Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-16, 08:53 AM   #12551
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
悲報!

PIXIV的?!畫風好熟口面好像是畫過艦娘同人的?

所以說人設明明很不錯就是給畫風毀了(明明高橋畫漫畫時不難看的說)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:18 AM   #12552
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
PIXIV的?!畫風好熟口面好像是畫過艦娘同人的?

所以說人設明明很不錯就是給畫風毀了(明明高橋畫漫畫時不難看的說)
可能靈基之後張圖會好好多呢, 荊軻靈基4張圖幾好

舊 03-18-16, 02:37 PM   #12553
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
極大成功,又抽三符

荆all
漏洞寺
瑪麗坦

又冇晒呼符
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 08:38 PM   #12554
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
今次分左幾日抽, 禮裝極大成功後十抽, 巌窟王Get!
唔係推教, 經驗話我知今次純粹係好彩...
.....

總共用左4Pack左右
(大誤 條件: 極大成功 + 禮裝滿等?

舊 03-18-16, 08:57 PM   #12555
Dor
Game Master

其實每個人的方法都唔同
大成功, 極大成功抽法我一直沉船

個人習慣係先友抽睇運再石抽

舊 03-18-16, 08:58 PM   #12556
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
4Pack起手既教,無人會信既

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 09:09 PM   #12557
gingq7

註冊日期: May 2008
見到你禮裝lv100就知你的是邪教
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:03 PM   #12558
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
如果南丁咁樣會唔會多一倍人抽w
轉改圖

[IMG][/IMG]

舊 03-18-16, 11:14 PM   #12559
Dor
Game Master

一日比一日易打...用金時貞德伯爵輕鬆過關
送的素材一日比一日雞

舊 03-18-16, 11:27 PM   #12560
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
如果南丁咁樣會唔會多一倍人抽w
轉改圖

[IMG][/IMG]
違和感あるような・・・いないような・・・困ります

又好似好有違和感..又好似好夾咁..如果真係咁出真係要考慮下

舊 03-18-16, 11:30 PM   #12561
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
手痕抽卡,基度山伯爵降臨
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:32 PM   #12562
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

おお、圧政者よ!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:33 PM   #12563
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
手痕抽卡,基度山伯爵降臨
真好運

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 11:43 PM   #12564
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

貞德想救濟伯爵,但可唔可以救濟左ぐだ子先a

舊 03-18-16, 11:44 PM   #12565
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
J德隔離隻9萬血 用4星式一下就即死左...

沖田 JACK 4星式 SUPPORT 嫁王 おっぱいサーヴァント
9萬血果隻比式即死 元帥食左三段突同勵雨就GG左
然後死左隻沖田換隻超高校級幸運出黎已經打晒

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 03-18-16 11:52 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 01:21 AM   #12566
T.K.
很黃很暴力

三公三號呼符中伯爵

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-19-16, 01:04 PM   #12567
lodar
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
諗住打Ruler可以派隻蘭斯出黎威返陣

點知第三Round一開波隻士兵用集中落去蘭斯度,心諗:唔係丫嘛

跟手貞德一下爆擊扣九千幾,ジル再掂一掂,蘭斯就食神歸位咁升天

其實呢隻野仲有無得救?佢係我第一隻金卡黎,好有感情
lodar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 01:14 PM   #12568
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: lodar 查看文章
諗住打Ruler可以派隻蘭斯出黎威返陣

點知第三Round一開波隻士兵用集中落去蘭斯度,心諗:唔係丫嘛

跟手貞德一下爆擊扣九千幾,ジル再掂一掂,蘭斯就食神歸位咁升天

其實呢隻野仲有無得救?佢係我第一隻金卡黎,好有感情
我每日都會用到佢..
用黎打種火

依家玩狂戰士一係要好壓倒性
一係就要人保佢/補佢

之前有次調整天地人個到
好似唔覺意桶左刀落蘭斯到
所以依家比人打既傷害係比正常狂戰士比人打更傷

好似係 我無考究

舊 03-19-16, 01:29 PM   #12569
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我每日都會用到佢..
用黎打種火

一係就要人保佢/補佢

之前有次調整天地人個到

好似係 我無考究
另外就係我覺得蘭斯特別吸引火力,打種火特別覺,就算一樣係狂戰士,例如B狐同蘭斯同場,但D火力硬係集中哂係蘭斯度,唔知係咪我錯覺
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 01:32 PM   #12570
Dor
Game Master

依家打狗糧鍾意用中二伯爵
雖然要開1技寶具先秒到種火

舊 03-19-16, 02:40 PM   #12571
T.K.
很黃很暴力

我用式,3art扯埋其他滿np

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-19-16, 03:29 PM   #12572
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
蘭斯我一定會配一隻 任職唔被克既,裝被集火禮裝......黎打火種
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 03:34 PM   #12573
lodar
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我每日都會用到佢..
用黎打種火

一係就要人保佢/補佢

之前有次調整天地人個到

好似係 我無考究
佢被人打更傷呢樣野我都覺

本身都以為係天地人調整完既關係,但有次被カーミラ既爆擊一下扣過萬……

兩隻都係地屬性,應該就唔關天地人補正事了

…………其實三公都有少少咁既感覺

此篇文章於 03-19-16 03:44 PM 被 lodar 編輯。
lodar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 05:52 PM   #12574
gingq7

註冊日期: May 2008
種火用劍式+B狐, 貪7日都唔駛轉陣
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 07:04 PM   #12575
Dor
Game Master

引用:
作者: T.K. 查看文章
我用式,3art扯埋其他滿np
劍式真係唔錯, 可惜劍太多強勢角好難俾素材升佢技
升伯爵又俾庄司回收左唔少素材

阿塔同蘭斯又要龍牙靈基...彈盡糧絕喇

此篇文章於 03-19-16 07:08 PM 被 Dor 編輯。
Dor 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版