Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Dangerous-boy 11:49 PM 03-16-16

http://www.superhero-year.com/

出完1號出亞馬遜
鳳熾魂 08:43 AM 03-17-16
可唔可以每個昭和都做番套
昭和我想睇番除左睇spirit真係無咩可以睇番
fami~yan 09:52 AM 03-17-16
作者: 鳳熾魂:
可唔可以每個昭和都做番套
昭和我想睇番除左睇spirit真係無咩可以睇番
但係出到肥1號咁...我不感興趣...
魔璃 09:55 AM 03-17-16
可唔可以繼續拍真
鳳熾魂 12:13 PM 03-17-16
作者: fami~yan:
但係出到肥1號咁...我不感興趣...
咁本鄉猛肥到咁
pierrekwok 12:30 PM 03-17-16
作者: 鳳熾魂:
咁本鄉猛肥到咁
唔係咁多宮內洋
Jetlam 12:40 PM 03-17-16
東映又搵到新財路
之前d懷舊系列多數都唔掂,而家新1號亞馬遜已經冇咩期望
不過昭和拉打係本尊,只係為左睇角色既話應該冇咩可以失望
Dangerous-boy 12:09 AM 03-18-16

fami~yan 12:12 AM 03-18-16
係AMAZON播既AMAZON...
Jetlam 10:46 AM 03-18-16
編劇唔係果d伏到爆既地獄兄弟反而可以比多d期望
T.K. 01:05 PM 03-18-16
一人一臂環?
fortel 01:34 PM 03-18-16
紅色果隻唔錯

綠色果隻硬係要加D機械感好怪...

Jetlam 02:26 PM 03-18-16
亞馬遜每集預算係咪比較多?(望ghost

fami~yan 02:40 PM 03-18-16
作者: Jetlam:
亞馬遜每集預算係咪比較多?(望ghost

感覺良好(我不會說是因為武田玲奈的
T.K. 02:47 PM 03-18-16
兩個女角幾靚女
ComeLOLoh 08:53 PM 03-18-16
係咪幫Amazon JP賣廣告?
Dangerous-boy 11:02 PM 03-18-16
作者: T.K.:
一人一臂環?
好似只得綠色有

唔係用臂環變身,轉了用腰帶,叫亞瑪遜又無力、細細聲
ComeLOLoh 03:55 PM 03-20-16
會賣Amazon腰帶:
http://www.famitsu.com/news/201603/18101724.html
鳳熾魂 04:16 PM 03-20-16
作者: ComeLOLoh:
會賣Amazon腰帶:
http://www.famitsu.com/news/201603/18101724.html
係唔知香港開唔開
ALEX CHOW 02:30 AM 03-28-16

Dangerous-boy 07:34 PM 03-28-16
今年咁慳皮,只得獸王鷹一個過嚟玩

上星期還要按15吓才能出超必,今個星期在獸王那邊只須按1吓便出到了!
鳳熾魂 08:27 AM 03-30-16
作者: Dangerous-boy:
今年咁慳皮,只得獸王鷹一個過嚟玩

上星期還要按15吓才能出超必,今個星期在獸王那邊只須按1吓便出到了!
今集最攪笑隻怪人係咁叫人加入修卡
幾時開始出番呢D?
ALEX CHOW 09:01 PM 04-03-16

仮面ライダーゴースト 闘魂フーディーニ魂

三騎共鬥

Jetlam 11:46 PM 04-03-16
睇左amazons
因為係46分鐘日劇,所以演出上都慢慢黎?
18分半鐘開始女主角行番屋企真係睇佢行半分鐘
Sito 01:05 PM 04-04-16
ghost的劇情進展咪一樣咁慢,話去救誠哥講左兩集都未去
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後

返回主題版面