Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 04-18-02, 10:38 PM   #1
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
Wink 請問有冇動畫[Bible Black](黑魔術學園)...

既官方同其他有關Home Page?

Thx~
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-02, 07:42 AM   #2
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
Milky Bible Black 動畫官方網
Active soft Bible Black Game官方網
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-02, 09:55 AM   #3
人仔貓
Game Master

Cool

[片桐彩子]版主,

多謝你啊~

我雖然好少黎呢度,
但你都肯咁快幫我,
真係好人啊~

我以後會多D上黎,
重要介紹俾其他Friend添~
舊 04-19-02, 10:21 AM   #4
彩子
Moderator
めんどくさいな。

To 人仔貌:

唔細客氣~~!!
不過記得叫多o的人上o黎呀~~!!
舊 04-19-02, 09:58 PM   #5
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
睇過一集black bile......
個感覺怪怪地.....~_~...

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-02, 11:14 PM   #6
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by chris orochi :
看不慣像黑魔術這類okaruto的東西?
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-02, 01:13 AM   #7
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
Originally posted by chris orochi :
看不慣嗎? 我覺得不錯的說。

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-02, 01:25 AM   #8
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
不過第三集水準較差,第四集畫質改善番不過就將一、二集d片剪接再用,但講真就十分之正!
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-02, 09:27 AM   #9
T
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 沙律菜絲花澤類阿Vir :
我有儲e套野
出到第4話,不錯!
Agree,5月出外傳耶

舊 04-20-02, 12:55 PM   #10
彩子
Moderator
めんどくさいな。

引用:
我覺得ok喎.....
舊 04-20-02, 01:41 PM   #11
人仔貓
Game Master

Wink

我個人覺得以H-動畫黎講,
除左[梅津泰臣]果幾套之外,
好少如[Bible Black]
用咁高水準既畫功來製作~
就連[臭作]系列亦有所不及~

唔同其他部份動畫,
[Bible Black]內容同封面畫功係一樣咁正的~

此篇文章於 04-20-02 01:59 PM 被 鈭箔鞎 編輯。
舊 04-20-02, 02:55 PM   #12
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :

看不慣像黑魔術這類okaruto的東西?
引用:
Originally posted by 森原里美 :

看不慣嗎? 我覺得不錯的說。
可能真係睇唔慣.....
習慣睇d legend系列o既故事...
畫功black bible係幾好~

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-02, 03:38 AM   #13
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

畫功真係好好,尤其個封面好吸引,
呢隻我淨係download過体驗版黎玩,已經覺得唔錯~~^^
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-02, 12:29 AM   #14
T.K.
很黃很暴力

可惜隻game打爆後唔可以睇番晒全部既h場面。
舊 05-12-02, 02:12 PM   #15
T.K.
很黃很暴力

5月25日出外傳添喎!
講番12年前,d畫功質素睇圖就好高勒!
正!
舊 05-12-02, 03:14 PM   #16
flydargon
Crazy Gamer

係網上download左4集....好鬼淫呀~.~""""

估唔到仲有官網添......

舊 05-12-02, 03:30 PM   #17
彩子
Moderator
めんどくさいな。

Cool

隻外轉值得一睇~~!!
舊 05-12-02, 09:05 PM   #18
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
借問聲flydargon兄:
網上有整套完整黑魔術園下載架?
請問可唔可以將條Link post上黎,俾其它人分享0下啦.......
好唔好??
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-02, 10:45 PM   #19
真少
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
有格嘅前四集真係唔係几想睇,我有冇格嘅前两集.....
真少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-02, 10:47 PM   #20
freecan
天行者

To: flydargon兄

小弟也想要"整套完整黑魔術園"....

謝謝
freecan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-02, 10:52 PM   #21
T.K.
很黃很暴力

引用:
Originally posted by 真少 :
有格嘅前四集真係唔係几想睇,我有冇格嘅前两集.....
咁正!?
我都好想要,係邊度有?
舊 05-12-02, 10:55 PM   #22
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
冇格H-動畫, 咁大個仔都未睇過

舊 05-13-02, 12:50 AM   #23
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
Originally posted by 片桐彩子 :
隻外轉值得一睇~~!!
的確, 睇左今期既PC Angel介紹後, 好期待。
(但事實上我正傳個4集我仲係睇得第1集...)

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-02, 01:14 AM   #24
真少

註冊日期: May 2002
而家EDONDEY2000上面有无格嘅第一集啊,仲係MPGE4,好清~~~
真少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-02, 01:19 AM   #25
T.K.
很黃很暴力

引用:
Originally posted by 真少 :
而家EDONDEY2000上面有无格嘅第一集啊,仲係MPGE4,好清~~~
EDONDEY2000係咩黎架?網址?搵過台灣、香港同日本搜尋器都無。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:37 PM

手機版 | APP版