Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後
日本動漫畫討論版>「クイーンズブレイド グリムワール」OVA化決定
ty1106 07:18 PM 10-06-09
作者: iamleoluk:
N 級
超越左 FGHIJKLM....
點睇神聖体位都唔會同 艾奇多娜 同一個cup數...

認真一問, 其實cup數係點定? 點定到 n級 呢d 咁恐怖ge rank出黎...?
CUP數計算法
1.胸下圍(胸部下緣)
2.胸上圍(以乳頭的位置為準,胸部最突出的地方)
利用布尺量出這兩個地方的大小
上圍-下圍=罩杯大小

N Cup = 上下圍相差約42.5cm
Leaf 09:29 PM 10-06-09
作者: qhxu:
某姐控退場吧,對你冇好感
我要繼續睇sm田中
直程想田中大神快d燒死佢
團子~o~ 12:42 AM 10-07-09
姐控贏面大d,始終係重要角色,相反有田中有因緣的好似就只有姐控主人,贏左打落去,同其他對手會無咩互動。
呢套野決定勝負的,絕對係角色的劇情份量而唔係實力
Leaf 07:44 AM 10-07-09
作者: 團子~o~:
姐控贏面大d,始終係重要角色,相反有田中有因緣的好似就只有姐控主人,贏左打落去,同其他對手會無咩互動。
呢套野決定勝負的,絕對係角色的劇情份量而唔係實力
第一季收尾姐控話俾女僕殺死d自己士兵冇用時我已經好憎佢
money 12:53 PM 10-08-09

Leaf 02:20 PM 10-09-09
天使個神聖體位咁正常
真!DC 12:05 PM 10-10-09
咁就投降
冇凌辱場面

森之妖精你幾個流氓都對付唔倒ge話參加乜鬼qb
團子~o~ 12:56 PM 10-10-09
作者: 真!DC:
咁就投降
冇凌辱場面

人地好有計劃架,戰士長今次叫佢去係汲取實戰經驗者,目標係突破初戰
一步步黎,四年後目標先係奪冠
Leaf 07:09 PM 10-10-09
作者: 真!DC:

冇左隻馬騮
不過點都接受唔到輸俾普通人
團子~o~ 10:46 PM 10-10-09
今次二打二,話唔定遲下有survival,掉成班人落個區度,邊兩個行得番出黎就打決賽
應該會好刺激,比起單打獨鬥,自己組隊應該贏面大d,但亦都可以乘人之危偷襲,又考實力又考計謀

如果準決賽真係咁,正路都係巴和雷娜贏出,可以體驗到兩大女主角由最佳拍檔變最終敵人的無奈
stcdavidhk 11:28 PM 10-10-09
今次二打二,話唔定遲下有survival,掉成班人落個區度,邊兩個行得番出黎就打決賽
應該會好刺激,比起單打獨鬥,自己組隊應該贏面大d,但亦都可以乘人之危偷襲,又考實力又考計謀

如果準決賽真係咁,正路都係巴和雷娜贏出,可以體驗到兩大女主角由最佳拍檔變最終敵人的無奈
如果根據原著設定,最後應該唔會係呢2位小姐打
團子~o~ 03:24 PM 10-11-09
作者: stcdavidhk:
如果根據原著設定,最後應該唔會係呢2位小姐打
係喎,應該係某雷將贏…
希望每場比賽都仔細咁整,唔好好似當年幽遊咁…
stcdavidhk 06:29 PM 10-11-09
係喎,應該係某雷將贏…
嚴格d黎講...佢係執雞
怪盜小G 08:24 PM 10-11-09
由各自4圍去搵對手單打獨鬥,之後去到大會城市由主辦人既隨心所好控制要你同邊個打,
跟住出現2人一team對決,餘下既我估會去某小島黎個大決戰
stcdavidhk 08:54 PM 10-11-09
作者: 怪盜小G:
由各自4圍去搵對手單打獨鬥,之後去到大會城市由主辦人既隨心所好控制要你同邊個打,
跟住出現2人一team對決,餘下既我估會去某小島黎個大決戰

之後結尾就係徒弟對師傅,最後大家用同一招對撞,之後徒弟抱住就死ge師傅吟詩. . .the end.
6eo 12:13 AM 10-15-09
係喎,應該係某雷將贏…
呢套野ge重點... 睇黎你get錯左
團子~o~ 12:18 AM 10-15-09
仔細都可以有好多方面既
我會期待有多姿多彩的出現
小昭Teddy 10:50 PM 10-15-09
教官唔著甲好
細路翔 11:02 PM 10-15-09
作者: 小昭Teddy:
教官唔著甲好
表情唔夠受
Leaf 07:42 AM 10-16-09
歐美系女戰士的確有應有的結實肌肉
stcdavidhk 01:27 PM 10-16-09
教官同傭兵實力打和
教官話如果對方2個人聯手勝算就渺茫
結果:教官好明顯覺得自己個徒弟廢-.-
怪盜小G 01:41 PM 10-16-09
教官同傭兵實力打和
事實黎架喎
小昭Teddy 02:34 PM 10-16-09
教官同傭兵實力打和
其實係因為制作人員明白大家想睇教官爆甲
Leaf 02:43 PM 10-17-09
傭兵有500歲以上;那條蛇也有嗎?
細路翔 03:13 PM 10-17-09
對教官黎講

佢徒弟嘅存在意義唔係係戰鬥方面
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後

返回主題版面