Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後
日本動漫畫討論版>冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5
colus 11:14 PM 06-18-14
作者: chunmanx:
岩岩先睇返大岡
其實基路亞係杜拉格斯變超西
大岡似係變超西4
都唔算係龍珠式?
爭在係唔駛練
龍珠係永遠有個更強既敵人,
而家係永遠有個更老既老豆
鈴蘭 11:17 PM 06-18-14
牛牛係蛇叔配音
鈴蘭 11:19 PM 06-18-14
作者: 亍 ◣:
書名係唔係要改?

Freecss的奇妙冒險?
唔怪得阿仁要開個咁既條件比小岡叫佢自己搵自己
好明顯阿仁都係係度搵緊阿爺
D.K. 11:25 PM 06-18-14
作者: 鈴蘭:
唔怪得阿仁要開個咁既條件比小岡叫佢自己搵自己
好明顯阿仁都係係度搵緊阿爺
即係果D五大災厄係阿爺留比子孫玩O既遊戲?
完成先有提示...
Kain 07:04 AM 06-19-14
小岡用唔到念只係暫時性,過多排就識出次元刀架啦
由手機版發出
BOYBOYBOY 07:59 AM 06-19-14
個坑由念game變大左,講到咁惡打,到時又睇你點畫
尼路 08:28 AM 06-19-14
作者: BOYBOYBOY:
個坑由念game變大左,講到咁惡打,到時又睇你點畫
到時咪……停返三五七年慢慢畫囉……
pet3 08:30 AM 06-19-14
作者: Kain:
小岡用唔到念只係暫時性,過多排就識出次元刀架啦
由手機版發出
如果根據之前的設定
念是生命之源 ,任何生物也有
只是精孔緊閉著 ,讓人無法發現
被念攻擊 被打者就會強行打開精孔

現在剛沒有死還在生存
所以念一定還在的 只是精孔再次緊閉著

快點叫人用念打下佢可能就會好番
亍 ◣ 08:44 AM 06-19-14
沒有念力不就是為了將來在黑暗大陸習得新技嗎?沒必要執著之前的力量啊
就是之前的人放棄不了自己的能力,所以比黑暗大陸討厭了
Asurada 08:55 AM 06-19-14
那東西不是外來物嗎?
小岡俾那東西的能力救返(=打中?)
比念能力高一個次元的能力已經準備覺醒啦
Kain 08:59 AM 06-19-14
我見到今回新大陸張圖既精細度又開始擔心富奸身體
pet3 09:03 AM 06-19-14
作者: Asurada:
那東西不是外來物嗎?
小岡俾那東西的能力救返(=打中?)
比念能力高一個次元的能力已經準備覺醒啦
就算不是新能力
正如我之前說 念=生命之源
所以一定還在
如果這樣大量的氣長期谷在身體
到爆出黎果時 應該也會變勁

現在根本只是在用"絕"嘛
david 09:31 AM 06-19-14
[追跟集數]牛牛搵紅眼仔時話奶佢自己落,我就糟糕了...[/追跟集數]
信長 04:52 PM 06-19-14
一堆謎團,一大堆背景故事
中間幾次對話會談
呢幾話真係好流暢,吊隱
天空 06:14 PM 06-19-14
作者: david:
[追跟集數]牛牛搵紅眼仔時話奶佢自己落,我就糟糕了...[/追跟集數]

本來冇諗過咁糟糕,你講完之後。。。。
Kain 08:28 AM 06-20-14
話時話,既然基家祖先都有去,應該即係解釋到不明物點黎
新堂愁一 01:31 PM 06-21-14
同會長一齊去果倘係咪就係同加路多一齊出過鏡果位阿伯?
爽神 01:59 PM 06-21-14
作者: 鈴蘭:
即係阿路卡包醫好但唔包解制約
由手機版發出
未必關事嘅
而家似係要搵連小岡都要去暗黑大陸嘅理由咁
唔似係除念解決到嘅嘢

我見到今回新大陸張圖既精細度又開始擔心富奸身體
明顯而家呢幾話都係之前畫定啦
對上一次連載再開都係咁
係去到差唔多休載啲畫又變返hea

話時話,既然基家祖先都有去,應該即係解釋到不明物點黎
你睇返基仔童年回憶,明顯佢老豆都唔知乜事
Sar8 03:13 PM 06-21-14
當見到開始草稿水平大家就要有心理準備

當然都可能出埋下期就

美食的基佬同海賊王一樣都往新世界發展,但富奸既寫作,背景,結構同埋讀者既幻想完全係兩個級數
fantast 03:44 PM 06-21-14
呀爺其實咪就係富姦
洗乜搵得咁辛苦
leo1988 08:34 PM 06-21-14
作者: Sar8:
當見到開始草稿水平大家就要有心理準備

當然都可能出埋下期就

美食的基佬同海賊王一樣都往新世界發展,但富奸既寫作,背景,結構同埋讀者既幻想完全係兩個級數
美食基佬寫到成班人去旅行玩咁,毫無緊張感,d怪物幾多等級都唔重要,反正主角團一定會有方法打得低佢地

獵人寫黑暗大陸帶到種恐懼既感覺俾讀者,用5大災難,好多死者數字同由尼迪羅把口講出黎,去表達到個黑暗大陸真係好恐佈
尼路 09:56 PM 06-21-14
作者: leo1988:
美食基佬寫到成班人去旅行玩咁,毫無緊張感,d怪物幾多等級都唔重要,反正主角團一定會有方法打得低佢地

獵人寫黑暗大陸帶到種恐懼既感覺俾讀者,用5大災難,好多死者數字同由尼迪羅把口講出黎,去表達到個黑暗大陸真係好恐佈
最恐怖唔係背景咩……見到黑暗大陸張怪物圖,我好驚下期就無呀……
fmptsrhk 10:19 PM 06-22-14
其實係唔係由上次休刊就開始畫, 一路畫到而家
連載回數有咁細緻既作畫, 真係久違了
sapporo 10:29 PM 06-22-14
係唔係每次都有起碼十話先有機停?
近排無大game出?
亍 ◣ 10:47 PM 06-22-14
至少一本單行
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後

返回主題版面