Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-15, 02:35 PM   #3101
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
佢係最糟糕既早熟型
唔係點會LV20 雙圍5千幾,LV 3X有雙圍7000
依隻GAME晚成型係頭20或30LV 左右低成長,之後爆發成長
早熟型就頭3X LV升好多,之後卡十幾廿個LV 極低成長,之後爆發成長到尾

佢係超級普攻英雄…寶具好低攻,扔垃圾好勁

食肥,升完又跌,升完又跌,感覺前後蝕左最少5個LV
除非食完一次肥,等十零廿分鐘先再食下一批
明白了,我都見到別處升到40級左右己開難升呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:48 PM   #3102
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
蛋撻單純想抽咋?
中左金閃,都唔覺對吾王好大幫助

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:51 PM   #3103
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
蛋撻單純想抽咋?
中左金閃,都唔覺對吾王好大幫助
都可以咁講既..
本來諗住淨係抽30抽架咋..
一開頭...

舊 08-31-15, 03:01 PM   #3104
T.K.
很黃很暴力

定過較低目標,中到就收手比較好吧
有吾王高lv,我覺得中原槍就ok
0.16%,實在唔中係應該的

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-31-15, 03:03 PM   #3105
蛋撻王子
功德完滿

引用:
定過較低目標,中到就收手比較好吧
有吾王高lv,我覺得中原槍就ok
0.16%,實在唔中係應該的
多謝你TK兄..
如果我有咁冷靜既話就唔會搞到月頭開始就要小心駛費咁生活..

舊 08-31-15, 03:17 PM   #3106
T.K.
很黃很暴力

要知道,咁低跌率都有一定人數狂抽,俾我做營運都唔調高機會率吧:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 03:19 PM   #3107
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
多謝你TK兄..
如果我有咁冷靜既話就唔會搞到月頭開始就要小心駛費咁生活..
其實可以試下用多幾個副account抽, 又可以過手癮, 又唔會傷銀包
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 03:29 PM   #3108
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
20抽,無金閃,但出左紅賽巴,藍、白、黑、紅賽巴戰隊齊了。

此篇文章於 08-31-15 03:35 PM 被 尼路 編輯。
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 03:33 PM   #3109
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實可以試下用多幾個副account抽, 又可以過手癮, 又唔會傷銀包
我成日都凝住會經常發生

副ACC會係咁中好野
然後主ACC唔中

唔想經歷呢種落差感

舊 08-31-15, 03:36 PM   #3110
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
最慘我見小號咁易中左就係主號追到PACK...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 03:40 PM   #3111
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
20抽,無金閃,但出左紅賽巴,藍、白、黑、紅賽巴戰隊齊了。

我都想要2 位紅和一位黑啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 03:42 PM   #3112
朔望~
Game Master
妹控

算...唔課都課左

幫隻金閃AC招下大腿先

金閃閃+寶石翁

CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
舊 08-31-15, 03:43 PM   #3113
gingq7

副ACC係咁中好野咪唯有玩多個acc囉

我估以後仲不停會有限定卡, 一個acc要齊晒所有卡實在太難(貴)
舊 08-31-15, 03:47 PM   #3114
朔望~
Game Master
妹控

引用:
副ACC係咁中好野咪唯有玩多個acc囉

我估以後仲不停會有限定卡, 一個acc要齊晒所有卡實在太難(貴)
最慘果個ac係咩都無

舊 08-31-15, 03:48 PM   #3115
T.K.
很黃很暴力

正所謂睇就興奮用就頹,就係賽巴戰隊呢隻勒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 03:53 PM   #3116
朔望~
Game Master
妹控

的確幾頹...

另外金閃閃好爆得...

舊 08-31-15, 03:58 PM   #3117
T.K.
很黃很暴力

做人目標梗係玉澡9啦,係未:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 04:01 PM   #3118
朔望~
Game Master
妹控

集郵咁集啦直頭

舊 08-31-15, 04:02 PM   #3119
gingq7

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
最慘果個ac係咩都無
一個咩都無既account中了金閃閃就已經掂晒啦, 又唔駛成本
其實我估大家都係出於 人有我有 和 想擁有 的心態
舊 08-31-15, 04:03 PM   #3120
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
金閃閃用晚餐,一張A卡加27% AP (第一張

舊 08-31-15, 04:13 PM   #3121
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
用新開acc符抽一個中蘭斯洛特,一個中j德
等儲夠十抽再睇下點

不過最慘係錯手del左呆毛主acc
唯有去信營運睇下救唔救得返
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 04:15 PM   #3122
T.K.
很黃很暴力

5星果d點解開其他時可以唔再睇架

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 04:37 PM   #3123
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
正所謂睇就興奮用就頹,就係賽巴戰隊呢隻勒
真野唔好講出來啦,依家完全唔知點升,邊來咁來進化素材同exp,重點係邊來一關我可以出戰隊……b叔加玉澡好似重有前途……

舊 08-31-15, 04:42 PM   #3124
T.K.
很黃很暴力

所以我升黑吾王

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-31-15, 04:57 PM   #3125
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
Lunch時 幾抽中左黑S + 5*新禮裝, 之後追左3Pack石
結果唔意外, 禮裝無雙, 依然維持4~5Pack石先見5*英靈
5*英靈:中左阿提拉
4*英靈:3x 塔姐 + 3x新Berserker + 齊格飛 + 偽娘
5*禮裝:新禮裝可以突滿, 1x 凛, 士狼, 櫻 + 太太

可以專心打肥/素材..
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:12 PM

手機版 | APP版