: HONDA:
Next:
10/04播
呢套女角贏晒
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面