Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>日本Amazon遊戲送海外 ?! 業界生態大影響
maskrider 01:44 AM 03-10-16
作者: Rance:
Joystick得喎,四千幾YEN運費
PS4/PS3/PC対応】ファイティングコマンダー 呢隻手掣都得
PS4 DualShock 4 Crystal 唔得, edit: 3DS LL 都出到, 哈哈
Rance 01:49 AM 03-10-16
作者: maskrider:
PS4 DualShock 4 Crystal 唔得, edit: 3DS LL 都出到, 哈哈
但係買グレー・ブルー又得架喎
Peter Yu 02:17 AM 03-10-16
去玩亞睇doax3個價貴少少
但免運費.......
Kain 03:02 AM 03-10-16
見到PSV隻GUNDAM EXVS FORCE可以AMAZON正價入手真係開心
Reishin 09:09 AM 03-10-16
平時上去買開CD,而家買埋GAME真係不得了
學樓上話齋,都係貴街幾十蚊但送到門口,又唔使捕幾時開訂 / 截訂…
AhTin 09:20 AM 03-10-16
唔係隻隻都得,沙灘排球最強版就唔得了,價錢係一個問題
但香港買就發售日前一兩日有得玩,日本直送就發售日後一兩日先有得玩!
LWF 09:53 AM 03-10-16
有無師兄試買舊GAME得唔得??
Gundam MK-2 10:11 AM 03-10-16
手痕試左幾下,原來......唔止game,連CD(試左K-ON CD全集),漫畫雜誌(試左Gundam Ace)都一樣用到AmazonGlobal 海外配送
咁搞法,以後買冷門game或者香港無貨嘅野就平好多囉(唔駛俾多轉轉運費)
fami~yan 10:13 AM 03-10-16
未試過訂,想問下係咪買幾樣野係咪可以一單過咁計SHIP?
KUTAR# 10:18 AM 03-10-16
作者: fami~yan:
未試過訂,想問下係咪買幾樣野係咪可以一單過咁計SHIP?
可以
我剛夾了blu-ray一齊訂
fami~yan 10:24 AM 03-10-16
作者: KUTAR#:
可以
我剛夾了blu-ray一齊訂
正,有D值崩GAME 想入好耐!!
真十人€ 10:26 AM 03-10-16
最大影響應啲代購轉運網?
Gundam MK-2 10:29 AM 03-10-16
作者: 真十人€:
最大影響應啲代購轉運網?
我第一樣都係諗到呢樣
izumo 10:44 AM 03-10-16
作者: enishi:
而且送海外地址會自動退稅
WA 成件事好完美
買多幾隻搵人夾單,稅都cover得番shipping
KUTAR# 10:51 AM 03-10-16
作者: fami~yan:
正,有D值崩GAME 想入好耐!!
俾單你睇下, 正丫

2 点 IVE RADICAL ENSEMBLE OF 15th ANNIVERSARY [Blu-ray], I’ve
販売: Amazon.com Int'l Sales, Inc.

1 点 DARK SOULS III 【数量限定特典】「特製マップ&オリジナルサウンドトラック」付
販売: Amazon.com Int'l Sales, Inc.

1 点 蒼の彼方のフォーリズム 第1巻<初回生産限定版> [Blu-ray], 蒼の彼方のフォーリズム

1 点 スターオーシャン5 -Integrity and Faithlessness-初回生産特典『ヴァルキリープロファイル』『ヴァルキリープロファ/i>

夾埋其他野共8個item (大型本, BD等)
運費322円/ per item
抵丫
ouki 11:37 AM 03-10-16
作者: Gundam MK-2:
手痕試左幾下,原來......唔止game,連CD(試左K-ON CD全集),漫畫雜誌(試左Gundam Ace)都一樣用到AmazonGlobal 海外配送
咁搞法,以後買冷門game或者香港無貨嘅野就平好多囉(唔駛俾多轉轉運費)
CD同書不流都得
Gundam MK-2 11:40 AM 03-10-16
作者: ouki:
CD同書不流都得
呢d無買開一直唔知
HakiK 11:43 AM 03-10-16
其實至從上年年尾global海外配送改左運費計法之後,好多野都暗地裡送到海外,以家名正高順撈埋game就一流
(以家運費=底數+件數x3/400yen,以前係成張單計size/重量+手續費,以家集運其實慳唔到幾多)
ouki 11:48 AM 03-10-16
呢d無買開一直唔知
其實一早E D野已經唔係信和買......中文小說和漫例外

基本上CD要店特就HMV.....AMAZON不是成日都有.....

重野/特價1手就AMAZON WWWW

E家連GAME都可以......不過睇下有幾多GAME外送先
Marco 11:52 AM 03-10-16
好似都唔係好多Game都送海外
想予約DQH2都唔得
Gundam MK-2 11:59 AM 03-10-16
作者: Marco:
好似都唔係好多Game都送海外
想予約DQH2都唔得
定係限現貨?
Marco 12:03 PM 03-10-16
定係限現貨?
我見現貨都唔係太多Game寄海外