Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
ayane123 11:16 AM 02-18-18
作者: mrk:
題外話:當年忍龍3 Razor's Edgeo既X360/PS3/WiiU 3版本中,邊個版本表現最好??

https://youtu.be/iClVL1-nObs

3代的話,PS3比較好,不論FPS同畫面
因為3代好似用PS3為主開發機,之後先用中介軟件轉過去360同WiiU

至於忍龍2我就推薦玩360版,雖然畫面無PS3咁靚,但隻game個難度同敵人個鋪排正過PS3版

Sent from my iPhone using Gaforum
雙日 02:29 PM 02-18-18
其實按理要比既話,wiiu同ps4應該係同一個世代。
NS係同ps4 pro一個世代,當然,NS可以當係手提機,又未必可以同純家用console去比。

Sent from my iPhone using Gaforum
saberlam 05:10 PM 02-18-18
忍龍1黑之章, 忍龍2 XBOX血腥版....

移植到SWITCH肯定好多人會買....

SWITCH本身欠這種日系動作遊戲, 魔女熱賣, 希望TEMCO會跟上.
saberlam 05:14 PM 02-18-18
SWITCH 螢幕細, 正常距離遊玩下, 畫面已經自帶反鋸齒....笑

所以DOCK模式720P原生可以了.
saberlam 05:16 PM 02-18-18
當年忍龍2移植到PSVITA, 一個字: 非常窒

希望年內會有SWITCH版.
andyng111 05:26 PM 02-18-18
邊度重有日限?

陸奧 貴志 06:00 PM 02-18-18
作者: andyng111:
邊度重有日限?

起碼好景有,有錢緊要d
david 06:46 PM 02-18-18
作者: 歌絲˙暮斯:
酒吧...............................
由手機版發出
其實找覺得O的酒吧應該將O的飛標機丟曬佢,換曬做NS,之後好似當年超任咁租機玩,每5分鐘廿蚊咁,話咁快就回本,仲可以吸生客!
wsx360 07:28 PM 02-18-18
作者: david:
其實找覺得O的酒吧應該將O的飛標機丟曬佢,換曬做NS,之後好似當年超任咁租機玩,每5分鐘廿蚊咁,話咁快就回本,仲可以吸生客!
https://geme.hk01.com/channel/%E4%BA...85%92%E5%90%A7

這裡沒有傳統的飛鏢或 Beer Pong,但有 Switch、PS4、Xbox 及 VR 等各種最適合同樂或互相陷害的遊戲。

MO 10:14 PM 02-18-18
作者: wsx360:
https://geme.hk01.com/channel/%E4%BA...85%92%E5%90%A7

這裡沒有傳統的飛鏢或 Beer Pong,但有 Switch、PS4、Xbox 及 VR 等各種最適合同樂或互相陷害的遊戲。

酒巴有Kinect玩添

https://www.facebook.com/continuegam...8536008519017/
(21:50慎入...)
lineage19 10:29 PM 02-18-18
作者: saberlam:
當年忍龍2移植到PSVITA, 一個字: 非常窒

希望年內會有SWITCH版.
先唔理忍龍2 VITA版的表現點....淨係SIGMA版已經唔掂了...
係移就唔該比返黑之章同無印2代比我...可惜已經冇可能
八仙果 12:15 AM 02-19-18
https://www.facebook.com/myTVgames/v...1985762062165/

Garnet_Crow 12:33 AM 02-19-18
我想請問搵到烏鴉有咩作用?
利申:今日買左2代
andyng111 01:25 AM 02-19-18
今日食左炒價$1000
額倆羅 03:32 PM 02-19-18
上次Wii U續集有買無玩,
今次Switch版正式玩返,
覺得佢無第一集玩得咁放咁盡,
後半段甚至有偷工減料嘅感覺,
希望第三集可改善到啦!
高級嘍囉 10:38 AM 02-22-18
首週賣唔夠一萬,抵死。
(買唔到限定版苦主)
雙日 10:43 AM 02-22-18
作者: 高級嘍囉:
首週賣唔夠一萬,抵死。

(買唔到限定版苦主)

連埋限定版都有2萬既...

始終係機迷向遊戲...

Terry仔 11:14 AM 02-22-18
唔會掛?!
賣得咁差?上次PC 版都好快沖破10萬
歌絲˙暮斯 11:39 AM 02-22-18
中意 2 但無買,原本都已經係 720p,呢隻連 HD remaster 都唔算,無必要買。
由手機版發出
padage 11:51 AM 02-22-18
作者: ayane123:
https://youtu.be/iClVL1-nObs

3代的話,PS3比較好,不論FPS同畫面
因為3代好似用PS3為主開發機,之後先用中介軟件轉過去360同WiiU

至於忍龍2我就推薦玩360版,雖然畫面無PS3咁靚,但隻game個難度同敵人個鋪排正過PS3版

唔知點解忍2我覺得360版係靚過ps3版,ps3版太卡通色
leungky1 11:56 AM 02-22-18
作者: 高級嘍囉:
首週賣唔夠一萬,抵死。
(買唔到限定版苦主)
限定版係好多人買唔到......
某程度上係日任策略有問題
Dyhalt Rushifar 11:58 AM 02-22-18
…1+2版 銷量1万2155本 消化率80%以上
淨2版 銷量9471本 消化率40%以下
其實老任係咪唔想太多人買?
CCemi 12:03 PM 02-22-18
老任今次自己玩死自己
特別版 賣1萬2 , 貨去左90%
普通版 賣9千, 貨去得10%
而且因為2月17日出, 所以週間集計只係計左一日
一日你就清哂D特別版, 好心你就印多D啦
(睇佢配貨既策略諗住10萬貨大部份會買普通版, 結果玩既個個都搶特別版)
harakuma 12:18 PM 02-22-18
(唔計限定版), 老任本身SET做1為DL, 2為實体呢個行為已經錯咗
CCemi 12:24 PM 02-22-18
所以買得呢隻既玩家就一定係買1+2特別版做目標
偏偏呢個版本最小量, 果然係老任唔想太多人買
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

返回主題版面