Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-21-14, 01:30 AM   #1
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
其實Bob無啦啦係教堂外喊乜?
係行動中被咬?等變喪屍中?但畫面又好似無交代?
(定我睇NOW 515個FOX台播的係刪減血腥版?)
同埋樹上好似有個LOGO,係代表乜?

片尾果班人食人食上癮,教堂有罐頭唔去搶,搶個人咁返去咁煩…
我睇似係
再見喇軍醫

舊 10-21-14, 07:24 AM   #2
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

bob領埋便當~個team咪無醫生囉~

引用:
作者: 神龍 查看文章
我睇似係
再見喇軍醫
會唔會係隻腳被咬~依家比人食左隻腳先唔洗死呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 09:42 AM   #3
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
bob領埋便當~個team咪無醫生囉~

會唔會係隻腳被咬~依家比人食左隻腳先唔洗死呀~
一樣會死
Hershel 是被咬腳之後5-10分鐘內截肢,先救回一命

Bob中招之後已經過了至少數小時,多半沒救了
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 04:24 PM

手機版 | APP版