Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-05, 07:08 PM   #126
06仔
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
有冇人可以send我第57集動畫呀
我可以用軍曹其中1集同佢交換返架^^
06仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 07:31 PM   #127
斯卡
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
引用:
作者: 06仔
有冇人可以send我第57集動畫呀
我可以用軍曹其中1集同佢交換返架^^
我想要第60集

加上想要野唔係係呢到問
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 09:19 PM   #128
白頭
God of Gamer
人渣上校~

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 斯卡
我想要第60集

加上想要野唔係係呢到問
對喇~

應該用武器交換~
真實也可~

舊 05-22-05, 11:24 PM   #129
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 白頭
對喇~

應該用武器交換~
真實也可~
武器?kero ball ok?

舊 05-23-05, 10:27 AM   #130
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 奇蹟少年J
is KERORO moa is more than 500years old....and when she think about her child time, keroro is alreadly an adult....see his face
總之宇宙曆法是不可能和地球曆法相比的
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 01:03 PM   #131
windbreaker
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
moa is so lovely.....
but is she more than 500 years old?
windbreaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-05, 02:30 PM   #132
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
想問下依家出到幾多隻,我睇到51咋,想問下邊到有得下

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-05, 02:33 PM   #133
levinjo

註冊日期: Dec 2003
出到59--KERORO 移動城堡
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-05, 02:34 PM   #134
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
啱啱出埋60既字幕rmvb

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-05, 02:37 PM   #135
levinjo

引用:
作者: Bleach@sigma
啱啱出埋60既字幕rmvb
THX 我去找下邊個魚塘有魚先, KUKUKU
舊 06-02-05, 12:27 PM   #136
gogoghost

註冊日期: Aug 2003
我想問下漫畫單行本出到第幾期??
只係搵到1-8
係咪應該出左第9期ga喇??
gogoghost 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-05, 01:04 PM   #137
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
vol. 60 Kururu hv new laugh

舊 06-02-05, 07:04 PM   #138
riceball

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 奇蹟少年J
vol. 60 Kururu hv new laugh
但係我都係比較鍾意舊的"kukukuku...."笑聲
另外按button時果下叫聲好正

此篇文章於 06-02-05 07:43 PM 被 riceball 編輯。
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-05, 11:35 PM   #139
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: riceball
me 2......

今集好似mario kart....

舊 06-03-05, 12:57 AM   #140
levinjo

引用:
作者: riceball
另外按button時果下叫聲好正
佢下半集都已經kukuku 番
舊 07-06-05, 02:49 AM   #141
Fun
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
我睇緊第42集, 踢波個集
想問, 係唔係reference少林足球?

edit:
睇番之前既post,原來真係, 少足真係西利
我覺得556, dororo, giroro 好正
556超多熱血動作, 成日 "丫 哈 哈 哈 哈 哈 哈" 同埋 "DOH!!", 好正!
原來個配音有配魁! Cromartie高校既 Puutan同埋SR既Harry.... 完全唔同feel, 真係西利
Dororo 成日俾人無視同勾起童年陰影, 弱氣時講野個把聲更正! 而且佢碌到超大既眼好夾佢落愕既遭遇
Giroro 成日俾人炸上天呀,做實驗品呀盛, 好慘!
真係笑死我喇..........

(Moa (八雲 ) 不過佢扮Moa 要咁高音,再嗌既時候, 變得好怪 -_-)

此篇文章於 07-06-05 04:03 AM 被 Fun 編輯。
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 04:03 AM   #142
Oruma
Beware...

我反而唔鐘意556
覺得好低B

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 09:42 AM   #143
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Daidi
我反而唔鐘意556
覺得好低B
/\

我覺556好傻, 我寧願睇夏美同giroro段愛情故事仲好

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 10:29 AM   #144
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
呢套野有邊個唔係傻同正常既?

舊 07-06-05, 11:04 AM   #145
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
下集有特撮"超精神"喎~~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 04:31 PM   #146
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
點解咁多集都無日向家既老豆出場既?

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 07:19 PM   #147
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
作者: 化學怪人
單親家庭?
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-05, 08:33 PM   #148
Eclair
Game Master
俺はMだ

引用:
作者: 化學怪人
好似過左身
點出場

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 12:37 AM   #149
Oruma
Beware...

引用:
作者: 修羅Lemon
呢套野有邊個唔係傻同正常既?
又係 不過呢條友特別白痴 同埋D笑聲令我特別唔鍾意佢

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 01:40 AM   #150
無敵鬼丸
Crazy Gamer
鈴木海斗~~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Daidi
又係 不過呢條友特別白痴 同埋D笑聲令我特別唔鍾意佢
唔係呀~556幾好呀~ 不過我覺得佢個妹仲好 ,又勁到睇得到556既微少既面部變化
無敵鬼丸 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:25 PM

手機版 | APP版