Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-15-13, 01:24 AM   #751
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
升格無品尾彩片
附附轆轆預到好朋友.
http://www.youtube.com/watch?v=1ApUJTNKTkY
http://www.youtube.com/watch?v=jto4E...ature=youtu.be

舊 03-15-13, 10:15 AM   #752
小備兵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: Stevesteve 查看文章
皇帝, 皇帝......
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:17 AM   #753
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 無題 查看文章
所以一直唔打subic~
要試deck要玩樂其實一樣可以用主ic打~
冇必要攪到下面打得咁辛苦~
勝率呢d野唔係咁重要(雖然我去澳洲之前都追緊勝率xD)
+1
唔想全國依家仲有演習戰

引用:
一講話考左廿次都升唔到就升到
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:47 AM   #754
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
8周年キャンペーン
【一日に1戦】 800ポイント贈呈
【一日に3戦】 2800ポイント

.net pt 超集增大平賣

引用:
飛將萬歲
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:54 AM   #755
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
d片點拍可以拍到好似直接錄影咁正既?

舊 03-15-13, 11:03 AM   #756
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: getter173 查看文章
d片點拍可以拍到好似直接錄影咁正既?
入.net .....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:23 AM   #757
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
弓起晒
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:24 AM   #758
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
恭喜

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:28 AM   #759
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
8周年キャンペーン
【一日に1戦】 800ポイント贈呈
【一日に3戦】 2800ポイント

.net pt 超集增大平賣

飛將萬歲
8週年就係得d 咁0既野

淯底可保一世平安
舊 03-15-13, 11:36 AM   #760
Stevesteve

引用:
作者: 石原夏織 查看文章
弓起晒
引用:
作者: b_boy 查看文章
恭喜
Thank you

引用:
作者: iamleoluk 查看文章

一講話考左廿次都升唔到就升到
以我勝率全部計只有46%, 打哩副好d也只有52%勝率...10戰8勝, 真係要好好彩遇好多好朋友(而自己又忽然無做好朋友)先升到.

上到100即係4連

20:58 VS 【湘南稲門会】 全国対戦 ○勝利
21:07 VS 【メラん子♀♀】 全国対戦 ×敗北
21:16 VS 【夏侯英SE】 全国対戦 ×敗北
22:55 VS 【本日快晴】 全国対戦 ×敗北

23:05 VS 【すねロ―2$】 全国対戦 ×敗北

舊 03-15-13, 11:40 AM   #761
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
恭喜大大!
恭喜!!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 12:11 PM   #762
getter173
Crazy Gamer

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
入.net .....

乜東東來的以前冇d咁既野

舊 03-15-13, 12:13 PM   #763
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
恭喜,我仲輪迴緊

舊 03-15-13, 12:14 PM   #764
b_boy
↘呆~

引用:
乜東東來的以前冇d咁既野
登記sega.net, 比月費(平$4x, 貴$9x/月), 就有得拍片
但最重要係唔怕唔見ic, 有得補發

淯底可保一世平安
舊 03-15-13, 12:19 PM   #765
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
唔見ic 幾好 省錢

打少一局三國有 12隻超金

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 12:31 PM   #766
getter173
Crazy Gamer

引用:
登記sega.net, 比月費(平$4x, 貴$9x/月), 就有得拍片
但最重要係唔怕唔見ic, 有得補發
search過巴哈教學, 好似好正

不過等上到太尉先攪

舊 03-15-13, 02:54 PM   #767
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
恭喜
我仲未升征霸

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 03:18 PM   #768
Stevesteve

引用:
search過巴哈教學, 好似好正

不過等上到太尉先攪
升格片是送的, 其它就付$$$. 一品時攪啦, 抵d.

引用:
作者: LR猫 查看文章
恭喜
我仲未升征霸
thanks, 你唔玩啫. 對你邊有難道.
引用:
作者: cxzsedc 查看文章
恭喜,我仲輪迴緊
thanks, 你都好快入輪囉

舊 03-15-13, 03:23 PM   #769
getter173
Crazy Gamer

引用:

好, 感謝提點

舊 03-15-13, 03:54 PM   #770
cxzsedc

引用:

thanks, 你唔玩啫. 對你邊有難道.

thanks, 你都好快入輪囉
入左輪三次,兩次出輪就番97証....

舊 03-15-13, 04:00 PM   #771
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
應該有成年無打三國lu

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 04:01 PM   #772
Stevesteve

引用:
入左輪三次,兩次出輪就番97証....
我見你愈打愈熟手, 大上大落仲好, 應該好快吧.

舊 03-15-13, 04:08 PM   #773
cxzsedc

引用:
我見你愈打愈熟手, 大上大落仲好, 應該好快吧.
過獎
其實好多時下風Deck都輸,偏偏戰騎都幾多下風Deck
(應該係戰騎下風Deck比較多人玩, e.g 蜀/漢 Balance, 火, 單體超絕兩倍速馬)
話時話,我睇番自已D片, 以前隻惇個圈真係大D...依家行遠少少都喝唔到三隻了

舊 03-15-13, 04:30 PM   #774
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
8週年就係得d 咁0既野
瀨賀心諗:「反正你咪又係入錢」
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 05:11 PM   #775
Stevesteve

引用:
過獎
其實好多時下風Deck都輸,偏偏戰騎都幾多下風Deck
(應該係戰騎下風Deck比較多人玩, e.g 蜀/漢 Balance, 火, 單體超絕兩倍速馬)
話時話,我睇番自已D片, 以前隻惇個圈真係大D...依家行遠少少都喝唔到三隻了
X輸轉DECK. 大喝係細了, 我自己對到大喝都易贏咗好多.
此外, 我覺得你下風DECK時唔夠狠. 下風DECK正常打輸多, 不如狠D停騎用多D2或4掛, 少D3掛.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVI 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1006 02-06-13 05:17 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM

現在的時間是 11:46 AM

手機版 | APP版