Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>「∀ガンダム」ニューマスター BD-BOX 1 9月24日発売丨「黒歴史にはSEED、00、AGE、今後発売される作品も含まれる。ただしBFは除外」
真!DC 12:52 PM 10-17-04
作者: supermanlady:
同埋無o左富野一向o既作風-----人心唔夠邪惡
一套冇乜點死人ge富野gundam , zeta 同 v ending 近乎全滅呢
作者: =PANDA=:
我都想搵套dvd,信和有冇得買?
sat 仲見到有, 我都有興趣入
Tdot 01:19 PM 10-17-04
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
係劇場版唔係ova....
有d新場景而已
那麼只看那兩片劇場版是否等如50集Turn A?
忍者 01:21 PM 10-17-04
返而我覺得如果turn a好似平時o個d gundam咁仲唔夾...
因為故事太唔同,所以部野都應該唔同d
即係你諗下如果turn a個樣變左做freedom..你覺得點??
suger_ohkawa 02:25 PM 10-17-04
說起到現在還未看......唉

p.s.前陣子有人問我到目前為止看了那幾套高達,
我答了目前看了seed,x,08ms,
他說我真懂得挑-挑的是 劣評如潮的作品
小特特 02:42 PM 10-17-04
作者: suger_ohkawa:

你朋友講得岩...你真懂挑...
X真係極品..OTL(08MS我不知道XD)
事丫娃些 02:43 PM 10-17-04
Turn A 人設: 安田朗以Akiman名義為CAPCOM畫插畫時已經覺得佢好正(春麗 ), 估唔到富野咁有眼光搵佢做人設
安田朗Homepage

Turn A 機設: 始終接受唔到Turn A撇鬚, 同埋果對金銀蓮藕人...不過隻Turn X卻極之極之正! 但始終冇出過1:100比例模型. 聽聞Turn A會出MG, 希望Bandai跟手出埋MG o既 Turn X 啦!
Arcanist 02:46 PM 10-17-04
作者: suger_ohkawa:

08MS劣評如潮??
你朋友有病??
強化人間ですの~★ 02:47 PM 10-17-04
作者: Arcanist:
08MS劣評如潮??
你朋友有病??
08換左飯桶馬之介接手嘛
柚原このみ 02:48 PM 10-17-04
前半軍事 bb
後半愛情\
強化人間ですの~★ 02:49 PM 10-17-04
作者: 和樹:
前半軍事 bb
後半愛情\
最後果話仲玩全員為情喪心病狂全身機能思覺失調症添
suger_ohkawa 02:51 PM 10-17-04
前半軍事 bb
後半愛情\
正確是:前半~一流軍事寫實片;後半~三流愛情片
柚原このみ 02:52 PM 10-17-04
08開頭係好好(OPbb)
轉左人就……

GM當核彈真係虧果個傻佬諗得出……
suger_ohkawa 02:58 PM 10-17-04
無限懷念神田武幸......福田有何資格自稱為其門下弟子?
cancerman 03:00 PM 10-17-04
Turn A 簡直係富野老頭迴光反照之作,
係Gundam世界中再創造一個經典出來。
Arcanist 03:02 PM 10-17-04
唉...神田武幸
不幸就真,做到一半死左
但係08都不至於劣評如潮丫
oogami 03:20 PM 10-17-04
08開頭係好好(OPbb)
轉左人就……

GM當核彈真係虧果個傻佬諗得出……
GM當核彈 -> 依招係富野向V高達果時諗出黎架... 而且MS引擎核爆係大有可能.

其實08有愛情睇下都幾好. 唔通高達主角死/悲劇收場大家先開心...

08絕對係A級作品, G都係好野(熱血動畫既代表作),
SEED就係味精杯麵, W就係即食麵, X就係爛蘋果

而Turn A就係榴槤, 外表不討好, 但裡面就係好野
銀色流星 03:53 PM 10-17-04
作者: 小特特:
你朋友講得岩...你真懂挑...
X真係極品..OTL(08MS我不知道XD)
08唔係好差啫...

X 的機設都唔差啫...
真!DC 03:59 PM 10-17-04
X 的機設...
唔算差ge, 不過冇特色, 只算合格
[絕對認真]turn a 機設比 X 好得多[/絕對認真]
小特特 04:08 PM 10-17-04
作者: 銀色流星:
08唔係好差啫...

X 的機設都唔差啫...
會有人想睇得部機靚但係故事冇內涵的gumdam嗎- v -a?
Kaiser 04:12 PM 10-17-04
作者: cancerman:
Turn A 簡直係富野老頭迴光反照之作,
係Gundam世界中再創造一個經典出來。
一向品味極差的富野老頭可以在吞A找來那麼多名人幫手已經係奇蹟…

會有人想睇得部機靚但係故事冇內涵的gumdam嗎- v -a?
有,看看W和Seed那麼多人看就知 b
銀色流星 04:19 PM 10-17-04
故事有沒有內涵見仁見智......
有內涵的冇人看...冇內涵的大把人看...
小特特 04:39 PM 10-17-04
這就是....商業....嗎OTL
阿棠 05:02 PM 10-17-04
TURN X? 未見過 有動畫?

第三十六集班傻佬想走佬, 渣住部渣古幾鬼勁
Bigwater 05:02 PM 10-17-04
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
係劇場版唔係ova....
有d新場景而已
即係廢的

其實大家覺得turn a好睇在那裡呢
俾d觀點黎睇下
=PANDA= 06:00 PM 10-17-04
作者: Bigwater:
即係廢的

其實大家覺得turn a好睇在那裡呢
俾d觀點黎睇下
個女王同姐姐交換身份果度好深刻
初初只係想玩下,但係就因為咁先體會到對方既苦處
因為交換左身份劇情亦變得絕妙
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面