Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92 132 182 582  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
clie 07:45 PM 02-12-16
作者: fufufu123456:

アレクサンダ其實系咪sell速度?睇佢status出現過好多次速度
移動、攻擊都系高速,有兩個skill係移速up,last精神又系覺醒
但真心問呢隻game黎講速度重要嗎?
恭喜 女角好靚,有啲想抽
開加速模式可能覺得移速差唔多
關咗就FEEL到好大分別
ShinDou 07:56 PM 02-12-16
移速冇用,攻速就有用

移速拳機有普通已經夠用,唔會俾射機屈到埋唔到身,除左有少量卒有大吹飛既槍之外

隻亡國拳機會唔會仲廢過春香,春香都叫做有招自己周圍大DAM
clie 08:15 PM 02-12-16
有時移速慢仲容易校砲,睇你點用
今次EV隻2號機走得太快,有時誤射卒仔
fufufu123456 08:19 PM 02-12-16
作者: clie:
恭喜 女角好靚,有啲想抽
開加速模式可能覺得移速差唔多
關咗就FEEL到好大分別
作者: ShinDou:
移速冇用,攻速就有用
移速拳機有普通已經夠用,唔會俾射機屈到埋唔到身,除左有少量卒有大吹飛既槍之外
隻亡國拳機會唔會仲廢過春香,春香都叫做有招自己周圍大DAM
原來如此,咁就慳返唔使練
望來望去都搵唔到呢隻アレクサンダ有乜優點,諗住話速度會唔會有d用,結果都系冇
佢4凸全改總合力得26257,仲低過春香既26774,冇範圍必殺又冇魂
真系純粹for新玩家
LordofNightmare 08:26 PM 02-12-16

アレクサンダ其實系咪sell速度?睇佢status出現過好多次速度
移動、攻擊都系高速,有兩個skill係移速up,last精神又系覺醒
但真心問呢隻game黎講速度重要嗎?
呢條女有啲想要, 但未夠石抽, 得28石....
LordofNightmare 08:35 PM 02-12-16
望來望去都搵唔到呢隻アレクサンダ有乜優點,諗住話速度會唔會有d用,結果都系冇
佢4凸全改總合力得26257,仲低過春香既26774,冇範圍必殺又冇魂
真系純粹for新玩家
係用嚟宣傳套電影咋~~~~
要講咪係FOR 低RANK非洲人用.
clie 09:22 PM 02-12-16
真系純粹for新玩家
有魂喎,仲30LV就開到
我會改爆用,因為4凸改造等如鑽抽1凸改造(COST16),再加300點全改BONUS,勁過我班0凸SSR,加埋攻PARTS,攻力最高5440,加魂打王,渣應該輪唔到佢
fufufu123456 09:39 PM 02-12-16
作者: clie:
有魂喎,仲30LV就開到
我會改爆用,因為4凸改造等如鑽抽1凸改造(COST16),再加300點全改BONUS,勁過我班0凸SSR,加埋攻PARTS,攻力最高5440,加魂打王,渣應該輪唔到佢
系wo,眼殘
ShinDou 10:07 PM 02-12-16
因為我RANK低得44,COST得73,好難組隊

冇Z,所以創性就1定出,呢度20COST

馬沙用黎卡大佬又加其他人攻又必出,強馬沙得0凸所以之前改爆左弱馬沙黎用,又18COST

為左慳COST出埋隻凸爆SR拳GGG 13COST,剩番18COST用埋凸3JS岩岩好73

應該都唔會用亡國主角

遲D可能整番隊2拳2盾2射打下CHALLENGE拎石
LordofNightmare 11:45 PM 02-12-16
因為我RANK低得44,COST得73,好難組隊

冇Z,所以創性就1定出,呢度20COST

馬沙用黎卡大佬又加其他人攻又必出,強馬沙得0凸所以之前改爆左弱馬沙黎用,又18COST

為左慳COST出埋隻凸爆SR拳GGG 13COST,剩番18COST用埋凸3JS岩岩好73

應該都唔會用亡國主角

遲D可能整番隊2拳2盾2射打下CHALLENGE拎石
咁低cost 你可以諗下主角機,即使sr 都只係5cost,同埋容易突爆。
LordofNightmare 12:50 AM 02-13-16
啱啱夠三十石,升技中出大成功,走去十抽,即中ランスロット.グレイル!!
重送一隻sr 盾脆戰士.
ShinDou 10:22 AM 02-13-16
主角1開波換左隻黎用,之後賣左,而家凸唔爆了

不過就算凸爆應該都唔夠GGG勁,唔會用了,可能之後刷下RANK EXP好過
LordofNightmare 10:44 AM 02-13-16
主角1開波換左隻黎用,之後賣左,而家凸唔爆了

不過就算凸爆應該都唔夠GGG勁,唔會用了,可能之後刷下RANK EXP好過
你隊得4部機?!
換隻主角可以擺多部回復機.
同埋, COST永遠追唔上用量, 我RANK66都只係得84COST.
50到60基本上每兩三RANK先加嗰1COST.
ShinDou 11:08 AM 02-13-16
作者: LordofNightmare:
你隊得4部機?!
換隻主角可以擺多部回復機.
同埋, COST永遠追唔上用量, 我RANK66都只係得84COST.
50到60基本上每兩三RANK先加嗰1COST.
會出埋0COST R主角既,不過真係冇用,諗諗下遲D都可以出番紅蓮少2COST用黎出C沙也加個信賴+

平時懶通常AUTO放置PLAY,打曜日都冇咩問題好少會死,係多卒果陣禁清場技秒,而家1發逆轉拳MAX左未改攻都扣到2萬幾秒到,其實都唔駛裝熱血,熱血都係打EVENT用多
clie 11:14 AM 02-13-16
由第一日玩就無理過COST上限,只要能力唔降超過30%,肯定用SSR勁過R/UC/C
ShinDou 11:22 AM 02-13-16
COST OVER會冇左支援效果,新果D支援好屈,又加CRI DAM倍率,又殺敵加攻,又攻大UP,唔用爭好遠喎

我上場打既都係3SSR + 1凸爆SR
clie 11:39 AM 02-13-16
早期啲SUPPORT太廢,慣咗唔用
到而家勁咗都無拎黎用,而且佔空間
LordofNightmare 11:58 PM 02-13-16
出拳零號機+情人節綾波support, 要引死幾多人?
fufufu123456 01:17 AM 02-14-16
作者: LordofNightmare:
出拳零號機+情人節綾波support, 要引死幾多人?
真系好想好想抽><
奈何冇哂石
如果隻game有配音的話,我一定會課金
clie 10:49 AM 02-14-16
如果想要零號機,我寧願GT券抽第三部蛋機
只勁在送粒盾珠同信賴+,但R機都有
6078 12:00 PM 02-14-16
出拳零號機就可以三部eva同時出場
亍 ◣ 01:48 PM 02-14-16
又係拳.....此風不可長
sears 03:13 AM 02-15-16
作者: 亍 ◣:
又係拳.....此風不可長
Sega 親兒子超棒der
clie 11:44 AM 02-18-16
搞笑,EV一過啲2號機消失晒
J招大絕穿罩大DAM加埋勇氣射落拳機度都係得17000
創聖招逆轉拳無熱血打落射機度都24000
大家都5700攻力,無技能撘夠真係差好遠
yorkyork 01:01 PM 02-18-16
升左lv,多幾個fd位,
有冇人有位可以加我?
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92 132 182 582  ... 最後

返回主題版面