Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-11-12, 09:37 AM   #76
言吾矢口
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
無事戰隊首歌真係改左
但中間好似跳左一小段
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:05 AM   #77
pokewing
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
一早預左港版OP氣勢會差D
但係洗唔洗Flat到咁呀
pokewing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:09 PM   #78
千野新一

註冊日期: Jun 2002
http://www.youtube.com/watch?v=1_96VjOMCpM

林峰唱....!? 無左段....隻歌慢左~..唔知唱緊咩..

舊 03-11-12, 10:34 PM   #79
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 千野新一 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=1_96VjOMCpM

林峰唱....!? 無左段....隻歌慢左~..唔知唱緊咩..
歌詞唔押韻,唱嗰個又走音,怪上加怪

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 10:45 PM   #80
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:

引用:
作者: casio 查看文章
歌詞唔押韻,唱嗰個又走音,怪上加怪
決定冒會被人家當作小白的危險將這個follow給YOFFY同IMAJO還有大石,
看他們有什麼反應

另外就是作為PSYCHIC LOVER死忠的我可以大叫無記去死嗎

引用:
作者: 言吾矢口 查看文章
無事戰隊首歌真係改左
但中間好似跳左一小段
是跳了「一筆奏上 天下御免! 拍手の嵐 真打登場」那段沒錯

此篇文章於 03-11-12 11:03 PM 被 suger_ohkawa 編輯。
suger_ohkawa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:08 AM   #81
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:

唔係林峰把聲黎
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 02:41 AM   #82
我乜都無晒
無無亦無無

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code4399 0164 0224
今集特命巨大戰仍然保持水準
希望特命可以繼續帶多D enetron俾日本既朋友

舊 03-12-12, 09:06 AM   #83
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
聽完個中文op得一個感覺 .........

[少林足球] d歌詞邊個作架?
作到鬼五馬六
我呀, 一句都聽唔明白 ! [/少林足球]

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 11:13 AM   #84
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

今集特命收視大上升
雖然都系御三家最低0個個, 但系系由3.2%升到5%

繼續努力

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-12-12, 12:50 PM   #85
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 魔璃 查看文章
聽完個中文op得一個感覺 .........

[少林足球] d歌詞邊個作架?
作到鬼五馬六
我呀, 一句都聽唔明白 ! [/少林足球]
藤林姨的作詞同YOFFY作的曲子還有大石的編曲就這樣被毁了

舊 03-12-12, 02:51 PM   #86
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 我乜都無晒 查看文章
今集特命巨大戰仍然保持水準
希望特命可以繼續帶多D enetron俾日本既朋友
幾時先有得睇佢地合體
第4人幾時出場??

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 06:04 PM   #87
我乜都無晒
無無亦無無

引用:
今集特命收視大上升
雖然都系御三家最低0個個, 但系系由3.2%升到5%

繼續努力
升到5%真係估唔到
撞正311仲以為收視只會偏軟

繼續努力

舊 03-12-12, 06:07 PM   #88
我乜都無晒
無無亦無無

引用:
作者: HONDA 查看文章
幾時先有得睇佢地合體
第4人幾時出場??
合體第6回有得睇, 未咁快
第4人未有消息, 估計都要到5/6月

舊 03-12-12, 10:15 PM   #89
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 我乜都無晒 查看文章
合體第6回有得睇, 未咁快
第4人未有消息, 估計都要到5/6月
第4,5人已有玩具訂單圖出左,睇個推出日期,
第4,5人應該都係差唔多5月尾6月係劇中出場

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 10:49 PM   #90
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
雖然故事風格走真實風,但係我真係好難相信醫院無後備能源,今日用電力網絡都有後備發電機,呢套的劇情懶先進竟然用電池?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 11:27 PM   #91
我乜都無晒
無無亦無無

引用:
作者: Sito 查看文章
雖然故事風格走真實風,但係我真係好難相信醫院無後備能源,今日用電力網絡都有後備發電機,呢套的劇情懶先進竟然用電池?
同意, 一套先進到有機械人既時代, 居然只會依賴電池做能源
連後備發電機都冇....
下下都要去基地, 咁基地被攻陷就玩完

舊 03-19-12, 01:58 PM   #92
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
0.05 秒

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-12, 06:25 PM   #93
我乜都無晒
無無亦無無

今回, 黑木司令

舊 03-20-12, 12:51 AM   #94
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
海賊對卡邦好好睇呀
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 01:40 AM   #95
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
假面騎士X超級戰隊介紹雜誌圖

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 11:13 AM   #96
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

果然一個精緻既駕駛倉系需要爆爛的 (合體準備flag - 笑)

今集收視4.5%, 仍然系最下位 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-20-12, 11:38 AM   #97
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
小林嬸俾我o地睇o下你會點爆後勁m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 08:49 AM   #98
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

竟然有cast
會唔會連海賊都有得亂入

拍打鬥好好笑

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-21-12, 07:46 PM   #99
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
竟然有cast
會唔會連海賊都有得亂入

拍打鬥好好笑
特搜紅又客串
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 08:15 PM   #100
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
居然伴番都會出場?!(荒木腳本的關係?)

還以為這作不會和正統戰隊拉上關係的……

可以期待會有海賊等其他戰隊客串嗎?

說起來原來pv2時已有一位似乎是冒險黃的小姐出場了

http://www.youtube.com/watch?v=bCmTDA5f-JM

此篇文章於 03-21-12 08:22 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 東映 戰隊系列討論區 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 1242 10-18-23 07:12 PM
[動畫] 東映ロボットガールズ 高級嘍囉 日本動漫畫討論版 0 07-10-11 11:48 AM
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 01:53 AM

手機版 | APP版