Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
12號四分衛 04:09 PM 06-19-17
作者: Gundam MK-2:
果然真係war左幾版(堅無睇)
其實個spec真係好其次,隻game又唔係鬼佬d AAA巨作,機能問題並非不能解決啦
出唔出結果都係商業策略,有得賺就自然會出
同埋我諗正路來說
PS4/XB1/PC,依家幾乎係Standard,如果唔係Exclusive基本上都係 寫一隻遇出3部機
Switch,就算都係用Unreal Engine 4寫,機能無問題,照計都要做多少少野就佢,一開始無預佢份真係唔出奇
Gundam MK-2 04:13 PM 06-19-17
作者: 強化人間ですの~★:
多圖,原作比較

係咪應該重睇漫畫一次
還原度高得有d過份
天恨情 04:14 PM 06-19-17
話一定出唔到果個叫D話可能會出到希望有得出既人唔好講到咁死
話SWITCH機能一定唔夠果個嘲諷D話一隻三廠GAME唔代表到D咩既人好了解部機
係我中文差定點

BTW
依家講到咁又唔知佢出唔出
都唔知買唔買PS4版好
天恨情 04:15 PM 06-19-17
作者: 12號四分衛:
同埋我諗正路來說
PS4/XB1/PC,依家幾乎係Standard,如果唔係Exclusive基本上都係 寫一隻遇出3部機
Switch,就算都係用Unreal Engine 4寫,機能無問題,照計都要做多少少野就佢,一開始無預佢份真係唔出奇
最初計劃冇預SWITCH係好合理
依家SWITCH突然爆出
三廠要插手都要D時間
不過講野記得唔好講到咁死
要講一定
lunn 04:19 PM 06-19-17
作者: 天恨情:
最初計劃冇預SWITCH係好合理
依家SWITCH突然爆出
三廠要插手都要D時間
不過講野記得唔好講到咁死
要講一定
講真,到真係出左NS版,要嘈既人一樣會話NS依樣比唔上PS4,果樣比唔上XBOX ONE X
有D人根本就係有心唱淡同踩NS,其實真係唔好/駛太認真對待依D人
天恨情 04:24 PM 06-19-17
作者: rinxlun:
講真,到真係出左NS版,要嘈既人一樣會話NS依樣比唔上PS4,果樣比唔上XBOX ONE X
有D人根本就係有心唱淡同踩NS,其實真係唔好/駛太認真對待依D人
製作人答其實好曖昧
出唔出SWITCH版就未知之數
其實我相信一機雙打係有一定吸引力既
而且起碼佢話唔係機能問題
我就會相信D專業既
就算佢最後真係冇出我都唔會歸咎機能問題
lunn 04:28 PM 06-19-17
製作人答其實好曖昧
出唔出SWITCH版就未知之數
其實我相信一機雙打係有一定吸引力既
而且起碼佢話唔係機能問題
我就會相信D專業既
就算佢最後真係冇出我都唔會歸咎機能問題
係呀,唔好計個Joy con太細,有D人硬會話出唔到招
但拎出街同朋友可以咁樣雙打,的確係幾方便
lunn 04:29 PM 06-19-17
果然真係war左幾版(堅無睇)
其實個spec真係好其次,隻game又唔係鬼佬d AAA巨作,機能問題並非不能解決啦
出唔出結果都係商業策略,有得賺就自然會出

所以同意神人,真係拗黎無意思
近排真係好多依類野
FB就見好多人為隻MHW度嘈
估唔到連依隻龍珠都會有人嘈
Thaws 04:30 PM 06-19-17
assist call悟飯出黎o個下對空龜波推爆斯路竟然無cap出黎?

菲利down起上超必被收皮技又無cap
強化人間ですの~★ 04:30 PM 06-19-17
講真,其實最可以滿足機能同出街同朋友打兩個條件既係

出街機
Rance 04:31 PM 06-19-17

出街機
放O係酒吧?
Thaws 04:34 PM 06-19-17

出街機
由手機版發出

赤兵尉SETH 04:48 PM 06-19-17
作者: rinxlun:
近排真係好多依類野
FB就見好多人為隻MHW度嘈
估唔到連依隻龍珠都會有人嘈
唔係依隻先過MHW咩?
lunn 04:49 PM 06-19-17
作者: 赤兵尉SETH:
唔係依隻先過MHW咩?
分唔到喇
Dyhalt Rushifar 04:55 PM 06-19-17

出街機
同意,不過大概真係出,香港都九成冇吧。
鈴蘭 04:57 PM 06-19-17
流石Arc Sys
再現率無得彈

果然用左好多超武鬥傳動作 特別係斯路一睇就知
鈴蘭 05:01 PM 06-19-17
係咪應該重睇漫畫一次
還原度高得有d過份
其實你囉番隻北斗出黎睇
你可以一樣幾乎全部招都搵番果一格咁濟......所以我幾頁前已經講,Arc Sys做既話重現度一定極高b
鈴蘭 05:02 PM 06-19-17
作者: Dyhalt Rushifar:
同意,不過大概真係出,香港都九成冇吧。
出唔出街機後果都係同一個架啦
不如睇下呢個Thread出聲既最後有幾多個人我地係game lobby會見到好過啦
Dyhalt Rushifar 05:13 PM 06-19-17
作者: 鈴蘭:
不如睇下呢個Thread出聲既最後有幾多個人我地係game lobby會見到好過啦
其實在下大概都係唔出現喺LOBBY既其中一人
赤兵尉SETH 05:29 PM 06-19-17
講原作重現度諗起CC2隻jojo
Thaws 05:35 PM 06-19-17
作者: 鈴蘭:
出後半年好D
買係有買, 9成放左係度封塵...(望去座格GAME積山...
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 05:38 PM 06-19-17
作者: 赤兵尉SETH:
講原作重現度諗起CC2隻jojo
唔講平衡,單論ARCSYS認真做既格GAME,點都爽過CC2既9倍。
MultiPASS 06:15 PM 06-19-17
話一定出唔到果個叫D話可能會出到希望有得出既人唔好講到咁死
話SWITCH機能一定唔夠果個嘲諷D話一隻三廠GAME唔代表到D咩既人好了解部機
係我中文差定點

BTW
依家講到咁又唔知佢出唔出
都唔知買唔買PS4版好
有PS4又鍾意龍珠2D格鬥應該要買,因為睇動畫式戰鬥推上4K係一種視覺享受!
日後推NS版如果有得Local對戰的話我會照入多隻!
赤兵尉SETH 10:42 PM 06-20-17

neo2046 05:37 PM 06-22-17

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面