Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-02, 10:37 AM   #1
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
有冇蠍子式救球片段睇?

或者圖片

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-02, 10:50 AM   #2
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

註冊日期: Jan 2002
我都想重溫.當年睇直播時,以為佢做咩唔接個波,點知.......
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-02, 12:49 PM   #3
中華牌
Account Locked
基地的百十號~ 吹咩

Re: 有冇蠍子式救球片段睇?

引用:
Originally posted by 老野一個 :
或者圖片
www.rgoal.com 應該有....
中華牌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-02, 01:36 PM   #4
人仔貓
Game Master

Arrow

我都好懷念[狂人基]啊~
佢引球出擊俾[米拿]偷左個波射入龍門果幕
到依家仲記憶猶新~

好! 等我晌WE6自己edit番一個先得!
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-02, 12:51 AM   #5
老野一個

個網我都有去開

想比後生一代睇下

保方
舊 05-21-02, 04:10 AM   #6
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
呢個真係永遠0既經典......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 02:46 PM   #7
itcwai
潛艇基地九十九號

我有啊!

712kb,現放在公司的hard disk中!

但我不懂upload...

不如你地是但比個email我send比你啦,你再upload咯!
itcwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 03:35 PM   #8
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
Originally posted by itcwai :
我有啊!

不如你地是但比個email我send比你啦,你再upload咯!
please here
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 05:52 PM   #9
itcwai
潛艇基地九十九號

fbi88:

send左啦!你跟進跟進啦!

希基達,真係一個令人難忘既GK...
舊 05-22-02, 06:01 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
我有啊!

我又要得嗎?THX

segaam2@sinaman.com

舊 05-22-02, 08:04 PM   #11
老野一個

有冇年青才俊upload?

保方
舊 05-22-02, 08:07 PM   #12
chun chun d d
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

好想睇~~
chun chun d d 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 09:20 PM   #13
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

既然冇人up就等我黎~

pccw18@sinaman.com
18號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 11:03 PM   #14
butterfly
Crazy Gamer
林志玲,黑與白的閃光!

註冊日期: Apr 2002
我又要thx~
kenlikin@hotmail.com

butterfly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-02, 10:08 AM   #15
itcwai
潛艇基地九十九號

butterfly, 18號, 龍格堡:

send左啦!
舊 05-23-02, 11:06 AM   #16
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
butterfly, 18號, 龍格堡:

send左啦!
THX

舊 05-23-02, 02:45 PM   #17
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

upload左~

http://alexlee.uhome.net/go.zip
舊 05-23-02, 03:10 PM   #18
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

唔該哂18號

舊 05-23-02, 04:28 PM   #19
itcwai
潛艇基地九十九號

青年才俊呀18號!
舊 05-23-02, 04:40 PM   #20
老野一個

好好睇呀
幾時睇都係咁正

保方
舊 05-23-02, 06:20 PM   #21
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

引用:
青年才俊呀18號!
唔敢當唔敢當!
舊 05-23-02, 08:12 PM   #22
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

唔該晒itcwai同18號~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

好勁呀~~~~~~~~~~~~~~~
chun chun d d 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-02, 08:29 PM   #23
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

其實佢只唔只一次咁樣接波呢?
舊 05-23-02, 08:33 PM   #24
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

其實係幾耐之前架

唔之足球少將會唔會抄佢呢~~~hahahahaha:cwm18:
舊 05-23-02, 08:39 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

To 18號:
佢間中就會咁接波架啦,重有,當自己球隊進攻時,身為龍門o既佢,最前可以走上至球場中圈,然後比人粒入,一個好有娛樂性的龍門

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:26 AM

手機版 | APP版