Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
lunn 03:49 PM 02-02-17
可能好多人都刷緊首抽,Download data不停出error咁
佐藤成樹 03:56 PM 02-02-17
係咪一定有隻5星?

三抽,5星神龍王女,4星暗夜王國執事,3星藍毛義勇兵....

跟手抽多野,覺醒多尼(農夫個仔)....
wang2009hk 03:56 PM 02-02-17
這次首發角色不看性能純角色來說..

ルキナ和亞克比較喜歡._.|
wang2009hk 03:57 PM 02-02-17
作者: 佐藤成樹:
係咪一定有隻5星?

三抽,5星神龍王女,4星暗夜王國執事,3星藍毛義勇兵....
人品..

4抽
4星X2
3星X2
mouseccy 03:57 PM 02-02-17
作者: rinxlun:
可能好多人都刷緊首抽,Download data不停出error咁
老任都幾恐怖, 隻GAME首先4XMB, 之後有個8XMB既DATA包, 完左教學一個2XXMB既DATA包
lunn 03:59 PM 02-02-17
我連第一次都未刷到…
hitachi 04:01 PM 02-02-17
做英國人好順利抽左次,做日本人就error
angelsky 04:03 PM 02-02-17
人品考驗,抽極都係三星
mouseccy 04:04 PM 02-02-17
咁鬼難入, 都唔知刷唔刷好
定後等多幾日先開始玩
okabe 04:07 PM 02-02-17
作者: 佐藤成樹:
係咪一定有隻5星?

你國家選左歐洲?
不過聽聞3星都可升5星能力一樣
mouseccy 04:11 PM 02-02-17
有D後悔掠左美國英文
佢D英文真係純發音
angelsky 04:12 PM 02-02-17
Friends code: 3791634308 歡迎加我
wang2009hk 04:14 PM 02-02-17
作者: okabe:
你國家選左歐洲?
之前官方是說
3星升到5星能力基本上都差不多

同一人物
5星

4星養到5星最終能力都差不多

下載一直ERROR..
小光 04:15 PM 02-02-17
你國家選左歐洲?
我暫時發現到
5星PICKUP在4星LIST沒有
普通5星在4星LIST全部都有

所以5星PICKUP先係真5星?
佐藤成樹 04:16 PM 02-02-17
lv20有得覺醒,抽到重複有得界限突破.

有老任acc好似有著數,有特別任務打?

係戰鬥版圖,可以課金復活,全員回血,發動奧義....

起初可以用一粒彩珠買exp加20%
佐藤成樹 04:18 PM 02-02-17
你國家選左歐洲?
日本.....
lunn 04:20 PM 02-02-17
中左隻5星騎,同4星盜賊…玩住先…
wang2009hk 04:27 PM 02-02-17
等等..

這遊戲抽時點進去就決定好邊5隻武器/職種..??

5隻沒有一隻是劍的不就不會出...
lunn 04:30 PM 02-02-17
作者: wang2009hk:
等等..

這遊戲抽時點進去就決定好邊5隻武器/職種..??

5隻沒有一隻是劍的不就不會出...
應該係………………
b_boy 05:00 PM 02-02-17
引繼個任天堂ACC要日本?
但我個ACC轉唔到去日本
柚原このみ 05:03 PM 02-02-17
首抽完,成隻GAME最花心思應該係出五星角演出
Eking 05:07 PM 02-02-17
五抽只中一個5星.....好過冇
wang2009hk 05:14 PM 02-02-17
作者: b_boy:
引繼個任天堂ACC要日本?
但我個ACC轉唔到去日本
那個應該是任天堂AC
大破人間 05:26 PM 02-02-17
作者: 小光:
我暫時發現到
5星PICKUP在4星LIST沒有
普通5星在4星LIST全部都有

所以5星PICKUP先係真5星?
好似唔一定.
神龍王女. 露基娜. 王子, 聖王軍師. 獅子, 嘉美娜係5星PICKUP, 但三四星都搵到佢地

我睇左兩三次係三四星搵唔到既5星PICKUP好似得神弓同草原公女(不排除係1, 2星升上去?)
拉辛斯基 05:35 PM 02-02-17
好耐無玩過火紋 我記得以前有命中率架? 隻GAME好似無既
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面