Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-09-10, 02:35 PM   #26
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 0001 查看文章
已沒有?
仲keep住

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 02:36 PM   #27
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ayato 查看文章
仲keep住
強~~~~~~~~~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 02:39 PM   #28
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
題目和主題不乎啊,都無講點脫離,教人轉做聖職者。

舊 02-09-10, 02:41 PM   #29
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 尼路 查看文章
題目和主題不乎啊,都無講點脫離,教人轉做聖職者。
先知有幾多魔法師先

舊 02-09-10, 02:42 PM   #30
Game Master
狙擊王

我最多教人由魔法師->魔導師

舊 02-09-10, 02:52 PM   #31
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

引用:
強~~~~~~~~~~~
果陣仲係讀書時代,大家都係發乎情,止乎禮

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
舊 02-09-10, 02:57 PM   #32
Game Master
狙擊王

引用:
果陣仲係讀書時代,大家都係,止乎禮
@_@!!!!

舊 02-09-10, 03:00 PM   #33
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

仲有頭post 仲咩link 左我個名 = =''

同埋6年魔法師生涯係因為工作環境無同齡異性,假餘自己右唔主動認識新異性所致

舊 02-09-10, 03:43 PM   #34
Game Master
狙擊王

引用:
仲有頭post 仲咩link 左我個名 = =''

同埋6年魔法師生涯係因為工作環境無同齡異性,假餘自己右唔主動認識新異性所致
OK~~~我會改一改~~~~~~~~~

舊 02-09-10, 04:11 PM   #35
尼路
The One

引用:
我最多教人由魔法師->魔導師
我夠識,有錢咪得囉。

舊 02-09-10, 04:17 PM   #36
Game Master
狙擊王

引用:
我夠識,有錢咪得囉。
岩~~~

聖職者<-算啦~~~
我寧做黑魔導師
唔駛煩咁多野

舊 02-09-10, 06:03 PM   #37
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
http://wiki.komica.org/wiki/?%E7%AB%...B3%95%E5%B8%AB

補Wiki

舊 02-09-10, 06:09 PM   #38
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
LV 26 草食系魔法師見參/

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 10:01 PM   #39
Game Master
狙擊王

唉~~~我一早睇左...就係唔多岩用,
先整個GAF版既魔法師計算術...

唔好人地講咩就要跟咩先得嫁~~~
俾少少特色~

舊 02-10-10, 09:26 AM   #40
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
比死死更讚! 笑到肚痛

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-10, 10:20 AM   #41
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

魔法師 LV23
比錢上樓 同一夜企 既魔導師有冇分別呢
btw...我有錢都只會加大魔法書容量..最近魔法書容量以TB計
反而唔會去上樓
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-10, 12:37 PM   #42
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
LV 26 草食系魔法師見參/
我都係草食系吧?
舊計算方法係28LV
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-10, 02:53 PM   #43
尼路
The One

話說回來,那求愛失敗有無加乘?感覺上有敗績或連敗比單純的魔法師強多了。

舊 02-10-10, 03:28 PM   #44
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

大家一齊努力,搵番個女魔法師,一齊經過神聖ge儀式而轉職la

舊 02-10-10, 11:55 PM   #45
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
<<<lv.26隱士系 /

強烈建議大家出出o黎攪番個GAF 魔法協會第一聚

When&Where 就等大家商量o下(或開poll)再決定

BTW,女版o既應該叫女魔法使,魔女定女巫?請賜教

此篇文章於 02-11-10 09:58 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-10, 03:16 AM   #46
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
LV 21 的 ??系魔法師參上

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-10, 05:20 AM   #47
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
話說回來,那求愛失敗有無加乘?感覺上有敗績或連敗比單純的魔法師強多了。
唔一定吧?
就好似某d宗教,D 服侍要係先夠神聖
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-10, 08:56 AM   #48
尼路
The One

引用:
作者: 新月 查看文章
唔一定吧?
就好似某d宗教,D 服侍要係先夠神聖
但你唔覺睇漫畫時,有xx連敗xx歲男的主角型過xx年無女朋友經歷咩?

舊 02-11-10, 02:05 PM   #49
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
有d建議

1.
由於魔法師係基於"有沒有"為重點,
感情生活反而係其次 (有感情生活唔等於會無)
應該係以年齡為lv

2.
應該比返有感情生活既職業選擇
可以簡單D,
例如有感情生活而又keep到有既叫做白魔法師
不過假若回復單身既話就去番魔法使, 但魔法使lv不需重練,
一來唔使麻煩再計,
二來咁個lv先有代表性 (重點是一路以黎還有幾耐, 並非沒有感情生活後還有幾耐)
[而且曾經係lv幾既白魔法使都可以講, 因為都幾有代表性下, 至於再成功轉職白魔法使可唔以用之前去到既白魔法使lv, 是旦你地]

3.
乜呢度唔打得"貞操"同"性行為"呢兩個詞既咩?
我無詳細研究版規,
但無理由封建到唔比打出黎呱??
黎代表貞操都算,
有乜理由用黎代表性行為???(除非我get錯...)
否則性行為請用黎代表

舊 02-11-10, 04:28 PM   #50
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

因為果2個詞語好像harry potter 的boss 一樣係禁忌黎, 唔可以直接講,要用符號

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:55 PM

手機版 | APP版