Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-17, 01:03 PM   #801
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
試玩版可以去日本場對戰
不過有無人試左中文正式版係咪都可以去日本場對戰?

1000場對戰其實真係唔算好多
不過之前Gundam Extreme果D 獎盃都係要你打100戰就得

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:04 PM   #802
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
我唔係話1000場多到無可能,只係想知你地expect要幾耐
我夠知日日打實會夠,d數字又唔會減
由手機版發出

此篇文章於 07-06-17 01:07 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:18 PM   #803
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
信和最平是籃店,中文版但沒水壼,$5xx不過中間,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:20 PM   #804
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
行貨入手

最新消息,信唔信除你

有訂
$498連水壺

無訂
$538 (無水壺)

不過講明收工時間一定無(賣曬)

下批貨13號,你可以訂下批,$498連水壺

所以你無訂又想今日買最好請半日假去買

日版就大把貨$468 左右

舊 07-06-17, 01:24 PM   #805
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: ist 查看文章
行貨入手

最新消息,信唔信除你

有訂
$498連水壺

無訂
$538 (無水壺)

我見有水壺的要多幾十元,
即時想買日限定,普中$538可接受
舊 07-06-17, 01:35 PM   #806
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: ist 查看文章
行貨入手

最新消息,信唔信除你

有訂
$498連水壺

無訂
$538 (無水壺)

呢邊葵芳貴...講明今日會賣哂....因好多ching去拎貨了~
中文版$598
水壺$38
日文版508
日限$698
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:42 PM   #807
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
呢邊葵芳貴...講明今日會賣哂....因好多ching去拎貨了~

中文版$598

水壺$38

日文版508

日限$698

果然是謠言滿天飛

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-06-17, 01:43 PM   #808
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
隻game其實伏唔伏,是否同高達 EXTREME VS. FULL BOOST果D唔同?

此篇文章於 07-06-17 01:48 PM 被 ooldmann30 編輯。
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:45 PM   #809
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
Fb 例牌,日版換中版~加二手

舊 07-06-17, 01:51 PM   #810
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: darkvolver 查看文章
果然是謠言滿天飛

Sent from my iPhone using Gaforum
唔係謠言....我去店舖睇住佢寫牌...
呢邊貨中文版一定唔夠貨分...
星期六日一定仲貴...
唔想食貴貨一係轉買日版啦....
一係等佢回落....
一係買dl版....
舊 07-06-17, 01:55 PM   #811
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
188夠唔夠貨

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 01:58 PM   #812
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: HONDA 查看文章
188夠唔夠貨

中文版應該度度地方都唔夠貨...
夠貨一定係多出黎玩炒價....
舊 07-06-17, 02:00 PM   #813
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: ooldmann30 查看文章
隻game其實伏唔伏,是否同高達 EXTREME VS. FULL BOOST果D唔同?
你可以睇下, 佢講得幾好...
舊 07-06-17, 02:10 PM   #814
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
中文版應該度度地方都唔夠貨...
夠貨一定係多出黎玩炒價....
如果我買唔到中文版嘅話要買DLC咪好麻煩?

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 02:15 PM   #815
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:

蓝店有好多,兩大箱[半個人高的大箱]

此篇文章於 07-06-17 02:18 PM 被 紫紅豆 編輯。
舊 07-06-17, 02:37 PM   #816
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
你可以睇下, 佢講得幾好...
睇完我唔明佢邊部分講得好....

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 02:47 PM   #817
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: fami~yan 查看文章
同感. 果位仁兄唔識打gvs, 而且唔識點樣做節目.

舊 07-06-17, 02:48 PM   #818
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Kain 查看文章
我唔係話1000場多到無可能,只係想知你地expect要幾耐
我夠知日日打實會夠,d數字又唔會減
由手機版發出
睇人既 日本既苦行僧 應該呢幾日可以
我諗一般人民間人一日十鋪正常要幾個月掛
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 02:49 PM   #819
wlng00
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
觀廣 578 行中 現貨

Sent from my iPad using Gaforum
wlng00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 03:15 PM   #820
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
係藍店訂左. 店長話6月10日之前落訂, 先至今日有得拎.
其他ge, 要下星期先有.
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 03:28 PM   #821
sck01
Junior Member

註冊日期: Nov 2012
只要你有2個制
你就可以同你FD輪住玩...
5洗玩1場就出去轉1次制
2個手制可以同時操縱
都可以係同1場入邊,1人玩1條命
但換制操作個1下會有DD DELAY
算係無得1P1的小小補償...?

此篇文章於 07-06-17 03:31 PM 被 sck01 編輯。
sck01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 03:36 PM   #822
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: sck01 查看文章
只要你有2個制
你就可以同你FD輪住玩...
5洗玩1場就出去轉1次制
2個手制可以同時操縱
都可以係同1場入邊,1人玩1條命
但換制操作個1下會有DD DELAY
算係無得1P1的小小補償...?
wa有啲咁嘅功能,真係皇恩笨大

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 03:36 PM   #823
charcsc2000
J神哥

引用:

唔知呀....要等人測試...
正常應該唔得....
只係沒唸到呢次psn hk沒"日文版", 得"中韓版"
可能遲d佢會補返日文版都未定...

其實買dlc都唔係好煩, 去出面買預付卡就得啦~
舊 07-06-17, 03:38 PM   #824
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
蓝店有好多,兩大箱[半個人高的大箱]
藍店既貨唔一定係賣比我們玩家...
仲包埋出面個班賣game人仕...
其實最怕係佢地又hold貨炒...
舊 07-06-17, 03:39 PM   #825
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: fami~yan 查看文章
沒嫁...知道玩緊咩...哈哈....
我呢d新手睇完明左好多嫁....
因我仲係舊世代z高達人仕...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 02:21 PM

手機版 | APP版