Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
liar 02:01 PM 06-24-17
如果佢做單人只係vs mode加段過場,重不如專心搞好多人。。。
強化人間ですの~★ 06:32 PM 06-24-17
如果係照GG story mode咁整應該係會整個劇場版出來,連vs都冇
鈴蘭 01:52 AM 06-26-17
作者: Thaws:
大杜預左一定有....睇落好似係ザマス篇大杜?
由手機版發出
出就梗架啦 邊可能無ザマス篇大杜
我覺得淨係大杜都要出兩到三個...
人造人篇(劍)
人造人篇(長髮) 3行氣變筋肉人b
ザマス篇(藍色超2) 超必魔閃光、ギャリック砲、3行元氣劍b
jack850312 08:21 AM 06-26-17
作者: 鈴蘭:
出就梗架啦 邊可能無ザマス篇大杜
我覺得淨係大杜都要出兩到三個...
人造人篇(劍)
人造人篇(長髮) 3行氣變筋肉人b
ザマス篇(藍色超2) 超必魔閃光、ギャリック砲、3行元氣劍b
希望角色有16,17,18號,無限,悟飯(界限突破)
信長 08:29 AM 06-26-17
作者: jack850312:
希望角色有16,17,18號,無限,悟飯(界限突破)
以上角色.. 17比較車邊..
16,18,無限人氣角
悟飯點都有隻勁的成人版.
jack850312 10:07 AM 06-26-17
作者: 信長:
以上角色.. 17比較車邊..
16,18,無限人氣角
悟飯點都有隻勁的成人版.
但"龍珠超"十人團又有17號份,應該俾返少少面佢掛 (希望) lol
半熟くん 04:06 PM 06-26-17

FROM TWITTER
信長 04:29 PM 06-26-17
杜拉格斯
有無人記得尼個

jack850312 04:46 PM 06-26-17
作者: 信長:
杜拉格斯
有無人記得尼個

超任隻"惡魔少年"
赤武神 04:59 PM 06-26-17
作者: 半熟くん:
FROM TWITTER
好型棍!
赤兵尉SETH 10:21 PM 07-16-17
呢招勁
Bandai Namco will talk about Dragon Ball FighterZ possibly coming to Switch after Xenoverse 2
http://nintendoeverything.com/bandai...r-xenoverse-2/
鈴蘭 10:29 PM 07-16-17
部機無得連LAN
如何一戰:o)
Rance 12:01 AM 07-17-17
部機無得連LAN
插DOCK USB LAN囉,你咁講野會畀人鬧的
赤武神 12:30 AM 07-17-17
部機無得連LAN
我現時都係駁緊LAN線,另打街霸手提wifi online都冇lag(對方連線質素OK)
鈴蘭 01:19 AM 07-17-17
作者: Rance:
插DOCK USB LAN囉,你咁講野會畀人鬧的
原來USB Lan都得,咁都好D
貴唔貴?插黎打墨魚都好

真係打都唔會wifi了 街霸我覺得不能作準
Arc System堆game lag多過3F都同打唔到無分別
Hello MiMi 01:41 AM 07-17-17
貴唔貴?插黎打墨魚都好

Arc System堆game lag多過3F都同打唔到無分別
舊零水有個了
記得買usb3 行1g 的
赤兵尉SETH 04:49 AM 07-17-17
已經有少少阿樂視點既感覺...

exiazero 07:40 AM 07-17-17

neo2046 10:43 AM 07-17-17
EVO 2017 Trunks and Geese Crowd Reactions
https://youtu.be/T3kxn5IU2i4
作者: :

Dyhalt Rushifar 10:44 AM 07-17-17
貴唔貴?插黎打墨魚都好

其實冇咩所謂既,呢隻GAME最多一定係FANS,有幾多人真係會認真打格GAME
網戰LAG唔LAG其實唔係大問題啦。
強化人間ですの~★ 06:09 PM 07-17-17

鈴蘭 08:27 PM 07-17-17
佢真係將招Burning Attack前面堆無謂既手動作重現 我超鐘意
fortel 09:52 PM 07-17-17
佢真係將招Burning Attack前面堆無謂既手動作重現 我超鐘意
其實我一直都覺得果陣動畫制作果班人好勁,鳥山老師畫一格佢地可以諗到成套動作出黎
信長 10:02 PM 07-17-17
作者: fortel:
其實我一直都覺得果陣動畫制作果班人好勁,鳥山老師畫一格佢地可以諗到成套動作出黎
鳥山明仲勁.. 咁多動作畫在同一格.. 一頁紙畫出黎,係一套combo
N 個角色都係出波,又唔同姿態同有個人特色
rubyyu 10:10 PM 07-17-17
好欣賞哩隻game嘅製作人,人物上的確做咗好多功課來還原龍珠角色,期待下一個人物,淨係睇同動畫、漫畫對照已經係享受

要挑剔的話,我覺得佢地整超級撒亞人時個樣唔夠好戰、串串貢feel、囂張feel,唔知大家有冇同感
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面