Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-11-18, 12:45 PM   #126
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
換主角定主角威能就睇下回,不過睇來班駕駛係消耗品無誤……
今回感覺,你條仔俾人搶左啦~你條女俾人搶左啦~

舊 02-11-18, 12:58 PM   #127
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
這是突變中....只要變成全身藍血就是完全體了......?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 06:23 PM   #128
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
在想廣能適應02
可能關02親過廣事
根本係02選個自己鐘意既男人出來然後特化佢
而苺都親過廣唔知會不會一個傳一個

不過02既血好像都是紅色
點解廣個心反而變左藍色
叫龍係藍血
令人十分期待
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 06:39 PM   #129
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
暫時A1文戲好睇過Trigger武戲好多
下集Trigger武戲唔知點
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 02:41 AM   #130
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
套野D文戲勁到位

集集LAST句斷白加埋音樂真係好有味道

再加埋D表情作畫夠精細

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 11:13 PM   #131
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 08:45 AM   #132
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
HERO會唔會破3次玩完~
個心臟位寄生咁...等換血成功?
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 11:01 PM   #133
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
TVアニメ「ダーリン・イン・ザ・フランキス」第6話次回予告
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 08:57 AM   #134
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
堆插爆flag o既量產型竟然無事

舊 02-18-18, 10:34 AM   #135
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
愛是永恆當所愛是妳
雖然似Eva, 但今集打得夠燃
似乎其他上位hunter開始出現

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 11:35 AM   #136
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔知點解我覺得量產機好睇D
突破三次轉生成半叫龍的一員?

舊 02-18-18, 11:40 AM   #137
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖然很王道,但熱血的就是熱血!!

廣真是這兒完結也許會滿足,但留下的02又如何呢?這樣做就是自私了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 10:37 PM   #138
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
已經完全代入15去睇
一睇路一路心諗你對奸夫淫婦

引用:
作者: 尼路 查看文章
唔知點解我覺得量產機好睇D
突破三次轉生成半叫龍的一員?
主角果邊亂咁打又冇默契
路人量產型果邊打得專業好多
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 11:08 PM   #139
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
上集先話大量敵人出沒....今集同我可以5隻量產遂隻插?!?!?!?!?對面唔乘機包圍番轉頭?????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 11:38 PM   #140
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
做咩量產隊長部野無En個控制中心無提示? 佢地坐著食花生Only?

廣哥覺醒使Giga Drill Break

話說部野都幾硬下定個鎚太軟
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 08:49 AM   #141
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
應該話明明部部機材質應該都差唔多
主角機應該都只係成個骨架同OS都單純係用黎比02發揮咁解

所以依套野D蘿白好明顯同機動武鬥傳一樣係睇個駕駛員本體戰鬥力有幾強去增加基礎值(誤

你睇依家D隊友(笑)仲係要幾個人圍毆先做得瓜一隻雜魚

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 09:31 AM   #142
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
係大量敵人出現竟然可以逐一擊破
明明甘大隻,量產竟然仲放針想鬥大力
無en果下真係o咀,甘高指揮但欠能源管理
02暴走好有EVA feel
主角插哂旗,出哂青根,仲話黃血球超哂標,突然無哂,唔該比返個合理少少既解釋,唔好下集完全當無發生過
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 01:07 PM   #143
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
016個變異似係個強化過程?之前d駕駛員無個挨得住,016有主角威能得咗
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 02:34 PM   #144
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
小量機對多數都仲用團攻打法係咩一回事orz
正常唔係放晒對面過防線就係被圍攻
廣個特變應該之後會有解釋既
咁都唔是但解釋下都幾難接受咩事
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 03:32 PM   #145
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我當對方d雜魚低智能淨係識向食物(能源)前進
你唔攪佢佢唔理你好了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 03:43 PM   #146
細路翔
The One

今集唔係就有演左班豬隊友係度流攤裝B然後堆雜魚基本上靠主角兩公婆清晒?

一下普攻已經死十隻以上,百幾隻一陣間就打完啦

英國說大家抱團死
舊 02-19-18, 05:42 PM   #147
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
成十部機得
早見機係炮擊型

但最後都要打埋身圍毆

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 07:29 PM   #148
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
https://mantan-web.jp/article/201802...00025000c.html

第一部是1-6話,第二部是下集開始,應是會正式解開02,世界觀和叫龍的迷

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-18, 05:36 PM   #149
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
點解男主同02合作駕駛會生瘤, 男主個同學(前幾集)就只係周身傷, 係咪未解釋?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-18, 06:23 PM   #150
細路翔
The One

引用:
作者: ahleung 查看文章
點解男主同02合作駕駛會生瘤, 男主個同學(前幾集)就只係周身傷, 係咪未解釋?
上集個大姐咪講左其他人拍完02係直接被榨光,016拍完02係調返吸收左唔知乜野黃血球突變先會生花柳

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DC] Trigger Heart Exelica neo2046 電視遊戲討論版 50 07-05-23 06:15 PM
[問題] Why Chrono Trigger(SFC) ttchan111 電視遊戲討論版 8 02-28-08 11:15 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #11 題目: 「天與地」 (2006.04.01-2006.04.24) Winner: 奸詐餅 KKH 照相館 46 04-25-06 11:03 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM
我想問darling 套動畫出左幾集的 心影 H-GAMEの部屋 17 05-12-03 04:53 PM

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版