Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-12, 09:05 PM   #326
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
下期又咪多數會講左去佐助個邊
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 09:08 PM   #327
clie

註冊日期: Dec 2001
成個戰術好正, 估唔到卡卡西將成個鳴門轉入時空間待機
零距中螺旋丸應該爆頭唔係爆面具喎, 樣都係預佢無左好D
今話阿飛應該打完喇呱
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 11:19 PM   #328
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004

面具下的真相

咁Q大隻眼,你話爽唔爽
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 11:59 AM   #329
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
下一話應該會係咁 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 02:42 PM   #330
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
http://mymedia.yam.com/m/1973340

應該會是這樣吧
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 09:28 PM   #331
是但啦
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
唉,真係佢……
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 09:34 PM   #332
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
岸本點解要咁恨心呀.........

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 09:38 PM   #333
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
今話冇字咁仔...睇英文都得...
唉 點解係帶土...咁個靈魂係邊個呢? (我仲未相信呢個騎尼啡 有乜動機去做咁多野...唔係為左同卡卡西爭女不成吧

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 09:40 PM   #334
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
佔用身體GE可能性?
係佢GE話完全冇BOSS威勢

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 09:49 PM   #335
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
好唔想係帶土...

舊 08-29-12, 10:24 PM   #336
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
岸本搞咁多野, 原來話係帶土....膽小鬼都可以變天才
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 10:44 PM   #337
dust11

註冊日期: Aug 2010
笑了
果然岸本既野不必想太多
現在唯有希望裡面係第二個人
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 10:46 PM   #338
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
睇個勢完全係自己意志黎行動,唔會係俾人ntr左個身體
之前不斷插人話冇可能係帶土既人,感覺如何...感覺如何啊?
講左岸本先唔會有咁多神展開俾大家架啦

舊 08-29-12, 10:55 PM   #339
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
感覺就係即時覺得面具佬級數降左幾班
有人會覺得帶土會比鼬哥強嗎?

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 10:55 PM   #340
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
咁好耐之前兜個時拉出左棺木帶土咁驚訝做咩?
會唔會拉出左卡卡西死左既女朋友?
即係帶土暗戀個女仔..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 10:57 PM   #341
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 真!DC 查看文章
感覺就係即時覺得面具佬級數降左幾班
有人會覺得帶土會比鼬哥強嗎?
只要你有特別的眼 就會好強

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:07 PM   #342
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
可能係大蛇丸救左佢, 然後洗左大蛇人記憶, 好偶然發現輪迴眼同班既秘密, 被感動所以想用十尾去停止戰爭

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:29 PM   #343
宇智波佐助
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
居然係 帶土....-.-......

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:49 PM   #344
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
居然係 帶土....-.-......
正常結局

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:54 PM   #345
siuterry

註冊日期: May 2007
係咪傻嫁,
我都未睇
睇題目已經開哂估

舊 08-30-12, 12:04 AM   #346
JMi

註冊日期: Feb 2011
睇怕又要回憶一大輪染黑帶土
打死佢又要回憶一兩回漂白一下
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 12:35 AM   #347
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
點解..............點解會係你...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:02 AM   #348
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
估唔到.......真係你....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:06 AM   #349
simonwongdx

註冊日期: Aug 2003
如果無睇過外傳,真係唔知個大佬係乜水囉

舊 08-30-12, 01:33 AM   #350
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: simonwongdx 查看文章
如果無睇過外傳,真係唔知個大佬係乜水囉
外傳係接住連載GA
一定會睇到......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 02:05 PM

手機版 | APP版