Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-12, 03:03 PM   #126
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
非公認,一開始個bg music 已經好掂

同樣係戰隊控
赤木比豪快銀好得多

PAD: 229 362 054

此篇文章於 04-15-12 03:08 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-12, 11:20 PM   #127
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
第二集都好搞笑~

藍的出場動作
藍身體好似好柔軟~

地下D爆炸品就咁放係地下~無野修飾一下~因為非公認?_?

第三集怪個樣好似幾唔錯~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-12, 04:37 AM   #128
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
岩岩睇左非公認第一集
隻藍色好搞笑 成日唔知要做乜望隔離
跟住爆炸佢又嚇親
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-12, 04:28 PM   #129
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-12, 09:05 AM   #130
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: HONDA 查看文章
一如所料,劇集係時候出第四同第五戰士。不過,我覺得All Rider VS All戰隊可以等埋呢兩個戰士出了,跟住才播先至人齊。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 02:48 PM   #131
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
果然系非公認既野, 戰鬥力只有12話

非公認戦隊アキバレンジャー 4 (最終巻) [Blu-ray]
◎内容◎
【3話収録】
第10話「」
第11話「」
第12話(最終話)「」

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 04:47 PM   #132
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
一如所料,劇集係時候出第四同第五戰士。不過,我覺得All Rider VS All戰隊可以等埋呢兩個戰士出了,跟住才播先至人齊。
可能喺結尾會出一出嚟

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 09:31 PM   #133
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
非公認好睇過捉鬼

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 11:13 PM   #134
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: HONDA 查看文章
可能喺結尾會出一出嚟
我都覺得像上次豪快銀一樣,在劇場版出一出一個鏡頭。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 11:54 PM   #135
walker3600
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
首heroic lily又幾好聽
walker3600 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 12:34 AM   #136
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
第二話
非公認怪人既戰鬥方式好得

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 08:18 PM   #137
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看了兩集非公認真是很掂

居然會拿現實的情節來玩的(日版的POWER RANGER SPD)下次明石隊長也應是以演員身份出場吧?

但事實上到底是妄想還真的是現實呢……
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 10:39 AM   #138
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
開運Chief

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 06:00 PM   #139
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
公認無睇...只睇非公認

舊 04-21-12, 06:01 PM   #140
D-boy

今日買咗OOO Ranger Key,但新手機(連赤Red那款)竟然唔對應....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 07:40 PM   #141
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
看了兩集非公認真是很掂

居然會拿現實的情節來玩的(日版的POWER RANGER SPD)下次明石隊長也應是以演員身份出場吧?

但事實上到底是妄想還真的是現實呢……
分分鐘個D所謂的敵人都係妄想...

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 12:54 AM   #142
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日買咗OOO Ranger Key,但新手機(連赤Red那款)竟然唔對應....
竟然唔對應? 咁插入去會點

我都買左ooo key同新版手機...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-22-12, 05:32 PM   #143
D-boy

引用:
作者: 魔璃 查看文章
竟然唔對應? 咁插入去會點

我都買左ooo key同新版手機...
你都有齊兩樣,點解唔自己試吓呢?
放心!插咗入去唔會爆炸!
舊 04-22-12, 05:59 PM   #144
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
你都有齊兩樣,點解唔自己試吓呢?
放心!插咗入去唔會爆炸!
因為套key唔打算拆

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-23-12, 08:18 AM   #145
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
非公認不是大人的戰隊嗎?
傲嬌藍你的殺必死唔夠啊。。。回水
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 10:03 AM   #146
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

點解戰隊片但系玩花枝怪人既neta ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-23-12, 01:09 PM   #147
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: kwsyeung 查看文章
分分鐘個D所謂的敵人都係妄想...
女幹部

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 02:08 PM   #148
zero2443

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
沒想到黃是腐女 ,還以為是cosplay之外有二重人格
綠川光的配音很銷魂
用上轟轟的 原曲OP和BGM比豪快更感動哦 ,雖然隊長本尊沒登場,但CV是本人嗎?
zero2443 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 03:18 PM   #149
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

睇埋公認 ...

睇左咁多集都覺得Enter好萌最有主角feel

仲以為禁Enter引爆, 點知佢系連打Enter, 笑左

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 04-23-12, 04:45 PM   #150
zero2443

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
引用:
作者: 魔璃 查看文章
睇埋公認 ...

睇左咁多集都覺得Enter好萌最有主角feel

仲以為禁Enter引爆, 點知佢系連打Enter, 笑左
希望遲下Buster會有更多幹部出尼,敵方就甘Enter5夠魅力
zero2443 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 東映 戰隊系列討論區 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 1242 10-18-23 07:12 PM
[動畫] 東映ロボットガールズ 高級嘍囉 日本動漫畫討論版 0 07-10-11 11:48 AM
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 11:18 PM

手機版 | APP版