Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-22-09, 10:52 PM   #51
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
2k算得咩,平過你出去找啦....
一日一個sms算得咩,我一日冇兩個電話要跪玻璃啦

舊 04-22-09, 11:01 PM   #52
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
玩既角度:
你地幾大?[好少聽女方咁 ]

有開心過咪得law 睇開dd
講真同like既女仔咩咩,唔開心就假既

蝕咩蝕...出去搵玩幾日都唔止呢個價La 加上都唔要去計la
大家算玩左一場遊戲算吧

PS.其實對方的確都唔好得去邊 重有.....記住.....安全性行為

如果從認真角度睇:
的確所有野黎得太快.....
3月22日第一次見,4月1日就表白 [仲要人家3月30日先分手]
整個期間你們有多了解對方!?你們有多少感情!?心裡有數吧

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 04-22-09 11:26 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 11:40 PM   #53
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
其實會唔會係樓主無拍拖經驗先搞到對方頂唔順呢??

講真,有時玩起上黎一日2K濕濕碎啦........

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 11:58 PM   #54
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
睇o黎女方都幾空虛, 一星期多o的就接受樓主表白, 之後仲 x n 次
樓主都係當霧水情緣吧

[花生 mode] 樓上有人用榨汁姬個 term, 都係笑o左 [/花生 mode]
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 12:22 AM   #55
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
回應得呢個topic 個個都係叫樓主算數~~
其實我都係咁想
人地空虛咁O巖你又出現~~~ 緊係 盡你啦

2K? 如果你係學生都係一個大數目
如果出左來做野 2K洗係一個自己愛既人 就唔好計較啦

人地剛分手乘虛而入既~~你想要得到D咩呢?
個女仔個心情都未平伏哂 決定同你一齊 都係比失戀情緒而決定架姐

呢件事過左去架啦 當經驗囉

舊 04-23-09, 12:27 AM   #56
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我20中間
佢20頭...

算了~~~講出黎只係想舒發下情緒...

話晒第一次咁就無左...

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 12:28 AM   #57
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 0001 查看文章
我20中間
佢20頭...

話曬第一次咁就無左...
我都明你只係想呻下

我地都係會講句 算吧 過左去
樂觀D角度去睇 試過都不錯吧

舊 04-23-09, 12:29 AM   #58
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
我20中間
佢20頭...

發洩完就思前想後,吸收下經驗啦~~~
否則你既第一次就真係咁就無左..........

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 12:37 AM   #59
Game Master
狙擊王

引用:
作者: GEESE 查看文章
發洩完就思前想後,吸收下經驗啦~~~
否則你既第一次就真係咁就無左..........
已經無左啦...但得到好多exp~~~~

唔再係lv0的新手...可能係lv1了~~

哈哈哈

舊 04-23-09, 01:06 AM   #60
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
引用:
作者: Norm 查看文章
我一日冇兩個電話要跪玻璃啦

same here

舊 04-23-09, 01:32 AM   #61
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
引用:
男人第一次...好平常姐

冇一次又點有第二次

PS.你講到冇左第一次好似好蝕咁 你唔好話你係被迫

你第一次比左個鍾意既人,都好過第一次比左唔識/唔鍾意既人

廿頭就咁需要 .........

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 04-23-09 01:40 AM 被 赤武神 編輯。
舊 04-23-09, 01:59 AM   #62
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 赤武神 查看文章
男人第一次...好平常姐

冇一次又點有第二次

PS.你講到冇左第一次好似好蝕咁 你唔好話你係被迫

你第一次比左個鍾意既人,都好過第一次比左唔識/唔鍾意既人

廿頭就咁需要 .........
咁又係的...你岩....

唔算係被迫的...

舊 04-23-09, 09:13 AM   #63
敏敏*cat
Senior Gamer
俺、参上!!

註冊日期: Aug 2007
引用:
咁又係的...你岩....

唔算係被迫的...
唔係被迫都總算叫做開心過呀~

舊 04-23-09, 09:16 AM   #64
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
我20中間
佢20頭...

好想笑....好多人想冇得唔得

舊 04-23-09, 11:18 AM   #65
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 敏敏*cat 查看文章
唔係被迫都總算叫做開心過呀~
係.
只係可惜時間咁短.....

舊 04-23-09, 11:37 AM   #66
iu fu pig
塵埃...

這樣的分手方式...我倒真的聽過不小次...
現在的女生便是這樣....說真的...雖然你第一次對異性有感覺..
但還是不可太認真...現在的便是這樣...

不是來得快~走得快~...而是...一個那麼隨便做人女友的女生...根本就不會讓你找穩....
...當自己上了一堂啦.....

雖然很明白你的感受......
依個女仔...不是當你做水泡的...因為佢的求"愛"方式便是這樣..
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 12:41 PM   #67
Game Master
狙擊王

我只係覺得可惜....同埋回味

舊 04-23-09, 01:43 PM   #68
Game Master
狙擊王

http://www.youtube.com/watch?gl=TW&h...&v=5pRKoIwaYBc

我岩岩諗到呢條片...

舊 04-23-09, 11:30 PM   #69
赤武神
The One
多多指教!

有得回味好事

-------
舊 04-24-09, 12:31 AM   #70
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
講到自己好委屈
有得仲要嫌三嫌四
好似比人姦左咁
唔好話我知你自己冇諗過同人1 night
搞完人仲要覺得自己蝕 , 2k咋
我買禮物比鍾意個女仔成1.8k
連毛都冇條
我都冇諗過自己蝕左d咩啦
付出少少都咁嘮叨
真係抵你以前冇女

對唔住我直接左少少

舊 04-24-09, 02:13 AM   #71
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
第一日同佢去玩都用左0.8k....
(響上面玩...)
第二日用左0.4k
第三日用左0.5k

無傷心...回味緊姐....

上黎講左出黎後....happy左好多~~~
睇左樓主d post,我都覺得你happy左好多 (拖走.............. )
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 04:24 AM   #72
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 神京 查看文章
講到自己好委屈
有得仲要嫌三嫌四
好似比人姦左咁
唔好話我知你自己冇諗過同人1 night
搞完人仲要覺得自己蝕 , 2k咋
我買禮物比鍾意個女仔成1.8k
連毛都冇條
我都冇諗過自己蝕左d咩啦
付出少少都咁嘮叨
真係抵你以前冇女

對唔住我直接左少少
嘿嘿
係喎
其實樓主賺到笑啦
2K...除番開唔洗4百一次
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 09:23 AM   #73
smalltung

註冊日期: Apr 2004
引用:
係.
只係可惜時間咁短.....
時間一耐,洗你愈多錢

舊 04-24-09, 10:26 AM   #74
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
嘿嘿
係喎
其實樓主賺到笑啦
2K...除番開唔洗4百一次
大家講到樓主好似沉船咁

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 11:15 AM   #75
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
1 放閃光彈
2 無品,趙完唱。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章