Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-16, 07:16 PM   #11
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
有人真係對呢套作品有信心定咁鍾意?
真係超有heart, 制作組做得好好
自己都勁中意呢套

引用:
作者: STRIFE 查看文章
我表達得唔好,呢幾點唔係重點,因為呢幾點佢真係乜都做唔到,極其量盡量避,fine
但死q左咁多次,每次幾乎都會提魔女王選etc...呢類重要既名詞
佢就無一次去查係乜鬼野黎,日日都女主前女主後,擺百痴pose,掛住刷好感度
好喇,當人地講呢d事既時候佢就傻的嗎咁狀況外,曲線引發被殺,明係挑戰緊觀眾智商,點忍呢件低能啊
我又覺得主角超正常同時亦好鬼慘
首先主角認為佢係純粹被人召來異世界
但又唔知邊個召佢,岩岩黎到諗住可以過下異世界生活
點知第一日就係王都遇到女主加被殺
之後LOOP諗朋友同自己點唔駛比人殺...
到成功避左第一個殺生之禍之後
諗住係人地屋企安全可以同女主過下D正常生活
但最後又死過,比正常人都只會諗同第一次一樣要被開被殺
真係櫈都未坐暖又要傷腦根
男主都算正常思路,諗殺人果個係沖著王選過黎
所以佢以為除左殺自己之外仲會殺埋大宅入面D人
諗住抽出個暗殺者
邊會諗到背後咁複雜又魔女又鬼又剩
魔女基本上我係男主都唔覺會關自己事
聽到都只會認為係里個世界既壞蛋而已

引用:
作者: shooter 查看文章
點會突然覺得會唔會係最後一次,咁神奇架?
我覺得佢係死太多次搞到絕望先咁諗,比你都唔肯定自己個能力係未真係有次數限制....

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 09:46 PM

手機版 | APP版