Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-09, 08:33 PM   #1
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
美軍宣佈新一代軍訓遊戲America's Army 3

America's Army 3
http://www.aa3.americasarmy.com/

美軍宣佈新一代軍訓遊戲《美國陸軍3》
驅動之家[原創] 作者:晨風 編輯:Zzyq 2009-01-22 17:53:55 16633 人閱讀 [投遞]

美國軍方在《美國陸軍》這款遊戲獲得成功之後,便以此為基礎成立了軍方專屬的遊戲開發公司。日前美國軍方於對外宣佈將會推出第三部軍事訓練遊戲《美國陸軍3》(America's Army 3),這將會是美國軍方系列射擊訓練遊戲之一,該遊戲預計將會在今年晚些時候正式推出。

《美國陸軍3》只有PC版,與美軍之前推出的相關遊戲一樣,這款遊戲同樣也是免費下載以及免費試玩,不過其中肯定有部分遊戲將不會讓外界玩家接觸。

《美國陸軍3》仿真度極高,並將會繼續把重點放在教導玩家掌握真實戰場上的軍事準則以及美國軍方多年總結的軍事實踐經驗,在遊戲中如果玩家想要贏得勝利就必須與一同參與訓練的夥伴進行溝通以及攜同合作。

《美國陸軍3》使用的將會是Unreal Engine 3引擎開發,遊戲將會為玩家們帶來更加出色的遊戲表現。另外《美國陸軍3》同樣也會設立激勵系統,從而讓玩家獲得特殊的成就感。
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 08:40 PM   #2
鶴 知秋
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
UE3引擎既AA
期待
鶴 知秋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 09:01 PM   #3
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
當年隻game威水到6點半新聞都幫佢賣廣告,一直都好好奇呢隻game有幾多o野係真

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 09:26 PM   #4
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
係我玩過之後果d..
好頹既 =口=

舊 02-02-09, 10:42 PM   #5
中出飛
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
PSN  IDVIPCHUNG
市場唔同吧 , 美國其中一個徵兵技倆泥ga , 唔好玩d , 邊吸引倒d 後生仔當兵
中出飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 11:07 PM   #6
babish
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2006
初初都覺得佢講到好大,不過玩落又唔覺有咩特別
睇下黎緊e隻會唔會有d咩特別d既野

反而我最記得係隻game(好似係第1集)要兼職回血要考medic試,等佢講左>20min野,答岩埋份試卷,之後玩野跳左上隔黎個人既頭上面,即刻俾教官npc鬧+重新等佢講多次野先可以考多次試,超無奈
babish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-09, 01:33 AM   #7
jerrychf
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: babish 查看文章
初初都覺得佢講到好大,不過玩落又唔覺有咩特別
睇下黎緊e隻會唔會有d咩特別d既野

反而我最記得係隻game(好似係第1集)要兼職回血要考medic試,等佢講左>20min野,答岩埋份試卷,之後玩野跳左上隔黎個人既頭上面,即刻俾教官npc鬧+重新等佢講多次野先可以考多次試,超無奈
我都係 XXD

不過真係 d 戰鬥既掌握好鬼難...成日都唔知係邊度比人射死,完全唔同 CS 個 d 囉住槍就亂打既 game 一樣
jerrychf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-09, 03:53 AM   #8
鶴 知秋
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
隻Game易死到嘔電...

訓練玩最後SF個E&E(好似系)
玩到勁多次..
鶴 知秋 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版