Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>丸山くがね「オーバーロードⅢ」Chapter13 (終)「PVP」
風音 12:13 AM 09-23-15
魔法戰有點虛
果然係低預算
細路翔 09:28 AM 09-23-15
作者: casio:
其實安兹唔計裝,佢招殺手鐧都己經好癲,如果公會最強戰士同最強法師都去咗異世界,真係估唔到兩個戰力去到咩層次
未必會有太誇張既廚技,就算有都應該唔會pvp時用,因為個公會得摸摸卡係超絕重課廢人

加上唔係偽乳真祖咁豬既話,實際招大絕咁既詠唱時間無咩可能pvp時用得出

果兩件入到黎應該都係好似gw2堆pvp top rank友咁根本唔需要搭唔神裝,剩係靠讀frame都已經行快你幾步用小爛招一野削瓜你

依套野本身比較偏向trpg同早期既mmo,我都幾確定現實既高手根本唔需要咩大絕,靠走位普攻debuff已經可以三秒內ko你

同埋我印像中原作有講依招係因為營運特登為班非主流玩家會將配點配晒去死靈系咁唔實際既玩法而設既獎勵

塔其米同另外個位似係跟攻略王道配點實戰為上既應該唔會有
ms_小畫家 08:43 PM 09-24-15
廣域範圍全場即死已經夠廚啦雖然係打雜卒wwww
埃及使者 10:10 PM 09-24-15
魔法戰好頹
今集D經費去哂片尾對話度

即死+超位魔法
難怪事後令到堆雜魚咁驚訝
雖然佢地以為係武技
★星人44★ 02:31 PM 09-28-15
最終回無予告?
supermanlady 06:37 PM 09-28-15

casio 07:07 PM 09-28-15
作者: supermanlady:

預告有第五卷開頭唔通有第二季
風音 07:43 PM 09-28-15
放左宮野出黎wwwwwwwww
真十人€ 07:51 PM 09-28-15
預告ネタバレ。
STRIFE 03:57 PM 09-29-15
就算有2期都只想madhouse接手番
就算唔接都唔好俾a1做就得喇
細路翔 11:21 PM 09-29-15
班友唔玩好明顯係因為隻game平衡太糞而唔係因為要煲人生online(?

全伺服器綁死得幾個人著到既頂裝都可以靠課金硬掘
STRIFE 11:30 PM 09-29-15
仍然係好頹既戰鬥
2期插哂旗
Iro 11:58 PM 09-29-15
作者: 細路翔:
班友唔玩好明顯係因為隻game平衡太糞而唔係因為要煲人生online(?

全伺服器綁死得幾個人著到既頂裝都可以靠課金硬掘
要吐不如吐世界級道具好過 尤其是20件只能用一次的 破壞晒平衡
風音 12:01 AM 09-30-15
作者: STRIFE:
仍然係好頹既戰鬥
2期插哂旗
出2期跟住做無骨仔無女僕搵鬼睇
STRIFE 12:20 AM 09-30-15
作者: 風音:
出2期跟住做無骨仔無女僕搵鬼睇
[發夢]2期24集,做到大虐殺實一堆人睇[/發夢]
柚原このみ 12:44 AM 09-30-15
二季開硬…
黎緊蜥蜴人果段笑聲笑聲滿載溫馨,但無骨王份,睇系列構成表演
★星人44★ 11:52 AM 09-30-15
作者: ★星人44★:
到底係13集定26集?
如果得13集
無理由可以講到蜥蜴人
但OP又見到コキュートス対蜥蜴人個段
聲優發表都見到蜥蜴人D角色
真係OP詐欺
做唔到蜥蜴人

如果以ED對白黎估
2期一開始係封印魔樹?
Mage.千砂望 12:19 PM 09-30-15
[發夢]2期24集,做到大虐殺實一堆人睇[/發夢]
黑羊仔~
打面血帝~
仲有將軍~

哩段好難唔受歡迎~
STRIFE 05:46 PM 09-30-15
睇番最後幾句說話,コキュートス軍已經輸左www
有2期既話會直入華麗show off同坐椅子吧www
始終果段真係冇咩意義
仲有機會睇 蜥蜴人.avi
supermanlady 06:14 PM 09-30-15

Mage.千砂望 07:39 PM 09-30-15
睇番最後幾句說話,コキュートス軍已經輸左www
有2期既話會直入華麗show off同坐椅子吧www
始終果段真係冇咩意義
仲有機會睇 蜥蜴人.avi
出得高康大+全員出動~直入王國好漢~
風音 08:57 PM 09-30-15
http://www.nicovideo.jp/watch/sm27259657

中晒完全なる狂騒
事丫娃些 12:25 AM 10-01-15

KENSNAKE 01:26 AM 10-01-15
夏提雅真身同人形反差太大,接受唔到.

王國好漢下仲未有貨.
風音 10:27 AM 10-01-15
飛晒4腳蛇都岩既
反正主角不在
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面