Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
額倆羅 11:52 AM 08-28-17
作者: MultiPASS:
笨大終於响自家網頁confirm Tales of 系列,
以往績去估應該係Tales of Berseria直port加DLC
睇下今年TGS有冇新消息。

http://bandainamcoent.co.jp/cs_suppo...p?div=2&par=45
笨大係想翻炒, 唔該出Mr. Driller啦!
呢隻同老婆玩, 一流
fortel 01:30 PM 08-28-17
琴日終於買左個PRO制

不過個十字制怪怪地,成日禁↑ ↓都會變左← →

我已經唔係禁邊位,佢都係咁....有無師兄都係咁? 定全部都係咁?

搞到我打MH成日講錯野

THZ
MultiPASS 03:25 PM 08-28-17
作者: 額倆羅:
呢隻同老婆玩, 一流
以笨大依家出switch game嘅速度,預2018年或之後啦~
忍者 03:32 PM 08-28-17
作者: fortel:
琴日終於買左個PRO制

我已經唔係禁邊位,佢都係咁....有無師兄都係咁? 定全部都係咁?

搞到我打MH成日講錯野

THZ
個制本身就係咁
打tetris用joycon係會好D

我等緊個PS3/4->NS轉插,大制可用
fortel 03:55 PM 08-28-17
作者: 忍者:
個制本身就係咁
打tetris用joycon係會好D

我等緊個PS3/4->NS轉插,大制可用
打splatoon 都無咁明顯....mh真係好明顯...

唔怪得default 要set十字做出技
赤武神 08:33 PM 08-28-17
琴日終於買左個PRO制

搞到我打MH成日講錯野

THZ
不是全部都係咁,至少我果個唔係~~
你可以試下去換掣,如果問題嚴重
fortel 09:23 AM 08-29-17
作者: 赤武神:
不是全部都係咁,至少我果個唔係~~
你可以試下去換掣,如果問題嚴重
THZ,不過呢排好忙要上去都真係D難度
阿聰 10:46 AM 08-29-17
作者: 12號四分衛:
我耐唔耐開機見個battery level係95%
似係依家電腦電話,差夠100%就會停差的做法
一定停叉……因為DOCK MODE預你係長玩,
滿咗電冇可能再繼續叉落去,否則好快打柴。
12號四分衛 11:33 AM 08-29-17
THZ,不過呢排好忙要上去都真係D難度
首先,你要打通電話book到維修

(我個次打左20次+ 等左兩星期先有timeslot)
mrk 07:34 PM 08-29-17
作者: 額倆羅:
呢隻同老婆玩, 一流
我都一定入!(講起Mr. Driller都好耐冇出新作or番炒作)
leungky1 10:21 PM 08-29-17
Nindies Summer Showcase 直播
31/8淩晨

英國精華集合

11281984 12:44 AM 08-30-17
入左美版AC之後~
去左睇資訊個版,好亂,又日又英,仲要冇得DEL
ROCAS 02:35 AM 08-30-17
作者: 11281984:
入左美版AC之後~
我都想知....del埋acc都仲o係度...
忍者 08:56 AM 08-30-17
買左個PS3/4->NS adaptor

試左一陣幾正
係開個下麻煩少少
終於可以用返大制打街霸...但係打左幾場都係lag到爆
忍者 12:51 PM 08-30-17
入左美版AC之後~
咁麻煩?
我想買overcook喎
11281984 01:17 PM 08-30-17
咁麻煩?
我就係買完overcook就咁
leungky1 01:23 PM 08-30-17
咁麻煩?
佢講緊NEWS, 唔係Eshop
八仙果 02:21 PM 08-30-17
入左美版AC之後~
作者: ROCAS:
我都想知....del埋acc都仲o係度...
news 可以按遊戲 set 是否顯示。
11281984 03:16 PM 08-30-17
作者: 八仙果:
news 可以按遊戲 set 是否顯示。
唔明
姐係有得del?
八仙果 05:51 PM 08-30-17
唔明
姐係有得del?
其實大家係咪講緊呢樣嘢?
定我理解錯?

https://www.imore.com/get-updates-ga...intendo-switch
leungky1 05:59 PM 08-30-17
作者: 八仙果:
其實大家係咪講緊呢樣嘢?
定我理解錯?

https://www.imore.com/get-updates-ga...intendo-switch
應該係講緊點都郁唔到嘅老任新聞頻道
即係每週Download Top 10,新遊戲,每月回顧,Free Demo同特價消息嗰啲......
由手機版發出
信長 06:12 PM 08-30-17
system settings>最底system > 最底 channel
可follow /unfollow
11281984 06:52 PM 08-30-17
想講係~unfollow左,舊個D都係DEL唔到
信長 12:55 AM 08-31-17
indie showcase 快開始
信長 01:21 AM 08-31-17
No More Heroes: Travis Strikes Again
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面