Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-15-12, 07:04 PM   #76
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: CCHander 查看文章
我反而真係驚搶返我搶佢架車 , 我走都走唔切
拖行佢N米就得
引用:
作者: Z13 查看文章
係咩人都可以嘅
引用:
作者: whassupbun 查看文章
極危險
哩D玩法,如果傳媒收到風,第日香港有D咩殺警犯呀強奸犯呀,又賴落隻game度
我以前玩PS2嘅True Crime 2嗰陣試過搜到D女身上有料到,之後反鎖佢喺地下

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 08:20 PM   #77
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
阿嬸: 死咸濕佬撞埋來做咩丫

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:06 PM   #78
子貓物語
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
玩到好暈

有無得固定視點移動架,行路行左行右畫面跟住係咁fing,頭都暈

開車又無得微方向移動...

顯示O 但係要按X ,相反顯示X 但正確係要按O
子貓物語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:51 PM   #79
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

我聽到~
on X狗~食X周~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:52 PM   #80
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003

搵名都有排玩 b

舊 08-15-12, 10:04 PM   #81
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
和尚打到107........ 都無特別野
我打到廿幾個已經悶到忍唔住離場, 其實主要作用都係升Lv啫, 三個三角形加滿就走得
不過點解你可以打到107個咁勁? 我主動打佢地個個都識接招還拖, 迫住我只可以等counter, 等得耐都悶啦, 廿幾個已經係我耐性既極限 定係你有方法可以主動打佢而佢又唔可以還手?

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:08 PM   #82
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
搶左架著西裝既司機揸既密斗貨車~

突然佢想上前搶返架車時講~

著西裝的貨車司機: (粗口)、搶我架車~夠膽既話落車同我隻揪

之後落車即刻打到佢訓係度~

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:11 PM   #83
Suda

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
搶左架著西裝既司機揸既密斗貨車~

突然佢想上前搶返架車時講~

著西裝的貨車司機: (粗口)、搶我架車~夠膽既話落車同我隻揪

之後落車即刻打到佢訓係度~
你個隻咪好,我搶完幾個人都係拍拍屎忽就走左去,我仲停低等佢來搶返

Nintendo3DS
舊 08-15-12, 10:15 PM   #84
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有冇人聽到把鬼婆聲講廣東話, 笑到我

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:16 PM   #85
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: Suda 查看文章
你個隻咪好,我搶完幾個人都係拍拍屎忽就走左去,我仲停低等佢來搶返
近年來真係得呢隻game真係一路玩一路大笑

同埋減晒壓

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:37 PM   #86
CCHander
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
我都未用到,不過你睇地圖會多左三個金色警章Event,我琴晚做左一個,係著住SWAT衫坐住SWAT車做,唔知會唔會係要完成晒三個先unlock到D裝備?

依家OX調轉問題仲未解決,一比D大舊佬攬攬我就吔蕉,死親都係死喺佢地手上,唉,仲未programme到個腦見到O要按X
我係地圖只係見到得一個金色警章Event , 叫做High Speed
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 10:53 PM   #87
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
我都未用到,不過你睇地圖會多左三個金色警章Event,我琴晚做左一個,係著住SWAT衫坐住SWAT車做,唔知會唔會係要完成晒三個先unlock到D裝備?

依家OX調轉問題仲未解決,一比D大舊佬攬攬我就吔蕉,死親都係死喺佢地手上,唉,仲未programme到個腦見到O要按X
仲有跳車嗰段都係調轉啲制
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:02 PM   #88
Suda

肥佬點打?成日俾佢捉住連技死

Nintendo3DS
舊 08-15-12, 11:05 PM   #89
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:

藍箱要溝邊條女/完成咩任務先會喺地圖顯示位置出黎? Health shrines同翡翠雕像我都知要溝邊個,但藍箱同閉路電視我仲未知
原來要溝女先有顯示?請問係咪任務其中一個就識到啲女?
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:11 PM   #90
whassupbun

