Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-12, 10:01 PM   #251
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
弗地魔既分靈體?
影分身術

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 11:55 PM   #252
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
岸本佢係咪都知道上一期畫到佢兩個先係主角咁款

今話幫嗚門補獲咁補 XD

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 11:57 PM   #253
埃及使者
玻璃般的存在

中二病又被擺開左

天目一個
諗起夏娜果件...

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 07-19-12, 07:18 AM   #254
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
卡卡西認識的....面具佬該不會真的是'他'吧......

舊 07-19-12, 08:26 AM   #255
pmk
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: STRIFE 查看文章
卡卡西認識的....面具佬該不會真的是'他'吧......
帶土
你睇果個版本應該翻譯錯,祖祖版本完全無認識呢個意思,而且帶土右邊身體已被壓碎,最後更被敵人忍術活埋定壓碎埋成個人,登場時性格亦跟鳴人一樣屬熱血正義型
帶土......點解要作到佢年紀輕輕就有咁大能力控制九尾兼同四代打,又控制埋三代水影......作者真係有必須嘅理由要格硬推翻以上呢D野同作到咁牽強黎話帶土係面具人嗎?
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 09:00 AM   #256
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
帶土唔係用完即棄路人級閒角?
做乜一直有人估係佢?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 09:56 AM   #257
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 真!DC 查看文章
帶土唔係用完即棄路人級閒角?
做乜一直有人估係佢?
由手機版發出
因為大家識的寫輪眼主人無幾多個,而且仲要係單眼的 ...
唔知幾時先寫返大蛇個邊呢? 個面吸引 d

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 11:25 AM   #258
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
幾時有話面具班係單眼架...
同小南打個陣咪show晒兩隻寫輪眼囉....
仲俾小南迫到用伊邪那歧先冇o左一隻眼咋~

仲有面具班o向嗚人出世及鼬滅村個陣已經出過場,
o個陣係長毛頭o架,論年齡同外型都唔會係帶土

除非學網上某o的推論文話面具班有2個人咁就冇得好講

PS:我都係覺得佢係班細路多o的(或真班複製人)……佢見到真班個穢土咁驚,
都唔係知尊敬佢阿哥,定還是實力上唯一有能力阻止到佢o既就係真班先咁驚……

不過真班都話去搵嗚人啦~應該兩個班好快會相遇,
真班應該一見佢就知佢係邊個~我佑差唔多時候公開面具班身份喇~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 07-19-12 11:32 AM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 01:21 PM   #259
PBS
Junior Member

註冊日期: Mar 2004
兩個面具班..
令我諗起二十世紀少年
PBS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 01:45 PM   #260
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
又帶土...
係咪單眼真係咁重要咩? 呢班大佬已經唔係人類, 何需咁認真?
面具男同小南打完都冇左成隻手臂, 轉個頭咪出現返,

面具男同真斑相遇 唔知會點喎, 咁咪變左三方勢力? 加埋佐神, 就四方喇

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 03:08 PM   #261
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
我怕最後係大蛇丸出來用兩招埋單收場...
第一招穢土轉生招班死人出來...
第二招屍鬼封盡封殺所有對手...

真班成日話得初代可以同佢打.
再唔係直接轉生初代火影出來同班打.
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 03:26 PM   #262
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
我怕最後係大蛇丸出來用兩招埋單收場...
第一招穢土轉生招班死人出來...
第二招屍鬼封盡封殺所有對手...

真班成日話得初代可以同佢打.
再唔係直接轉生初代火影出來同班打.
初代火影比三代屍鬼封盡封印了

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 07:52 PM   #263
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
初代火影比三代屍鬼封盡封印了
有細胞係真班身上仲有能力未死得哂.
大蛇太夠廢左對雙手都可以用手係兜度拎返自己概力量.
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 11:44 PM   #264
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-20-12, 12:22 AM   #265
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 08:56 AM   #266
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
有細胞係真班身上仲有能力未死得哂.
大蛇太夠廢左對雙手都可以用手係兜度拎返自己概力量.
一陣整整下,又可以用主角體內查克拉復活鳴門父母
(應該唔會 ge ...)

但初代真係應該復活佢黎打啦,上次佢對 3 代完全睇唔出佢有幾勁 (或者應該話當時岸本無諗過吹到佢咁勁)

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:57 AM   #267
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

岸本斉史先生「NARUTOは後1年半以上は続きそうです」「サプライズもいろいろとありますよ」

舊 07-23-12, 08:49 PM   #268
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

劇場版前傳 幾好睇...

舊 07-25-12, 10:51 PM   #269
埃及使者
玻璃般的存在

金剛不壞之身要被破了

GGF - 棄坑

舊 07-27-12, 10:07 PM   #270
clie

註冊日期: Dec 2001
阿飛隻腳唔應該踢到苦無吧
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-12, 11:23 PM   #271
pmk
Insane Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
阿飛隻腳唔應該踢到苦無吧
同感,明明係個頭穿過,好似有少少格硬黎
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-12, 03:08 AM   #272
朔望~
Game Master
妹控

只可以解釋係穿過頭後即刻實體踢返個苦無去嗚人到
嗚人就把握呢下實體打佢
雖然都係失敗
舊 07-28-12, 12:44 PM   #273
Montague
遺伝子生物工学博士号

3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
咁亂既畫大家都睇得明...
岸本真係要認真考慮下點樣處理角色同背景物既線條....第一部都冇渾埋得咁嚴重

舊 07-28-12, 04:41 PM   #274
朔望~
Game Master
妹控

因為E+係進入左秒速內世界
係咪好有速度感呢
舊 07-29-12, 12:38 AM   #275
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
新出個本呀李好搞笑...
D公仔同故事好正...
唔知會唔會仲有..定得1期?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 07:54 PM

手機版 | APP版