Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 442 942 1342 1392 1432 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1452 1492 1542  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
fami~yan 07:11 PM 05-22-17
作者: 細路翔:

係k島見到

天外有天
其實我也是十抽三張...
細路翔 07:13 PM 05-22-17
作者: fami~yan:
其實我也是十抽三張...
你睇,依度就已經有人証啦歐芙
fami~yan 07:14 PM 05-22-17
你睇,依度就已經有人証啦歐芙
其實我有提過自己兩單半寶五是了...
細路翔 07:16 PM 05-22-17
作者: fami~yan:
其實我有提過自己兩單半寶五是了...
這些機會不是我的

其實我本身覺得寶1就夠
雷帝.嘉芙 07:16 PM 05-22-17
你地冇人性架
我仲記得岩岩黎玩冇耐呢度就有個神人post 10抽3張文西
細路翔 07:19 PM 05-22-17
作者: 雷帝.嘉芙:
你地冇人性架
我仲記得岩岩黎玩冇耐呢度就有個神人post 10抽3張文西
我對聞西無興趣
雷帝.嘉芙 07:21 PM 05-22-17
我對聞西無興趣
冇興趣就岩架啦, 抽2抽就會中
細路翔 07:22 PM 05-22-17
冇興趣就岩架啦, 抽2抽就會中
我今次其實都只係因為之前依度有巨巨話大波要寶2先用得所以就比個十抽落去...
雷帝.嘉芙 07:23 PM 05-22-17
我今次其實都只係因為之前依度有巨巨話大波要寶2先用得所以就比個十抽落去...
我得寶1, 咁即係可以唔使練慳返d火
細路翔 07:25 PM 05-22-17
我得寶1, 咁即係可以唔使練慳返d火
你有絆10技10寶3嫁王仲唔夠#?

留返d火練三藏啦你
雷帝.嘉芙 07:27 PM 05-22-17
你有絆10技10寶3嫁王仲唔夠#?

留返d火練三藏啦你
嫁王呢d, 當係buff機咁用啫 而家退左休啦
我係以前冇5星輔助角果陣先差唔多場場帶佢

三藏
練 我一定練
細路翔 07:34 PM 05-22-17
嫁王呢d, 當係buff機咁用啫 而家退左休啦
我係以前冇5星輔助角果陣先差唔多場場帶佢

三藏
練 我一定練
我仲等緊棉被王同白貞會鹹魚翻生
LordofNightmare 07:47 PM 05-22-17
無記錯10抽3文西嘅係撻大?
雷帝.嘉芙 07:52 PM 05-22-17
我仲等緊棉被王同白貞會鹹魚翻生
都話你等佢出隻新ge俾你抽好過

作者: LordofNightmare:
無記錯10抽3文西嘅係撻大?
係佢啦
Hextor 08:07 PM 05-22-17
見你地講得咁開心
10抽
LIP黎埋
齊人啦
寶1寶2冇所謂啦

BTW盲左
fami~yan 08:07 PM 05-22-17

細路翔 08:13 PM 05-22-17
作者: Hextor:
見你地講得咁開心
10抽
LIP黎埋
齊人啦
寶1寶2冇所謂啦

BTW盲左
証明有d時候跟車是對的
雷帝.嘉芙 08:16 PM 05-22-17
証明有d時候跟車是對的
作為一個理性玩家我係唔會跟geb
psidef 08:16 PM 05-22-17
証明有d時候跟車是對的
跟到隻5*就話遮歐翔
細路翔 08:17 PM 05-22-17
作為一個理性玩家我係唔會跟geb
咁你上次又叫我跟你車
細路翔 08:18 PM 05-22-17
作者: psidef:
跟到隻5*就話遮歐翔
我係打算追4星撞彩出多隻炸大佬
雷帝.嘉芙 08:21 PM 05-22-17
咁你上次又叫我跟你車
因為我當時當時強烈感受到你時來運到
唔gur咪賣左隻人佢lor
細路翔 08:34 PM 05-22-17
因為我當時當時強烈感受到你時來運到
唔gur咪賣左隻人佢lor
感謝歐芙巨巨既祖傳直感
green 08:51 PM 05-22-17
睇完動畫FGO覺得劇情幾吸引(特別係好有女主角FEEL的所長竟然瓜左), 想睇下故事後續, 又見有繁中版, 決定試下玩
想問下無課或輕課, 能否應付故事任務的難度?
LordofNightmare 08:56 PM 05-22-17
作者: green:
睇完動畫FGO覺得劇情幾吸引(特別係好有女主角FEEL的所長竟然瓜左), 想睇下故事後續, 又見有繁中版, 決定試下玩
想問下無課或輕課, 能否應付故事任務的難度?
可以,低星其實好多戰神,再加啲ev角全部都唔差過抽角,有啲直情比得上5星
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 442 942 1342 1392 1432 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1452 1492 1542  ... 最後

返回主題版面