Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-25-09, 02:18 PM   #101
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
點解我橫睇掂睇你句野似揶揄多過真心?
觀點與角度
換個表情亦有不同效果
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 02:20 PM   #102
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我都覺得..有點揶揄....

講真我係一個可以有愛無性既人

只要有個響身邊就OK的~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 02:28 PM   #103
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 0001 查看文章
只要有個響身邊就OK的~
呢句令我覺得,其實樓主到底識唔識咩叫做愛OTZ

舊 04-25-09, 02:31 PM   #104
Game Master
狙擊王

引用:
=_=|||句野.....點答

舊 04-25-09, 02:56 PM   #105
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
又沉船又榨汁姬又慘過做鴨又你真偉大

唔得, 呢個topic真係好好笑

一日冇兩個電話就要跪玻璃!? 一個電話都夠晒啦卦?

樓主, 愛情係要建基於相互間的理解同埋相處時的感覺上面
唔係你駛左幾多錢, 同埋佢叫你做左幾多次啊
咁就冇左係好正常

你會唔會係米冇比足夠的關心佢?........or........

話剛分手好空虛, 其實知唔知女方係米好愛前男友呢?
話唔定有可能對個女仔黎講都只係戀愛遊戲喎?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 02:56 PM   #106
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
引用:
=_=|||句野.....點答
其實句野有兩種睇法... 只係睇到其中一面難怪唔知點答....

不過,第一次係咁架喇

舊 04-25-09, 03:19 PM   #107
綾小路雷太

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
其實句野有兩種睇法... 只係睇到其中一面難怪唔知點答....

不過,第一次係咁架喇
或者係我誤解樓主啦,但係佢個句令我覺得樓主既意思似有種「但求就手」既感覺
同「只要對方在我身邊就ok」似乎有點分別。

舊 04-25-09, 03:23 PM   #108
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用:
或者係我誤解樓主啦,但係佢個句令我覺得樓主既意思似有種「但求就手」既感覺
sry, 我唸我回得唔好...

我想說的是你那句有兩種睇法:

1, 識唔識咩叫做 愛?
2, 識唔識咩叫 做愛?

而樓主好似只睇到 2....

舊 04-25-09, 03:29 PM   #109
綾小路雷太

引用:

你咁講算唔算係曲線讚我純良

舊 04-25-09, 03:32 PM   #110
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用:
你咁講算唔算係曲線讚我純良
點都好啦,做唔做都好,愛都係要儲經驗磨level嘅

舊 04-25-09, 06:30 PM   #111
Game Master
狙擊王

引用:

我係睇到兩個...

但我係唔知佢想問我邊一個...

我本來係想答『我知咩叫做愛,只要佢響我身邊.我個心已經滿足,但唔響我身邊,就好想佢』

此篇文章於 04-27-09 01:41 PM 被 0001 編輯。
舊 04-25-09, 06:32 PM   #112
Game Master
狙擊王

引用:
唔係但求就手....

講真我係第一眼已經有好感...
用左兩三日,將自己既feel同d fd講...
先知呢d就係like人既feel...

舊 04-25-09, 11:35 PM   #113
二伍

註冊日期: Sep 2002
好似make love應該係造愛,不是做愛
不太肯定
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-09, 02:17 AM   #114
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 二伍 查看文章
不太肯定
但多數人用後者的~

舊 04-27-09, 09:31 AM   #115
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
我係睇到兩個...

但我係唔知佢想問我邊一個...

我本來係想答『我知咩叫做愛,只要佢響我身體.我個心已經滿足,但唔響我身邊,就好想佢』
唔怪得你地咁快就 , 仲咁頻密.

引用:
作者: 0001;
[引用:]
作者: 二伍
不太肯定
[/引用:]

但多數人用後者的~
即是大多數人都錯.

難怪現在很多人都不懂甚麼叫做愛, 只懂得造愛.

舊 04-27-09, 12:58 PM   #116
Eking

註冊日期: Feb 2006
成個故仔好似個女仔有需要, 但係又唔想搵ex, 咁就搵你, 而當佢搵到個正印, 咪俾少少甜頭你先飛你, 等你唔好咁多野講.....囧

舊 04-27-09, 01:40 PM   #117
Game Master
狙擊王

引用:
作者: loser 查看文章
唔怪得你地咁快就 , 仲咁頻密.

即是大多數人都錯.

難怪現在很多人都不懂甚麼叫做愛, 只懂得造愛.
sor..我打錯...係身邊

舊 04-27-09, 02:44 PM   #118
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
我淨係不停見到 slip of tongue... 哈哈

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-09, 02:50 PM   #119
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
又係一個各所需既古仔嗎

得快, 走唔走得更快就....見仁見智啦

此篇文章於 04-27-09 02:58 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-09, 07:17 PM   #120
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
又沉船又榨汁姬又慘過做鴨又你真偉大

唔得, 呢個topic真係好好笑

一日冇兩個電話就要跪玻璃!? 一個電話都夠晒啦卦?

樓主, 愛情係要建基於相互間的理解同埋相處時的感覺上面
唔係你駛左幾多錢, 同埋佢叫你做左幾多次啊
咁就冇左係好正常

你會唔會係米冇比足夠的關心佢?........or........

話剛分手好空虛, 其實知唔知女方係米好愛前男友呢?
話唔定有可能對個女仔黎講都只係戀愛遊戲喎?
花生味濃!!!
好似一個小朋友上性教育咁!

舊 04-27-09, 07:57 PM   #121
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: Seppie 查看文章
又係一個各所需既古仔嗎

得快, 走唔走得更快就....見仁見智啦