引用:
作者: pakchi70 查看文章
原來要溝女先有顯示?請問係咪任務其中一個就識到啲女?
我頭POST加左少少資料, 喺度再講, 做主線任務會遇到Amanda, 之後用手機 > Contact > Amanda, 約佢出黎, 拍完拖就會顯示health shrine位置; 翡翠玉像都係一樣, 做任務會識到Tiffany, 之後又係約佢出黎就會顯示jade statues位置; 閉路電視我都岩岩搞掂了, 都係一樣玩主線任務就會遇到條女; 如此類推我諗locker都係咁

舊 08-15-12, 11:12 PM   #91
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
隻GAME 咁多粗口,訓練大家EQ 忍忍手,其實係EQ 教學的一種

另,讚一讚張狗狗頭POST 圖,好可愛AND 睇得出是 PS 過自制的

頭先行過好景見唔到黑膠袋,聽日再係屋企左近搵搵。

近排炒到飛起?
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:18 PM   #92
whassupbun

引用:
作者: Dave 查看文章
頭先行過好景見唔到黑膠袋,聽日再係屋企左近搵搵。

近排炒到飛起?
你睇出面個主POST, 有人報價炒到六百幾都有, 根本已經完全失控, 想買黑袋版真係祝你好運啦
好老實黑袋版D DLC完全係可有可無, D服裝又唔係特別靚, 其他濕碎野又唔係特別有用, 如果你聽日只係見到普通版/歐版, 又唔係炒價既, 真係好想玩咪買囉, 我覺得唔洗特登買黑袋版

舊 08-15-12, 11:20 PM   #93
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
引用:
你睇出面個主POST, 有人報價炒到六百幾都有, 根本已經完全失控, 想買黑袋版真係祝你好運啦
好老實黑袋版D DLC完全係可有可無, D服裝又唔係特別靚, 其他濕碎野又唔係特別有用, 如果你聽日只係見到普通版/歐版, 又唔係炒價既, 真係好想玩咪買囉, 我覺得唔洗特登買黑袋版
此風不可長

不過其實GAME SHOP 賺唔多,一次半次有D 肉食下咪算,心急人都是肯比錢的。

聽日出街望下先,其實咩版我都冇咩所為,

當然如果有黑版的話緊係黑,但炒到咁都係算數
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:23 PM   #94
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
錯制問題係咪未有方法解決????????????

舊 08-15-12, 11:29 PM   #95
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
我打到廿幾個已經悶到忍唔住離場, 其實主要作用都係升Lv啫, 三個三角形加滿就走得
不過點解你可以打到107個咁勁? 我主動打佢地個個都識接招還拖, 迫住我只可以等counter, 等得耐都悶啦, 廿幾個已經係我耐性既極限 定係你有方法可以主動打佢而佢又唔可以還手?
我過到100冇料到就算狂O捉佢撞個查查就得
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 11:56 PM   #96
ben_fung924
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
想問點分顏色主線同支線?

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 12:18 AM   #97
Alphaaldo

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
引用:
作者: ben_fung924 查看文章
想問點分顏色主線同支線?
綠色係古惑仔線,藍色係警察線兩個都係主線係用警徽圖案. 其他的都係支線

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 01:00 AM   #98
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
著衫著到lady killer clothing set
其實係咪冇特別?

d女女約完一次就冇下文
sad

舊 08-16-12, 01:10 AM   #99
CCHander

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: W!LL 查看文章
有冇人聽到把鬼婆聲講廣東話, 笑到我
你係唔係上山頂睇景個時遇到嫁?我上山頂睇夜景個時見到個鬼婆係到講中文 , 之後就郁佢
引用:
作者: VICT 查看文章
著衫著到lady killer clothing set
其實係咪冇特別?

d女女約完一次就冇下文
sad
一次都無約過

此篇文章於 08-16-12 01:24 AM 被 CCHander 編輯。
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-12, 01:55 AM   #100
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: seraph 查看文章
錯制問題係咪未有方法解決????????????
希望快D解決呢個問題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
[GALLERY] Celebrities and their Dogs KKH 照相館 0 07-19-06 11:26 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM

現在的時間是 04:38 AM

手機版 | APP版