Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-18, 10:36 AM   #101
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: s2001154 查看文章
其實個軟件出到來就好
硬件唔重要
咁依家唔夠RAM,行得多PROCESS CPU LOADING又大甚至死機
換U換RAM就會換埋底板,跟手唔夠電壓換埋火牛
而新板唔對應舊MON,連MON又換埋

舊 11-05-18, 02:11 PM   #102
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
RDP = Remote Desktop Protocol

部老爺機支援喞話,可以用手機 app,枱機咁 remote login 用部老爺機。有錯請指正。

幾時變 IT 討論?!

舊 11-05-18, 02:24 PM   #103
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
用56k remote?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 02:58 PM   #104
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

部老爺機支援喞話,可以用手機 app,枱機咁 remote login 用部老爺機。有錯請指正。

幾時變 IT 討論?!
Gridman舊版都一直有講下電腦野
話說RDP係M$既東西 唔係為一的遙控軟件
只是慨歎上代主角部Junk有咩唔得會諗點改進
今代主角都應該唔知砌機是什麼事要靠武器人有限度維持
其實六花有D潛力做IT狗 打字快 識reboot
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 07:07 PM   #105
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: J+1 查看文章
用56k remote?
由手機版發出
咁快部 junk 會唔會頂唔住?
2400 baud 自喇~

舊 11-05-18, 07:29 PM   #106
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

幾時變 IT 討論?!
製作組完全係要大家投入IT問題
所以…正常發展

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 11-05-18, 09:16 PM   #107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下集有怪獸乃乃~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 10:00 PM   #108
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
依家個年代諗辦法clone gridman落電話好過啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 06:30 PM   #109
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
遲d會唔會轉用手提電腦或者平板?變身咁多限制

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 01:29 AM   #110
gingq7

今集終於有主角7人以外既人記得有怪獸
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 01:20 PM   #111
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
裝飾用鑽頭,你好野
笑咗

不過完全純企定定炮擊型頹咗少少

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 02:52 PM   #112
gingq7

巨拳裝備 -> 絕招係飛踢
鑽頭裝備 -> 絕招係光砲

下次 飛機裝備 -> 絕招係??
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 07:16 PM   #113
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: gingq7 查看文章
巨拳裝備 -> 絕招係飛踢
鑽頭裝備 -> 絕招係光砲

下次 飛機裝備 -> 絕招係??
頭槌!

唔通外星人會有多支嘢出嚟咩?!

舊 11-11-18, 12:25 AM   #114
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
怪獸番不能做無怪獸回www
呢套自吐糟真係特別抵死www

舊 11-11-18, 09:43 AM   #115
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
果然這個世界真是。。。。。。

差點以為完全文戲一回,trigger的打斗果然強,當然今回文戲也很不錯

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 11:11 AM   #116
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
有理由懷疑六花係正太控,不過另一邊蘿莉,打和啦。

舊 11-11-18, 11:55 AM   #117
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一代怪獸乃乃係邊隻??

隔住螢幕都覺得好臭.wwww

上集果然都係砌出來o既場??唔怪得最尾係崩壞完場...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-11-18 11:57 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-11-18, 12:17 PM   #118
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
有理由懷疑六花係正太控,不過另一邊蘿莉,打和啦。
媽媽同イケ面都唔錯呀

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 12:57 PM   #119
柚原このみ

我想沖涼,我好想去沖涼

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 01:17 PM   #120
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
我想沖涼,我好想去沖涼
六花只愛正太,死心吧w

舊 11-11-18, 01:20 PM   #121
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
我想沖涼,我好想去沖涼
非正太者請移玉步至澡堂
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 01:45 PM   #122
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
六花只愛正太,死心吧w

誰要正太,當然係捉隻怪獸去洗啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-11-18, 01:47 PM   #123
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
怪獸都係好臭,

不過哥哥幫妳洗完後, 分分鐘可能係金髪

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 02:06 PM   #124
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

?!?!初代?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-11-18, 02:27 PM   #125
柚原このみ

咁我唔介意比錢沖涼

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「刀使ノ巫女 刻みし一閃の燈火」OVA決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 49 01-11-21 07:31 AM
TYPE-MOON/Marvelous「Fate/EXTRA Last Encore」<イルステリアス天動説> 放送終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 171 03-23-19 04:42 PM
円谷プロダクション「怪獣娘 (黒)」2018年11月23日 期間限定上映決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 12 10-10-18 02:02 PM
「Project D」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-02-17 07:17 PM
[動畫] イシイジロウ「Under the Dog」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 5 08-05-16 01:54 AM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版