Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-13-06, 04:06 PM   #951
wongja0708
God of Gamer

註冊日期: Dec 2004
收下火啦,求開心嘛
教我咩叫强化好過啦
我好想知哦
有無好心人教我?

wongja0708 目前離線  
舊 09-13-06, 04:08 PM   #952
~新聞~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
上到了
快d上去玩啦

「LoVin'ToNIte - ParaPara活動」

每月第3週六晚上於尖沙咀舉行
Youtube頻道
~新聞~ 目前離線  
舊 09-13-06, 04:13 PM   #953
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: KTN
喂喂~見好就收啦~~聽到未呀~~

相呦唔好口呀~
算啦..冇用的...\

冇玩過CB的根本唔知宜家個平衡已經好左萬倍...\

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線  
舊 09-13-06, 04:13 PM   #954
春雞
Crazy Gamer

引用:
作者: 阿麟_
打個D綠色細細粒一定得
仲有 兩隻腳行路隻手有電個隻怪都可以

打個D好似豬既物體就難D
引用:
作者: 嘿哈兒
我都係用FO...仲要係Human,唔係new type...
要打出6XX有何難..
去打通C 食藥+ CT hit 必定過6XX

其實....就算做出來唔平衝.....但都好取決於玩家既心態...
我自身跟本唔鐘意向前斬斬斬...又唔想用槍...咁自然用FO..
我唔覺得佢弱喎...好想知佢弱在那裡?
話佢攻弱.......打多幾下咪補返數
你話防弱血少....練好技術壁開咪無事囉 /

還有....哩隻game有藥食的....必要時可以食....唔夠其他人強我自己會回想下自己有何不足..
如果係系統設定問題,唯有用其他方法補救.....
如其怨天尤人.....不如 想補法彌補,咁玩唔係會開心D ??
咁就死得啦.....要食藥+CT HIT先去到6XX
CB普普通通一下都6XX啦.CT HIT千幾都打到啦

仲有,我一直都講緊FO攻擊力大不如前.唔該SEARCH下POST
只係唔知起邊走左隻狗入黎亂吠搵交嘈

春雞 目前離線  
舊 09-13-06, 04:14 PM   #955
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: wongja0708
收下火啦,求開心嘛
教我咩叫强化好過啦
我好想知哦
有無好心人教我?
強化武器加攻擊力同pp值
去買アイテム的地方買グラインダー B/C(睇你要強o個把武器個rank)
對番件武器個生產商, 之後搵番當地商店的姐姐同你強
(story mode後期可以強S級武器 )

其實頭post個psu wiki有講
pso world都有D
http://www.pso-world.com

此篇文章於 09-13-06 04:27 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線  
舊 09-13-06, 04:16 PM   #956
Eking

註冊日期: Feb 2006
越屈機nerf得越快, 隻隻online game都係咁架啦, 重要係自己鍾意玩就ok啦

舊 09-13-06, 04:22 PM   #957
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
臨時サーバーメンテナンス終了のお知らせ
本日14:00からの臨時サーバーメンテナンスは、17:00をもちまして終了しました。

今回のメンテナンスにおいては、調査確認と不具合解消のため、
各機器の設定と再起動を行っております。

また、ログイン時の処理とマイルームサーバーの安定について、
改善に向けた対処を実施いたしました。

今後とも皆様のご理解とご協力をよろしくお願いいたします。
また、ログイン時の処理とマイルームサーバーの安定について、
改善に向けた対処を実施いたしました

又睇下今晚7-11又會唔會好D...

GGFR
好Game分享
舊 09-13-06, 04:27 PM   #958
wongja0708

引用:
作者: Rv250
強化武器加攻擊力同pp值
去買アイテム的地方買グラインダー B/C(睇你要強o個把武器個rank)
對番件武器個生產商, 之後搵番當地商店的姐姐同你強
(story mode後期可以強S級武器 )
是否合成店買那物品?
另外是否有物品加機率的?
如是的話又要點做?
强化前比Npc?
先多謝你解答

舊 09-13-06, 04:29 PM   #959
BlackWing
World Order
↘本氣度0

3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
各位,屈機是對的
人地連"狗"都出埋
記著係要普普通通一下600幾,唔係會心600幾||
BlackWing 目前離線  
舊 09-13-06, 04:30 PM   #960
antony chan
大合奏部隊!

三星劍合成失敗.../\
再升下隻仔先...

冇錢果然是難合成...

*出入房冇難度...
可能小人的問題....

