Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
照相館>我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[有米發問及豪華吹水區] Vol.8
smallchi 11:04 AM 04-22-11
唔同牌子既 IR Filter 有無好大分別?
係鴨記見到下面Kenko 同 Hoya 兩隻 ...

kin~kin 09:16 PM 04-26-11
我想請問一下, Nikon D5100入門ok嗎?
ZERO NEKO 10:31 AM 04-27-11
作者: kin~kin:
入D90入門好d 如果多用FX鏡 D700入門好d
加賀KAGA 08:56 PM 04-27-11
作者: ZERO NEKO:
入D90入門好d 如果多用FX鏡 D700入門好d
如果FX, DX鏡都有咁應該點去選擇???
OldCake 08:43 AM 04-28-11
作者: kin~kin:
入門愚見ok......相機有新買新
OldCake 08:43 AM 04-28-11
作者: 加賀KAGA:
D7000 + D3s......
beagleflash 09:31 AM 04-28-11
我依家仲用緊D60,有兩支DX,一支50 1.4。
都想換機不過銀根短絀,出D5100係唔係都可以呢?
Paptimus 09:59 AM 04-28-11
作者: OldCake:
D7000 + D3s......
D300S + D3S
ZERO NEKO 04:51 PM 04-28-11
作者: 加賀KAGA:
你都低低x 緊係買FX機la 有crop mode ma
嘿哈兒 07:44 PM 04-28-11
作者: beagleflash:
N機唔熟...
不過如果你覺得D60 唔夠用,而又覺得D5100可以應付到咪換囉..
但如果為換而換就唔好換啦....儲錢買部勁機好過啦
antony chan 10:23 PM 04-28-11
買玻璃吧D60都叫夠用啦...

話時話,你地幾時拎D月曆...
beagleflash 08:23 PM 04-29-11
作者: antony chan:

我攞左啦,唔該晒先。
HI_Ricky 10:23 PM 04-29-11
作者: antony chan:

我 部D60都好好用 :P 不過都上左年紀啦....行得算係咁law....
beagleflash 10:49 PM 04-30-11
作者: HI_Ricky:
我 部D60都好好用 :P 不過都上左年紀啦....行得算係咁law....
無記錯,我都用左3年。
見D5100有得擰,真係會幾方便。
而且新機啲雜訊處理都好啲啦(應該)。
HI_Ricky 01:33 AM 05-01-11
無記錯,我都用左3年。
見D5100有得擰,真係會幾方便。
而且新機啲雜訊處理都好啲啦(應該)。
我部D60 老過你部D60 成倍有多 ,而且血統都唔同
小白熊 06:13 PM 05-04-11
有無人用過? 幾有興趣
http://www.eye.fi/products/prox2
HI_Ricky 06:16 PM 05-06-11
作者: 小白熊:
有無人用過? 幾有興趣
http://www.eye.fi/products/prox2
非常好用
真.朱皮 11:59 PM 05-06-11
我想問...
由田果個展 M眼咪有份呀? 有無BROTHER睇左?
豆腐多 12:50 AM 05-07-11

加入罪犯滔天既大家庭
a560 kit set
加賀KAGA 06:33 AM 05-07-11
作者: 真.朱皮:
我想問...
由田果個展 M眼咪有份呀? 有無BROTHER睇左?
佢有份架....我可能今晚去睇
真.朱皮 10:19 AM 05-07-11
謝加賀
我應該下多個星期去
C.Ryo 11:02 PM 05-09-11

入咗罪犯滔天之坑大半年, 機鏡成像等都幾合心意, 不過自已攝力還是不足呢
ビスケット 11:31 PM 05-13-11
D90的毀滅
riceking 02:13 PM 05-19-11

Paptimus 02:18 PM 05-19-11
作者: riceking:
last果下手榴彈
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面