Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-17, 10:18 PM   #1151
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
每日報價:
森林jp由尋日29% off直接跌到37%
5500羊
非森林貨源都順勢劈價中
由手機版發出
今日無CHECK, 原來跌過去5500....
依家上番6043了...

舊 07-15-17, 11:20 PM   #1152
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Force比人鬧最大係冇2on2連線對戰
哩隻雖然平衡度差連線不友善但起碼有得網上對戰
同force冇得比
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 12:18 AM   #1153
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
今日先發現開房玩都可以設定3 VS 3的
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 01:54 PM   #1154
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
Force 當年官方推單人遊玩,最尾都係被逼加update w

舊 07-16-17, 05:19 PM   #1155
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
想問老虎(頼巴)
條鞭LV MAX有乜用?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 07:42 PM   #1156
96neko
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
想問老虎(頼巴)
條鞭LV MAX有乜用?
高傷d我估(?)
我都想問,因為我玩佢凈係識砍2刀鞭2下轉lock
同埋佢個火箭筒好廢
96neko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 09:36 PM   #1157
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: luciferdark 查看文章
今日無CHECK, 原來跌過去5500....
依家上番6043了...
又有番5450喇而家
唔知G-SOUND限定版都會否大冧價呢.....
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 10:15 PM   #1158
C.K.F.

註冊日期: Dec 2001
見隻game中文版今日跌到$43X.

請問隻game真係寫得好差咩?

"Sony's engineers suck at GPU design, as the GS proves. The Dreamcast with a older GPU design destroys the GS in the PS2 when it comes to features. The GS is a very simple rendering part. Sony bragged so much about how many pixels they can push, but never talked about the quality of the pixels being pushed." - Edge
C.K.F. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 10:16 PM   #1159
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: C.K.F. 查看文章

玩家炎上吧
可用機大幅減少, 幾個系列唔出場變DLC

Amazon 日版最新價
価格: ¥ 5,450
OFF: ¥ 3,406 (38%)

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 10:18 PM   #1160
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:

還好 平心而論 係少左mission mode姐 同埋抽起左g 同seed d
主力連線
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 10:21 PM   #1161
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
玩家炎上吧
可用機大幅減少, 幾個系列唔出場變DLC

Amazon 日版最新價
価格:¥ 5,450
OFF:¥ 3,406 (38%)

所以小弟已經放棄了購買,等其他game好過

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-17-17, 12:10 AM   #1162
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
拿拿臨出返幾輪免費dlc補返d機,人哋條氣咪順返囉
你試下呢個時候出有料dlc肯定火上加油
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 12:15 AM   #1163
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: ビスケット 查看文章
拿拿臨出返幾輪免費dlc補返d機,人哋條氣咪順返囉
你試下呢個時候出有料dlc肯定火上加油
早d訓, 夢入面無咩唔可能b

舊 07-17-17, 12:18 AM   #1164
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
有連線2vs 2 而且順暢度算很好,其實已頗交到貨。
新系統主要係降下鍵同自由配assist,但勁既assist 來來去去都係果幾隻,
theo 重力,青椒照射等... 當然大路勁assist 又未必順手,自己用多1 係配番exvs 隻多3 assist,照射stun 果隻。
機體平衡性係一般般,有d 機係特別勁,而且係好很勁,但既然唔洗入錢,人用你用就好...
dlc 比錢自然不爽,例如自己有用開ggundam 系列就全部不見...
但另一邊廂亦出現好多以前未出現過的機體(exvs計),例如舊老虎,guncannon,
幾隻新款吉母等,算是好壞各半。
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 12:21 AM   #1165
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
免費就無可能啦,即係叫佢自斷米路O既O者

舊 07-17-17, 12:24 AM   #1166
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
除非真係劣評得好緊要
否則免費機體DLC既機會等同0

舊 07-17-17, 02:02 AM   #1167
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
2星仲嫌唔夠衰
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 02:23 AM   #1168
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔好睇少笨大面皮既厚度

舊 07-17-17, 07:56 AM   #1169
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
大家當一隻offline game玩下咪算,無謂同間廠鬥氣。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-17-17, 07:59 AM   #1170
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
鬼叫笨大做垃圾都有銷量
睇佢消費ip同fans可以燒多幾多年
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 08:52 AM   #1171
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HakiK 查看文章
鬼叫笨大做垃圾都有銷量
睇佢消費ip同fans可以燒多幾多年
由手機版發出
呢方面你又唔洗同佢擔心
佢出爛game起碼廿年都仍然屹立不倒
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 09:47 AM   #1172
ayane123

「GUNDAM VERSUS」 | 発売中

引用:

如果你係對戰人,呢隻game唔會令你失望

如果你你自濁人,咁就算啦

但你要記住,隻game 叫gundam Versus喎

九十幾架機,唔夠機?

定係無你自己喜歡既機?

講唔夠機個啲,你部部都已經玩過?

部部都玩得好?

當然我又唔覺得隻game好完美

但呢隻對戰game我會比7分

如果你係老機迷,以前啲移植只可以係屋企自濁同雙打,最後我都係出返街機打,到PS3玩到網戰,但當時整體網速不夠而家快,網戰都係一般一般,到呢一代PS4只要你四個人條線都夠快,基本上係街機感受,對我來講已經好收貨

此篇文章於 07-17-17 11:18 AM 被 ayane123 編輯。
舊 07-17-17, 10:05 AM   #1173
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
對人都要忍耐佢假藍線間中lag同好廚既廚機
不過對我哩d地雷唔洗鋪鋪入錢玩五百幾蚊任玩已經覺得好抵
不嬲除左露娜渣唔用seed機同走地機冇seed d冇G我冇影響
反而好鐘意今集多uc雜魚機
由手機版發出

此篇文章於 07-17-17 10:07 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 10:09 AM   #1174
ayane123

「GUNDAM VERSUS」 | 発売中

引用:
作者: 真!DC 查看文章
對人都要忍耐佢假藍線間中lag同好廚既廚機

不過對我哩d地雷唔洗鋪鋪入錢玩五百幾蚊任玩已經覺得好抵

不嬲除左露娜渣唔用seed機同走地機冇seed d冇G我冇影響

反而好鐘意今集多uc雜魚機

由手機版發出

好多大陸扮香港人,好多時睇佢地條線都係藍

所以而一定睇下佢用咩常用語言,一見殘體字即走

舊 07-17-17, 10:16 AM   #1175
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
入房打本地近乎7-8成都係Lag
反而打海外就好順
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 09:48 AM

手機版 | APP版