Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-05, 06:37 PM   #26
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: washu195
我睇過! Girls Bravo has 2 DVDs out as an OVA series.
Could you kindly tell where I can buy it ?
Is it JAPAN original or English Subtitle? Thank you very much!

舊 12-14-05, 04:10 PM   #27
KM Hikaru
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
Hello! I want to ask where can I buy "NADIA" DVD???

I searched many places but not found......Help!

Please give me some info. if any, Thanks!
KM Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-05, 12:59 AM   #28
noboru

註冊日期: Dec 2004
我想問信和仲會唔會搵到全套數碼暴龍第一部既VCD/DVD?
近排好想睇返,但係又搵唔到有
配音定係原音都無所謂
noboru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-06, 09:32 AM   #29
孫雲
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDDelPieroTang
XBox Live Gamertagdelpierotang
想問下隻台版星之聲dvd仲可以係邊度買得到
還有價錢如何呢?
唔該晒咁多位大佬
孫雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-06, 08:53 PM   #30
oohoo

註冊日期: Oct 2002
共和國優質產品

oohoo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-06, 05:51 PM   #31
Balzhi

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDbalzhic
請問有無人知邊度有EVANGELIAN既DVD BOX SET呢?
我只見過類似台灣版既,分兩盒,一盒300左右…
但我之前o係YAHOO!AUCTIONS見到有大陸出既BOX SET,
入面連埋TV版+LD版(重製版)+電影版+OST,
大約200左右,唔知邊度有呢個版本既BOX SET呢?
Balzhi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 01:34 AM   #32
zwqqq375

註冊日期: Sep 2003
請問依家有無得賣熱血最強等勇者片 GA 中文版DVD/VCD?

但,該如何審視呢?而且,究竟“肉體”是什麼?“精神”是什麼?“生命”是什麼?“自我”又是什麼呢??
zwqqq375 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-06, 06:52 PM   #33
暗黑騎士
Game Master

這和有冇響鬼既dvd box set買呢,行過路過既大大唔該幫幫眼...
暗黑騎士 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-06, 12:43 AM   #34
AuChow

註冊日期: Oct 2005
大家好呀,
我想請問呢,大家有冇睇過一套都算頗舊o既動畫,
叫"紅頭巾Cha Cha"o家??
都算幾耐之前o家喇
我諗應該係五六年前亞視播過o家喇~~
我宜家想搵返呀,
唔知道大家知唔知道
邊到有呢套野o既DVD/VCD賣呢????
唔該哂各位大大呀~~

我想搵個套動畫就係上面個幅圖個套呀
我真伙好想買o家,
希望各位可以幫幫我呀~~~~

此篇文章於 04-06-06 05:29 PM 被 AuChow 編輯。
AuChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-06, 09:22 PM   #35
naco

引用:
作者: AuChow
大家好呀,
我想請問呢,大家有冇睇過一套都算頗舊o既動畫,
叫"紅頭巾Cha Cha"o家??
都算幾耐之前o家喇
我諗應該係五六年前亞視播過o家喇~~
我宜家想搵返呀,
唔知道大家知唔知道
邊到有呢套野o既DVD/VCD賣呢????
唔該哂各位大大呀~~

我想搵個套動畫就係上面個幅圖個套呀
我真伙好想買o家,
希望各位可以幫幫我呀~~~~
曾幾何時在信和3樓見過有。不過好似係廣東話版的vcd。

舊 05-21-06, 03:10 PM   #36
滿月天使
女巫之淚

註冊日期: May 2006
係係,
我想問多樣野呀,
就係大家有冇見過N年前o既動話,
叫做「幻法雙子星」呀?
唔知道邊到有得買呢???
滿月天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-06, 10:35 PM   #37
airless

註冊日期: Dec 2004
我想問邊度會有正版的 LAST EXILE DVD Box set買呀??
同埋幾錢到ga?
airless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 01:31 PM   #38
倉田先生Fans

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: KM Hikaru
Hello! I want to ask where can I buy "NADIA" DVD???

I searched many places but not found......Help!

Please give me some info. if any, Thanks!

How much is your budget to buy this series? (I mean original DVD)
Which edition do you want?
It's quite expensive to get the full set (TV series)...almost $1200HKD for the R3 Taiwan edition and $800HKD for the R1 US one (not counting the shipping charge)
(R1 US edition comes with 4 CD soundtracks)
倉田先生Fans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 11:11 AM   #39
shinysky

註冊日期: Apr 2006
wonder 好想搵<星球流浪記>全套

想搵套舊o野<星球流浪記>全套DVD or VCD BoxSet

請問邊到還有得賣?????

http://www3.nhk.or.jp/anime/survive/

舊 08-03-06, 01:07 PM   #40
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k34695593
d套大陸版, 唔知各位知唔知邊度有得買﹖
thanks~

舊 11-24-06, 09:43 PM   #41
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
想搵 X 電視版 全套DVD or VCD BoxSet [CLAMP 嗰套兼要日文原聲繁中字幕]

請問邊到有得賣或訂購

為 "錢" 途努力
available 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-07, 06:56 PM   #42
宇智波佐助
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
而家 邊到仲有男兒當入樽 動畫/漫畫 賣=.=?????
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-07, 09:11 PM   #43
exiazero

註冊日期: Apr 2007
龍珠GT VCD,DVD BOXSET 2前日出左
有無記配音,日文配音
快儲完龍珠全套,好開心
exiazero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-07, 04:34 PM   #44
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
今日去信和地下..佢話fate stay night DVD.全套要成1410$
170X7+210[第一隻貴d.話有盒]
話日文原聲.中文字幕

我想問...係咪真係要咁貴?
台灣版先有fate出..但要咁貴嗎
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-07, 12:14 AM   #45
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
想問港版地獄少女DVD BOX SET見街未?
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 09:32 PM   #46
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: fourleaves112 查看文章
想問港版地獄少女DVD BOX SET見街未?
琴日買佐 好萌, 背面有 小愛 maid 樣

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 10:50 PM   #47
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: t-cup 查看文章
琴日買佐 好萌, 背面有 小愛 maid 樣
我都買左,新都城買,平出面好多HK$230
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-07, 12:24 PM   #48
vk1052

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
今日去信和地下..佢話fate stay night DVD.全套要成1410$
170X7+210[第一隻貴d.話有盒]
話日文原聲.中文字幕

我想問...係咪真係要咁貴?
台灣版先有fate出..但要咁貴嗎
我都覺得貴.....我會等下先,我唔信佢唔出香港版
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-07, 12:28 PM   #49
vk1052

註冊日期: Jun 2007
犬夜叉出咗電影版dvd/vcd,有冇可能都出tv版呢
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 09:13 PM   #50
lunlun766

註冊日期: Feb 2006
我想問下
大家有冇睇過04 年出果套新三一萬能俠,同我想問香港有冇出過正版?
如果有,可唔可以話我知邊到有得買。
lunlun766 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本動畫 VCD/DVD 最新情報及討論 ver.2 T.K. 日本動漫畫討論版 1035 01-10-05 11:46 PM

現在的時間是 05:25 PM

手機版 | APP版