GGFR
好Game分享
舊 09-13-06, 04:31 PM   #961
Eking

去合成店, 買基板:強化部件C , 同強化部件素材C X 5
番去HOME同隻PM講要合成, 合成出來是亂數 C / + 1~10 的, 越高越好 (成功率)

舊 09-13-06, 04:35 PM   #962
春雞
Crazy Gamer

引用:
作者: 摩亞
各位,屈機是對的
人地連"狗"都出埋
記著係要普普通通一下600幾,唔係會心600幾||
原諒我係咁直.因為你真係好似一隻狗
繼續吠啦.對身體有益

春雞 目前離線  
舊 09-13-06, 04:36 PM   #963
wongja0708

引用:
作者: Eking
去合成店, 買基板:強化部件C , 同強化部件素材C X 5
番去HOME同隻PM講要合成, 合成出來是亂數 C / + 1~10 的, 越高越好 (成功率)
之後到强化屋强化就可以了?
大感謝!

舊 09-13-06, 04:38 PM   #964
Eking

記得要除左件野出黎同去番同廠先可以強化

舊 09-13-06, 04:43 PM   #965
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 春雞
原諒我係咁直.因為你真係好似一隻狗
繼續吠啦.對身體有益
講多幾句啦
你咪睇下有冇人認同你囉
舊 09-13-06, 04:45 PM   #966
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
他們好像忘了有MOD的存在#

好言就相向...係咪真係想小火變大火....#

講一次不聽講兩次不聽...再不聽就無人比面...無理由看住火種發大..

-------------------------------------------------------------------

回正題.無錯...無經歷過CB..真係好難理解一個CB對SEGA做修正的貢獻

引用:
作者: antony chan
算啦..冇用的...\

冇玩過CB的根本唔知宜家個平衡已經好左萬倍...\

舊 09-13-06, 04:49 PM   #967
春雞
Crazy Gamer

引用:
作者: 摩亞
講多幾句啦
你咪睇下有冇人認同你囉

依個係我同你之間既事?點解要其他人認同?
引用:

講一次不聽講兩次不聽...再不聽就無人比面...無理由看住火種發大..

-------------------------------------------------------------------

回正題.無錯...無經歷過CB..真係好難理解一個CB對SEGA做修正的貢獻
OK,I USE PM

春雞 目前離線  
舊 09-13-06, 04:51 PM   #968
BlackWing
World Order
↘本氣度0

唔該你睇下上面d post,人地都係FO,已經好知足,係得你一個不滿
睇下有邊個認同你講
舊 09-13-06, 04:55 PM   #969
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:

其實.....CB唔係為左測試bugs同不平衝的地方之後再修正推出正式的嗎???
就算CB點勁 <---佢都識講好勁啦....改弱都好正常....
還有各職有份自己本份.....FO不嬲係重炮手...只要比RA, HU 任何一擊強就屬正常.
當然強一點點還是要強到普擊都要下下6百幾就見人見志...我暫時很滿意FO既攻擊的...

ps.另外藥係用來食的........唔食佢想加攻...好似有點兒那個..

嘿哈兒 目前離線  
舊 09-13-06, 05:00 PM   #970
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
就CB時個時差...我只係記得他係用來安撫一再延期的怨氣之用/\
不過順便用來做測試我都認同.....

舊 09-13-06, 05:04 PM   #971
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
所以雖然我乜都唔識
但我enjoy個game囉^^
誰強誰弱
關仁旦治

舊 09-13-06, 05:04 PM   #972
wongja0708

引用:
作者: Eking
記得要除左件野出黎同去番同廠先可以強化
一個星球等於一間廠?
否則的話點分?

舊 09-13-06, 05:08 PM   #973
antony chan
大合奏部隊!

引用:
就CB時個時差...我只係記得他係用來安撫一再延期的怨氣之用/\
不過順便用來做測試我都認同.....
沒錯...
那個CB根本就用來安撫人的.../\

引用:
作者: wongja0708
一個星球等於一間廠?
否則的話點分?
一個星一間廠

GGFR
好Game分享
舊 09-13-06, 05:16 PM   #974
春雞
Crazy Gamer

引用:
作者: 嘿哈兒
其實.....CB唔係為左測試bugs同不平衝的地方之後再修正推出正式的嗎???
就算CB點勁 <---佢都識講好勁啦....改弱都好正常....
還有各職有份自己本份.....FO不嬲係重炮手...只要比RA, HU 任何一擊強就屬正常.
當然強一點點還是要強到普擊都要下下6百幾就見人見志...我暫時很滿意FO既攻擊的...

ps.另外藥係用來食的........唔食佢想加攻...好似有點兒那個..
法擊力足足減少了一半有多....而家一下絕對唔會比RA/HU高
另外我沒說過唔食藥.唔好屈我

春雞 目前離線  
舊 09-13-06, 05:20 PM   #975
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
疑? 原來my room間試身室都係黑洞隔離.......

安東尼さん 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 02:33 AM

手機版 | APP版